Upgrade je gevel met de trendy aluminium bekleding Deco Wall

Wil je je woning een unieke look en een moderne uitstraling geven? Dan is de duurzame aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast iets voor jou. Deze trendy bekleding geeft je woning meteen extra cachet. Ontdek Deco Wall: zoveel meer dan een gevelbekleding!

Eenvoudig te installeren kliksysteem

Deco Wall bestaat uit een handig kliksysteem dat eenvoudig te installeren is. Het basisprofiel – met hoek-, eind- en overgangsprofiel – wordt op je gevel gemonteerd. Daarop worden de horizontale of verticale afwerkingsprofielen eenvoudig geklikt. De profielen hebben een onzichtbare bevestiging waardoor je een strak resultaat verkrijgt. Je kan trouwens niet enkel je gevel maar ook je ramen, deuren en (garage)poorten bekleden met Deco Wall. Zo geef je een mooie uniforme uitstraling aan je woning.

Uitgebreide keuzevrijheid

Met Deco Wall van Aliplast kan je zowel creatief als strak uit de hoek komen. De gevelbekleding heeft 4 verticale afwerkingsprofielen (diep, open, smal of breed) en 1 horizontaal profiel. De profielen hebben verschillende designs. Zo heeft het horizontale profiel een schuine bovenkant die ervoor zorgt dat er geen water op blijft liggen. Het brede verticale profiel is dan weer ideaal voor grotere oppervlaktes en creëert een subtieler lijnenspel. Afhankelijk van het design van de profielen, bepaal jij dus helemaal zelf het lijnenspel van je gevel. Deco Wall vóór je raam laten doorlopen? Ook dat kan! Zo breng je meer daglicht naar binnen in je woning en reduceer je inkijk.

Ruim kleurenaanbod

Aliplast biedt een enorm kleurenpallet aan. Je kan zelfs kiezen uit een gamma met een Seaside-lakgarantie van maar liefst 25 jaar. Het kleurengamma omvat zowel matte en glanzende kleuren als kleuren met structuur. Mag het iets creatiever zijn? Kies voor je achtergrondprofiel een andere kleur dan voor je afwerkingsprofiel. Zo bekom je een speciaal kleurenspel. Nog meer ideetjes? Laat je inspireren door de projecten van Aliplast!

Onderhoudsvrij en duurzaam materiaal

Aluminium is een materiaal met vele troeven. Het is enorm kwalitatief, duurzaam, licht maar zeer sterk, 100% recycleerbaar en quasi onderhoudsvrij. De elektrostatische poederlakcoating beschermt je profielen optimaal en maakt ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien blijft je gekozen kleur mooi behouden.

Trendy uitstraling

Je woning een unieke look geven doe je probleemloos met Deco Wall. De rechte lijnen van deze aluminium gevelbekleding geven je woning die strakke, moderne uitstraling die je beoogt. Bovendien is Deco Wall perfect te combineren met andere materialen zoals baksteen of sierpleister.

Meer info?

Aliplast Aluminium Systems is één van de belangrijkste spelers op de markt van aluminium systemen voor deuren, ramen en gevelkleding. Bij deze Belgische fabrikant kan je rekenen op bekwaamheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve producten.

Zin om je gevel extra cachet te geven? Zoek snel een Aliplast-dealer in je buurt voor een vrijblijvende prijsofferte of stel je vraag via het contactformulier.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Een schuifraam kiezen: waar moet ik op letten ?

Een schuifraam kiezen: waar moet ik op letten ?

Schuiframen geven veel licht en zorgen voor een open gevoel in je woning. Maar wist je dat er verschillende systemen bestaan? Waar moet je allemaal op...

Lees meer

Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Zijn mijn deuren inbraakveilig? Waar moet ik op letten?

Bij het kiezen van deuren is veiligheid heel belangrijk. Maar waarom kiezen voor aluminium? En wat zijn de beveiligingsopties? We geven u alvast wat goede...

Lees meer

Hoge energieprijzen? Al gedacht aan aluminium ramen? En geniet van de premies!

Hoge energieprijzen? Al gedacht aan aluminium ramen? En geniet van de premies!

Wie bouwt en verbouwt denkt niet alleen aan de looks maar ook aan energieverbruik. Isolatie, verwarming, verlichting, warmtepompen, zonnepanelen ......

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Zelf je muren metselen? Ontdek de 9 grootste fouten volgens expert

  Zelf je muren metselen? Ontdek de 9 grootste fouten volgens expert

  De meeste bouwers zweren nog altijd bij de baksteen om hun gevel mee af te werken. Ga je zelf je muren metselen? 9 tips voor een geslaagd resultaat.

  Lees meer
 • Je gevel schilderen: de do's en don'ts

  Je gevel schilderen: de do's en don'ts

  Niks geeft je woning zo snel een frisse, nieuwe look als een geverfde gevel. Met deze tips en tricks zet je jouw gevel helemaal in het nieuw.

  Lees meer
 • Wat is intensieve nachtventilatie?

  Wat is intensieve nachtventilatie?

  Heb jij al van intensieve nachtventilatie of nachtkoeling gehoord? We vertellen je hoe het precies werkt en lijsten 5 aandachtspunten op.

  Lees meer
 • Pimp je gevel met hout of aluminium

  Pimp je gevel met hout of aluminium

  Wij stellen je twee gevelbekledingen voor: Jadiwood van Jadimex en Linarte van Renson. Val jij voor de warme houten of moderne aluminium variant?

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken