Maak van je kelder jouw droomruimte met een daglichtsysteem

Wil je jouw kelder betrekken bij je woning? De daglichtsystemen van Techcomlight brengen natuurlijk licht naar de donkerste hoeken van je kelder. Met een speciaal buizensysteem wordt daglicht eenvoudig via een kelderdoorvoer door de grond heen getransporteerd en komt het licht in je kelder terecht. Zo maak je van een donkere kelder een prachtige leefbare ruimte.

Het Solatube® daglichtsysteem

Een daglichtkoepel van Solatube® kan in de grond of op een zijmuur worden geïnstalleerd. Via de Solatube® buizen komt het daglicht in uw ondergrondse ruimte terecht. Zo hoef je overdag geen kunstlicht meer te gebruiken in je kelder. Nog een voordeel is dat je het binnenklimaat prima op temperatuur kan houden. Het systeem van Solatube® heeft een hoge isolatiewaarde. Tijdens koude winterdagen blijft de kou buiten en de warmte binnen. Staat de zon te branden tijdens een hete zomerdag? Ook dan houd je de warmte buiten: het Solatube® daglichtsysteem transporteert geen warmte naar binnen.

De Lucernario: een nieuw soort kelderkoekoek

De Lucernario is een nieuw soort kelderkoekoek en kan in je terras of stoep geïnstalleerd worden.  Zo breng je niet alleen daglicht in je kelder: deze moderne koekoek brengt ook natuurlijke of zelfs mechanische ventilatie in je kelder. De ventilatieopeningen zijn altijd open, maar laten geen vuil of insecten door. Daarnaast voert het systeem regenwater af via een geïntegreerd afvoersysteem. Het glas van de Lucernario is overloopbaar.

De Deplosun: compleet prefabsysteem

Deplosun is een compleet prefabsysteem en daardoor zeer eenvoudig te installeren. Het glas van dit systeem is vijf keer harder dan gewoon glas en resistent tegen krassen en schuren. Je kan er zonder problemen overheen rijden of lopen. Ideaal als je een systeem zoekt voor in de vloer van je parking of terras!

Wat past bij jouw situatie? Vraag het aan onze daglichtprofessionals!

De verschillende daglichtkoepels en -systemen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Onze daglichtprofessionals denken graag met jou mee, zodat ook jij van je kelder jouw droomruimte kan maken!

Neem contact op met Techcomlight via +32 (0) 15 67 76 07  of info@techcomlight.be


Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren
Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

De Solar Star is een mechanische ventilator die op natuurlijke basis werkt. Het ventilatiesysteem wordt van stroom voorzien door een zonnepaneel, waardoor...

Lees meer
Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden
Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in...

Lees meer
Powerdaylight: de originele daglichtbuis
Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Bouwen met kelder, kruipkelder of op volle grond?
  Bouwen met kelder, kruipkelder of op volle grond?

  De oppervlakte van je woning vergroten met een (kruip)kelder? Of liever de prijs drukken door op volle grond te bouwen? Dit zijn de voor- en nadelen.

  Lees meer
 • Maak goed gebruik van regenwater: zoveel kost een regenwaterinstallatie
  Maak goed gebruik van regenwater: zoveel kost een regenwaterinstallatie

  Met een regenwaterinstallatie kan je water opvangen en stockeren, zodat je het kan hergebruiken. Maar hoe ziet zo’n installatie eruit en hoeveel kost het?

  Lees meer
 • Trap in de inkomhal of leefruimte: wat kies jij?
  Trap in de inkomhal of leefruimte: wat kies jij?

  Vroeger stond een trap standaard in de inkomhal, nu zien we de trap steeds vaker in de woonkamer of keuken geïntegreerd. We overlopen de voor- en nadelen.

  Lees meer