Maak je dromen waar met een gepersonaliseerde Aliplast-veranda op jouw maat

Een Aliplast-veranda biedt je een nieuwe wereld van plezier en comfort en vrijheid. In elke situatie geven wij je de zekerheid dat je gekozen hebt voor kwaliteit en vakkennis. Het is een overgang tussen de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten, alleen of met vrienden en familie. Een Aliplast-veranda is zichzelf 1001 kansen bieden om eindeloos geluk te proeven.

Ieder seizoen genieten

De veranda's van Aliplast beantwoorden aan zeer hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op jouw maat gefabriceerd. Met een Aliplast-veranda ben je verzekerd van een ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo heb je de garantie om elk seizoen van je veranda te kunnen genieten. Bovendien bespaar je energie en draag je zo bij tot het behoud van onze planeet. Dankzij een breed gamma kies je de veranda die exact past bij jouw smaak en levensstijl.

Kwaliteit

Alle partners van Aliplast stemmen in met het kwaliteitscharter dat precieze bepalingen meegeeft omtrent de normen van fabricatie en plaatsing. De Aliplast-partners krijgen permanente technische opleiding in ons Centre of Excellence dat is uitgerust met de laatste spitstechnologie. Op die manier kan de fabrikant-installateur je een perfecte uitvoering garanderen.

Lakgarantie

Aliplast biedt je een brede waaier van kleuren met een standaard lakgarantie van 15 jaar. Aliplast bracht zelfs een aantal kleuren op de markt waarbij je geniet van 25 jaar lakgarantie!

Meer informatie over het productengamma
Vind een Aliplast dealer in je buurt


Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?
Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Bij het kiezen van deuren is veiligheid heel belangrijk. Maar waarom kiezen voor aluminium? En wat zijn de beveiligingsopties? We geven u alvast wat goede...

Lees meer
Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall
Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Wil je je woning een unieke look en een moderne uitstraling geven? Dan is de duurzame aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast iets voor jou. Deze...

Lees meer
Hoge energieprijzen? Al gedacht aan aluminium ramen? En geniet van de premies!
Hoge energieprijzen? Al gedacht aan aluminium ramen? En geniet van de premies!

Wie bouwt en verbouwt denkt niet alleen aan de looks maar ook aan energieverbruik. Isolatie, verwarming, verlichting, warmtepompen, zonnepanelen ......

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Een bijgebouw in je tuin: zoveel meer dan een tuinhuis!
  Een bijgebouw in je tuin: zoveel meer dan een tuinhuis!

  De mogelijkheden om je leefruimte rondom je huis uit te breiden zijn oneindig. Van een poolhouse tot een orangerie. Dit zijn je opties!

  Lees meer
 • Een veranda bouwen in 6 vragen en antwoorden
  Een veranda bouwen in 6 vragen en antwoorden

  Je wil een veranda bouwen maar weet niet precies waar je allemaal op moet letten? We helpen je op weg met 6 belangrijke vragen en antwoorden.

  Lees meer