De beste manier om een pak te besparen op je (ver)bouwproject?

Hoezo de jeugd heeft twee linkerhanden? Steeds meer (ver)bouwende jongeren bewijzen het tegendeel. Onze zelfbouwpakketten en -cursussen zijn populairder dan ooit. Er valt dan ook heel wat geld te winnen voor de bouwheer. Interessant nu de prijzen van de bouwmaterialen zo duur zijn.

Bij Easykit is de trend al lang duidelijk. Wij bieden zelfbouwpakketten aan voor elektriciteit, verwarming, zonnepanelen, ventilatie en sanitair. "Op een nieuwbouw of grondige renovatie kan je tot 50% besparen op de installatie van je technieken. Goed voor zo'n 25.000 euro!

Kosten drukken
Die besparing is vooral welkom voor de jonge generatie (ver)bouwers. Dure grond- en materiaalprijzen en strenge energie-eisen doen de bouwkost zienderogen stijgen. Moeten ze daarom hun bouwdromen opbergen? Nee want ze vinden massaal de weg naar onze slimme zelfbouw. Vijftien jaar geleden waren onze klanten gemiddeld 45 à 50 jaar oud. De typische Roger, zeg maar. Vandaag is deze groep nog fors aanwezig, maar zijn het vooral twintigers en dertigers die zorgen voor de sterke stijging onder de zelfbouwers. Zij kopen vaak hun eerste te renoveren woning en zoeken een manier om de kosten te drukken.

Totaal begeleiding
Het idee achter onze zelfbouwpakketten is simpel. Je koopt bijvoorbeeld een pakket op maat om zelf je verwarming te plaatsen. Al het materiaal is aanwezig. Met de bijgevoegde instructies steek je zelf alles in elkaar. Een erkend Easykit technicus komt je helpen met de moeilijke werken, je werk controleren, alles opstarten én achteraf ook onderhouden. Je krijgt een totaal begeleiding, van A tot Z.

Slimme zelfbouw
We zien dat veel mensen proberen te besparen door online of in de groothandel op zoek te gaan naar de laagste prijzen. Maar achteraf missen ze dan toch de nodige hulp en kloppen ze bij ons aan. Dan is het helaas te laat want de begeleiding die krijg je bij de aankoop van de materialen.
Op een slimme manier aan zelfbouw doen, dat is kiezen voor Easykit. Je bespaart op je werkuren én je materialen. Het denk en rekenwerk, dat doet je persoonlijke zelfbouwcoach voor je.

Batibouwkorting 
Een grondige studie van je project, advies en je offertes, die zijn gratis! Kom daarom eens langs in één van onze 12 Easykit toonzalen, dan tonen we je graag hoe we werken en hoe ook jij een slimme zelfbouw kan worden. Je kan meer dan je denkt. Vraag je voor 1 april een afspraak aan voor een gratis studie en offerte, dan profiteer je nog van een extra BatibouwkortingJe eigen woondroom realiseren? Met deze tips bespaar je op je bouwbudget
Je eigen woondroom realiseren? Met deze tips bespaar je op je bouwbudget

Voor jonge twintigers en dertigers is bouwen de laatste jaren minder vanzelfsprekend: de grondstofprijzen stijgen, vakmensen worden duurder en je wordt...

Lees meer
Betaalbaar verbouwen: door zelf je technieken te installeren, bespaar je meer dan 50%
Betaalbaar verbouwen: door zelf je technieken te installeren, bespaar je meer dan 50%

Heb je pas een woning gekocht om te renoveren? Of wil je met de hoge energieprijzen je woning energiezuiniger maken, maar schrikken de dure aankoopprijzen...

Lees meer
Hoeveel bespaar je met slimme zelfbouw?
Hoeveel bespaar je met slimme zelfbouw?

Een kast, een salontafel of misschien zelfs een hele keuken: je steekt ze zelf in elkaar. Ook al ben je geen schrijnwerker of meubelmaker. Waarom dan ook...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidiesZoeken
MagazinesAanvragen
Zoek een partnerZoeken
Vraag en antwoordZoeken

Artikels van onze redactie