Creëer openheid met IDA aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Maar tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Licht en luchtig

Een open keuken is geweldig, maar tijdens het koken wil je de geur niet in je woonkamer hebben. Dan zijn de IDA aluminium deuren en wanden de perfecte oplossing. Je blijft het gevoel van open ruimte behouden, ook als de deuren toe zijn. Ook als scheiding tussen de hal en de woonkamer is een IDA deur ideaal. Een kleine hal lijkt meteen een stuk groter als je zicht hebt op de grotere en lichte woonkamer.

Zwart, wit, brons,… kies je kleur

Denk gerust eens out of the box. Een aluminium binnendeur hoeft niet altijd zwart te zijn. Is je interieur eerder Scandinavisch getint, dan oogt een witte aluminium deur fris en licht. Dankzij de verschillende kleuren, past een IDA aluminium binnendeur bij elk interieur. Zijn er houtaccenten in je kamer aanwezig, probeer dan een koper of bronskleur om een mooi creatief geheel te bekomen. De kleurkeuze van deze aluminium binnendeuren is onbeperkt en bepaal je helemaal zelf.

Privacy aub

Kies je voor een glazen deur om een ruimtelijk effect te creëren, maar wil je toch wat privacy bijvoorbeeld in je badkamer? Dan kan je gebruik maken van mat glas of gezandstraald glas. Hou je van kleur in je leven? Dan kan je nog een stapje verder gaan en voor gekleurd glas kiezen.

Onzichtbaar en minimalistisch pivotsysteem

Naast het esthetische is de gebruiksvriendelijkheid bij het plaatsen het grote voordeel. Bij de pivotdeur van IDA zit het draaisysteem in het onderste profiel verwerkt. Zo moet er dus nooit gekapt worden in de vloer en vermijd je het risico om bijvoorbeeld vloerverwarming te beschadigen. Ideaal bij renovatie van een woning!

Meer info? Stuur een mail naar info@idadoors.com
Vind hier een IDA doors verdeler uit je buurt : https://idadoors.com/dealers/

IDA doors is de aluminium binnencollectie van Aliplast Aluminum Systems.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Een schuifraam kiezen: waar moet ik op letten ?

Een schuifraam kiezen: waar moet ik op letten ?

Schuiframen geven veel licht en zorgen voor een open gevoel in je woning. Maar wist je dat er verschillende systemen bestaan? Waar moet je allemaal op...

Lees meer

Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Bij het kiezen van deuren is veiligheid heel belangrijk. Maar waarom kiezen voor aluminium? En wat zijn de beveiligingsopties? We geven u alvast wat goede...

Lees meer

Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Wil je je woning een unieke look en een moderne uitstraling geven? Dan is de duurzame aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast iets voor jou. Deze...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Wat is intensieve nachtventilatie?

  Wat is intensieve nachtventilatie?

  Heb jij al van intensieve nachtventilatie of nachtkoeling gehoord? We vertellen je hoe het precies werkt en lijsten 5 aandachtspunten op.

  Lees meer
 • 4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  Een vrije dag in het vooruitzicht en niet onmiddellijk iets om handen? Het ideale moment om te klussen. Leuk om te doen en met instant effect in huis.

  Lees meer
 • Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Op zoek naar nieuwe deuren? Denk dan goed na over het totaalplaatje: een deur kies je niet alleen op basis van stijl.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken