(VER)BOUWDAGEN bij Jacobs Binnendeuren

The most wonderful time of the year voor (ver)bouwers? Juist ja: maart! Traditioneel hét moment om (ver)bouwplannen te maken, de nieuwste trends te ontdekken en ideeën te sprokkelen. Moet je straks dus als de bliksem naar de bouwbeurs in Brussel? Niet per se. In de toonzaal van Jacobs Binnendeuren - meer dan 150 deurmodellen, jawel - kan je immers heel het jaar door de nieuwe interieurtrends ontdekken en inspiratie opdoen voor je bouw of verbouwing. Je krijgt er bovendien persoonlijk advies en geniet tot en met 25 maart van extra interessante voorwaarden. Goed deurdacht, hé.

What’s new?

Nieuwe designs met smeedijzer, ons in eigen atelier ontwikkeld alternatief voor dat smeedijzer, onzichtbare deuren zónder krukken, massief eik maar in een heel strak pak, oude gloriën die een comeback maken en meer opties en combinatiemogelijkheden dan ooit tevoren. Benieuwd? Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen. We zijn een en al oor.

 Wie we zijn

Jacobs Binnendeuren is een familiebedrijf pur sang dat staat voor expertise en vakmanschap. In 1919 opgericht als houtzagerij en karrenmakerij, vandaag specialist in binnendeuren op maat. Zo’n tachtig procent van onze deuren maken we volledig in eigen atelier.

Het is de derde en vierde generatie ‘Jacobsen’ die vandaag aan het roer staat. Patrick, Christine en hun kinderen Bart, Lieselotte en Wim. Karren en houten wagens maken we al een tijdje niet meer, deuren van de bovenste plank des te meer. En dat dankzij een visie die gericht is op kwaliteit, ervaring die van generatie op generatie wordt doorgegeven, een atelier met meedenkende mensen, eigen plaatsingsdienst en ervaren adviseurs en opmeters.

Tot snel?

www.jacobs-deuren.be / info@jacobs-deuren.be / 054 32 63 06


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Smeedijzeren en glasdeuren - de finishing touch in uw woning

Smeedijzeren en glasdeuren - de finishing touch in uw woning

De glazen deuren zijn nog steeds een vaste waarde in elke woning. Naast de verschillende openingsmechanismen is er ook een ruime keuze aan glassoorten en...

Lees meer

Cottage style deuren, maximale lichtinval met een warm en gezellig gevoel!

Cottage style deuren, maximale lichtinval met een warm en gezellig gevoel!

Het Style gamma is een uitbreiding op het classic "massieve" gamma. Deze paneeldeuren, van A tot Z eigen productie, worden gelakt en afgewerkt in ons eigen ...

Lees meer

Zoveel mogelijkheden met fineer en gelakte deuren

Zoveel mogelijkheden met fineer en gelakte deuren

Ons uitgebreid en gevarieerd aanbod aan fineer - en lakdeuren zorgt voor de finishing touch in uw woning, modern of klassiek! De grote keuze aan infrezing...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Op zoek naar nieuwe deuren? Denk dan goed na over het totaalplaatje: een deur kies je niet alleen op basis van stijl.

  Lees meer
 • 4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  Een vrije dag in het vooruitzicht en niet onmiddellijk iets om handen? Het ideale moment om te klussen. Leuk om te doen en met instant effect in huis.

  Lees meer
 • Wat is intensieve nachtventilatie?

  Wat is intensieve nachtventilatie?

  Heb jij al van intensieve nachtventilatie of nachtkoeling gehoord? We vertellen je hoe het precies werkt en lijsten 5 aandachtspunten op.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken