Cedral vezelcementplanken: een duurzame finish voor jouw tuinhuis of poolhouse

Droom je van een extra plek in je tuin waar je tot rust kan komen? Met een bijgebouw zoals een poolhouse of tuinhuis creëer je extra ruimte. Zo kan je nog meer genieten van je tuin, terras of zwembad. Zo’n bijgebouw heeft niet alleen een praktische kant, maar moet ook mooi passen in de omgeving en bij de stijl van je woning. Cedral gevelplanken zorgen voor de finishing touch van je bijgebouw!

Gevelplanken in verschillende stijlen

Een bijgebouw in je tuin kan dienst doen als opbergplaats voor je tuinmeubels, als technische ruimte van je zwembad, maar ook als thuiskantoor of chillplek. Voor de buitenafwerking van je tuinhuis of poolhouse is het belangrijk dat het past bij je tuin of stijl van je huis. Met Cedral sidings zit je altijd goed. Deze gevelstroken in vezelcement zijn verkrijgbaar in tal van kleuren met een vlak modern uitzicht, of in een houtstructuur voor een warmere look. Je kan ze ook combineren met andere bouwmaterialen of spelen met kleuraccenten voor een verrassend resultaat.

Minimaal onderhoud

Naast de vele creatieve mogelijkheden die je hebt, biedt vezelcement nog een aantal extra voordelen. Cedral sidings vragen namelijk een minimaal onderhoud. In tegenstelling tot een houten gevelbekleding hoef je de gevelplanken niet te verven. De sidings worden tijdens de productie al voorzien van verschillende verflagen. Ze af en toe afwassen en ze zien er weer als nieuw uit. Bovendien is vezelcement vormvast, bestand tegen ongedierte en schimmels en rot het niet. Zo kan jij onbezorgd genieten! Lees meer over de voordelen van Cedral sidings.

Eenvoudige plaatsing

Je kan Cedral sidings zowel horizontaal als verticaal (laten) plaatsen. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Dan kan je de buitenkant van jouw tuinhuis of poolhouse zelf bekleden. Daarbij heb je keuze uit Cedral Lap en Cedral Click. De Cedral Lap-gevelstroken worden traditioneel geplaatst volgens een overlappend systeem, met mooie schaduwlijnen als resultaat. De Cedral Click-stroken zijn uitgerust met een tand- en groefsysteem. Met de onzichtbare bevestigingsclips klik je ze vast op de onderstructuur. Het resultaat: een vlak geveloppervlak. Laat je het liever over aan een vakman? Vind hier een professionele plaatser in je buurt.

Vraag een gratis staal aan

Cedral sidings zijn in verschillende natuurlijke kleuren verkrijgbaar: wit, klei, asgrijs, olijfgroen,  donkerbruin,  … Benieuwd of deze gevelstroken ook dé oplossing zijn voor een stijlvolle afwerking van jouw bijgebouw? Of wil je graag de vlakke afwerking en houtstructuur met elkaar vergelijken? Bestel hier je gratis staal.

Meer weten? Surf naar www.cedral.world/nl-be


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Hulp nodig bij het aanleggen van je nieuwe terras? Cedral begeleidt je stap voor stap

Hulp nodig bij het aanleggen van je nieuwe terras? Cedral begeleidt je stap voor stap

Wil je een nieuw terras aanleggen of je huidig grondig vernieuwen? Terrasplanken uit vezelcement zijn altijd een slimme keuze! Cedral legt je uit waarom en ...

Lees meer

Ontwerp je nieuw terras in 3 stappen met de handige terrascalculator van Cedral

Ontwerp je nieuw terras in 3 stappen met de handige terrascalculator van Cedral

De zomer staat voor de deur. Wil je zelf een terras aanleggen waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje? De terrascalculator van Cedral...

Lees meer

Gevelplanken in vezelcement overklassen hout. Dit is waarom!

Gevelplanken in vezelcement overklassen hout. Dit is waarom!

Een houten gevel zorgt voor een warme en authentieke uitstraling, maar heeft als gevelbekleding een aantal nadelen: hout heeft het nodige onderhoud nodig...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Pimp je gevel met hout of aluminium

  Pimp je gevel met hout of aluminium

  Wij stellen je twee gevelbekledingen voor: Jadiwood van Jadimex en Linarte van Renson. Val jij voor de warme houten of moderne aluminium variant?

  Lees meer
 • In 4 stappen zelf een fundering voor je tuinhuis gieten

  In 4 stappen zelf een fundering voor je tuinhuis gieten

  Een goed tuinhuis begint bij een stevige basis. Hoe giet je zelf een een fundering voor je tuinhuis? Wij leggen het je in 4 stappen uit.

  Lees meer
 • Een tuinhuis plaatsen? Alle materialen en mogelijkheden op een rijtje

  Een tuinhuis plaatsen? Alle materialen en mogelijkheden op een rijtje

  Je tuin uitbreiden met een tuinhuis? Dan heb je een waaier aan mogelijkheden. Van het materiaal, over de fundering tot de prijs: wij lijsten alles op.

  Lees meer
 • Je gevel schilderen: de do's en don'ts

  Je gevel schilderen: de do's en don'ts

  Niks geeft je woning zo snel een frisse, nieuwe look als een geverfde gevel. Met deze tips en tricks zet je jouw gevel helemaal in het nieuw.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken