Creëer openheid met IDA aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Maar tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Licht en luchtig

Een open keuken is geweldig, maar tijdens het koken wil je de geur niet in je woonkamer hebben. Dan zijn de IDA aluminium deuren en wanden de perfecte oplossing. Je blijft het gevoel van open ruimte behouden, ook als de deuren toe zijn. Ook als scheiding tussen de hal en de woonkamer is een IDA deur ideaal. Een kleine hal lijkt meteen een stuk groter als je zicht hebt op de grotere en lichte woonkamer.

Zwart, wit, brons,… kies je kleur

Denk gerust eens out of the box. Een aluminium binnendeur hoeft niet altijd zwart te zijn. Is je interieur eerder Scandinavisch getint, dan oogt een witte aluminium deur fris en licht. Dankzij de verschillende kleuren, past een IDA aluminium binnendeur bij elk interieur. Zijn er houtaccenten in je kamer aanwezig, probeer dan een koper of bronskleur om een mooi creatief geheel te bekomen. De kleurkeuze van deze aluminium binnendeuren is onbeperkt en bepaal je helemaal zelf.

Privacy aub

Kies je voor een glazen deur om een ruimtelijk effect te creëren, maar wil je toch wat privacy bijvoorbeeld in je badkamer? Dan kan je gebruik maken van mat glas of gezandstraald glas. Hou je van kleur in je leven? Dan kan je nog een stapje verder gaan en voor gekleurd glas kiezen.

Onzichtbaar en minimalistisch pivotsysteem

Naast het esthetische is de gebruiksvriendelijkheid bij het plaatsen het grote voordeel. Bij de pivotdeur van IDA zit het draaisysteem in het onderste profiel verwerkt. Zo moet er dus nooit gekapt worden in de vloer en vermijd je het risico om bijvoorbeeld vloerverwarming te beschadigen. Ideaal bij renovatie van een woning!

Meer info? Stuur een mail naar info@idadoors.com
Vind hier een IDA doors verdeler uit je buurt : https://idadoors.com/dealers/

IDA doors is de aluminium binnencollectie van Aliplast Aluminum Systems.


Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?
Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Bij het kiezen van deuren is veiligheid heel belangrijk. Maar waarom kiezen voor aluminium? En wat zijn de beveiligingsopties? We geven u alvast wat goede...

Lees meer
Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall
Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Wil je je woning een unieke look en een moderne uitstraling geven? Dan is de duurzame aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast iets voor jou. Deze...

Lees meer
Hoge energieprijzen? Al gedacht aan aluminium ramen? En geniet van de premies!
Hoge energieprijzen? Al gedacht aan aluminium ramen? En geniet van de premies!

Wie bouwt en verbouwt denkt niet alleen aan de looks maar ook aan energieverbruik. Isolatie, verwarming, verlichting, warmtepompen, zonnepanelen ......

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Intensieve nachtventilatie: je huis gratis koelen
  Intensieve nachtventilatie: je huis gratis koelen

  Loopt de temperatuur in huis serieus op? Dan kan je het ook zonder technische snufjes aangenaam houden.

  Lees meer
 • Huis Gemaakt: de 5 grootste moeilijkheden van onze verbouwers
  Huis Gemaakt: de 5 grootste moeilijkheden van onze verbouwers

  Huis Gemaakt zit erop. Samen met Johny blikken we terug op de vijf grootste moeilijkheden uit het programma en tipt hij hoe je voorbereid aan de slag gaat.

  Lees meer
 • 4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur
  4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  Een vrije dag in het vooruitzicht en niet onmiddellijk iets om handen? Het ideale moment om te klussen. Leuk om te doen en met instant effect in huis.

  Lees meer
 • “Al doende leer je enorm veel bij”: koppels uit 'Huis Gemaakt' delen hun verbouwtips
  “Al doende leer je enorm veel bij”: koppels uit 'Huis Gemaakt' delen hun verbouwtips

  Livios sprak met Eline en Younes, Cedric en Anaïs en Emiel en Alexia. “Tijdens een deadlineweekend ben je klussenier van hier tot in Tokio.”

  Lees meer