Hoeveel bespaar je met slimme zelfbouw?

Een kast, een salontafel of misschien zelfs een hele keuken: je steekt ze zelf in elkaar. Ook al ben je geen schrijnwerker of meubelmaker. Waarom dan ook niet zelf de elektriciteit in je nieuwe huis leggen? En het sanitair, de verwarming of de ventilatie? Je kan meer dan je denkt!

EEN RATIONELE KEUZE
“Een kast is nog iets anders dan een verwarming”, hoor ik je zeggen. Daar heb je gelijk in. Als je bij de montage van een kast een fout maakt, is dat allemaal zo erg niet. Een fout bij de installatie van je verwarming kan je zuur opbreken. Laat dat je niet afschrikken. Door je technieken zelf te installeren mét een unieke begeleiding, bespaar je duizenden euro's. In ieder geval de moeit om het te overwegen.

WERK ZEKER
Het komt erop aan om het risico op fouten tot nul te herleiden. Dat is de kern van wat Easykit doet. Wij zorgen ervoor dat je installeert zoals het hoort. Wij zijn de vakman die over je schouder meekijkt. Voor, tijdens én na de werken. Dat doen we al meer dan 25 jaar. Duizenden mensen zonder doe-het-zelf ervaring hebben hun grenzen verlegd. Dankzij Easykit, slimme zelfbouw! Wie het echt wil, kan het. De keuze is aan jou, geloof in jezelf en vertrouw op Easykit. Met onze unieke service en support plaats jij ook zelf je technieken!

JE BESPARING
Zelf installeren is goedkoper dan laten installeren. Dat ligt voor de hand. Maar over hoeveel geld gaat het? Hoeveel spaar je uit als je zelf je verwarming, airco, ventilatie, je elektriciteit, je zonnepanelen of je sanitair installeert? Is het financieel voordeel de moeite waard?
We hebben een eenvoudige online applicatie gemaakt waar je het budget van je bouw of verbouwproject kunt laten ramen. Het enige wat je moet doen is de instructies op scherm volgen en de gegevens van je project invullen. Hiermee kan je alvast vergelijken je zult versteld staan. Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Installeer je warmtepomp zelf en bespaar tot 50%

Installeer je warmtepomp zelf en bespaar tot 50%

Een warmtepomp is niet enkel milieu- maar ook budgetvriendelijk. Zeker wanneer je ze zelf installeert. Wil jij je woning of sanitair water ook verwarmen...

Lees meer

Een airco plaatsen? Stel de installatie niet uit tot de zomer!

Een airco plaatsen? Stel de installatie niet uit tot de zomer!

Heb jij de afgelopen zomers ook liggen puffen door de hitte binnenshuis? Wacht dan dit jaar niet tot de zomer voor het plaatsen van een airco. Met de...

Lees meer

Wat zijn de voordelen van een ventilatiesysteem D?

Wat zijn de voordelen van een ventilatiesysteem D?

Een ventilatiesysteem D is een type mechanische ventilatie dat zorgt voor een constante en gecontroleerde luchtstroom in een gebouw. Dit type systeem heeft ...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Gerdine is aan laatste afwerking toe: “Sta zelf versteld van de ruimte in mijn tiny house”

  Gerdine is aan laatste afwerking toe: “Sta zelf versteld van de ruimte in mijn tiny house”

  In augustus 2020 begon Gerdine Vermeer met de bouw van haar tiny house. Nu is ze aan de laatste details toe. Tijd om eens binnen te kijken in het huisje!

  Lees meer
 • Van oud rijhuis tot duurzame droomwoning (deel 2): hoe vorderen Albert en David?

  Van oud rijhuis tot duurzame droomwoning (deel 2): hoe vorderen Albert en David?

  Livios volgt het renovatieavontuur van Albert en David op de voet. In aflevering 2 focussen we op de ingrijpende ruwbouwwerken en hun verbouwbudget.

  Lees meer
 • Een cascowoning kopen: expert legt uit hoeveel je ermee kan besparen

  Een cascowoning kopen: expert legt uit hoeveel je ermee kan besparen

  Wat is kopen in casco precies? En wanneer is het een goed idee? We vroegen het aan vastgoedspecialist Johan Krijgsman, CEO van ERA.

  Lees meer
 • Zelfbouwpakket voor de fundering van je nieuwbouw

  Zelfbouwpakket voor de fundering van je nieuwbouw

  Met JACKODUR Atlas van JACKON Insulation kan je zelf de fundering plaatsen en de vloerplaat meteen van de nodige isolatie voorzien.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken