Verleng je vakantiegevoel met een Aliplast veranda

Een veranda is een overgang naar de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten. In een veranda blijft je vakantiegevoel een heel jaar duren. Kies daarom voor een Aliplast veranda met hoge thermische en akoestische eigenschappen.

Stijl & Type

Kies een veranda die aansluit bij de stijl van je woning. Aliplast heeft 5 dakranddesigns: Modern, Flat, Classic, Luxus en Victoriaans. Ook het glazen dak of de lichtstraat in het plafond bepalen mee de stijl van je veranda: een vlak dak geeft een moderne look terwijl een piramidedak meteen klassieker oogt.

Geïsoleerde profielen

Denk er aan om geïsoleerde profielen te gebruiken. Enkel zo kan je het hele jaar van je veranda genieten. Zonder thermisch onderbroken profielen is je veranda bij warm weer te heet en in de winter te koud. Ook het glas hierbij is belangrijk, daarom kan je voor je veranda best dubbel of triple glas nemen. Tip: kies voor dezelfde isolatie-eigenschappen als de rest van je woning.  

Kleur en onderhoud

Voor de kleur van de aluminium profielen is je keuze eindeloos. Je kan voor dezelfde kleur als de ramen van de rest van je woning gaan, maar het mag best ook een heel ander kleurtje hebben dat past bij de natuurlijke omgeving. Aliplast heeft een uitgebreid kleurengamma waar je 25 jaar Seaside lakgarantie op ontvangt: een veilige keuze!
Eigen aan het materiaal aluminium zijn de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. Een Aliplast veranda heb je voor het leven!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Een schuifraam kiezen: waar moet ik op letten?

Een schuifraam kiezen: waar moet ik op letten?

Schuiframen geven veel licht en zorgen voor een open gevoel in je woning. Maar wist je dat er verschillende systemen bestaan? Waar moet je allemaal op...

Lees meer

Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Bij het kiezen van deuren is veiligheid heel belangrijk. Maar waarom kiezen voor aluminium? En wat zijn de beveiligingsopties? We geven u alvast wat goede...

Lees meer

Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Wil je je woning een unieke look en een moderne uitstraling geven? Dan is de duurzame aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast iets voor jou. Deze...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Een veranda bouwen: van de soorten materialen tot de prijs

  Een veranda bouwen: van de soorten materialen tot de prijs

  Je wil een veranda, maar weet niet waar je op moet letten? We geven een antwoord op enkele belangrijke vragen. Van de soorten materialen tot de prijs.

  Lees meer
 • In 7 vragen naar een nieuwe overkapping voor je terras

  In 7 vragen naar een nieuwe overkapping voor je terras

  Op zoek naar een overkapping? Er bestaat een overvloed aan keuzemogelijkheden en -combinaties. Wij zetten je alvast op de goede weg.

  Lees meer
 • Een bijgebouw in je tuin: zoveel meer dan een tuinhuis!

  Een bijgebouw in je tuin: zoveel meer dan een tuinhuis!

  De mogelijkheden om je leefruimte rondom je huis uit te breiden zijn oneindig. Van een poolhouse tot een orangerie. Dit zijn je opties!

  Lees meer
 • Veranda bouwen? Vermijd deze grootste fouten!

  Veranda bouwen? Vermijd deze grootste fouten!

  Vermijd de typische valkuilen en maak van jouw veranda een topper! Van ontwerp tot beglazing, van isolatie tot ventilatie: wij helpen je op weg.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken