HypeDome: dé ideale overkapping of afdekking voor je zwembad of jacuzzi

Wil je graag het hele jaar door genieten van je zwembad, jacuzzi of hottub in de tuin? Zowel in de zomer als tijdens de winter? Dan doe je er goed aan het te voorzien van een afdekking of overkapping. De HypeDome is een origineel alternatief voor een klassieke overkapping in glas.

Wat is de HypeDome?

HypeDome is een merk van de Belgische daglichtspecialist Techcomlight. Het is een volledig transparant, frameloos systeem waarmee je een unieke buitenbeleving creëert: zij het als thuiswerkplek, yogastudio, tuinserre, veranda of overkapping voor je jacuzzi. Je kan er ook in slapen onder de sterren of je vrienden uitnodigen voor het ultieme etentje. De kristalheldere iglo-pod is een echte eyecatcher in jouw tuin of op jouw terras waarmee je iedereen zal verrassen!

Zwembadoverkapping

Heb je een zwembad, hottub of jacuzzi in de tuin? Dan kan de HypeDome fungeren als overkapping. Zo geniet jij zowel in de zomer als tijdens de winter van heerlijke spa-momentjes. De Hypedome is helaas niet groot genoeg om je zwembad van 40m² te overkappen, maar compacte cocktail-of plungepools - die je kan uitrusten met een jetstream of spa-functies - passen natuurlijk wel perfect binnen de vloeroppervlakte van 10m² van de Hypedome.

Winterproof

De HypeDome is zeer temperatuurbestendig: van +80° Celsius tot -50° Celsius in de winter. Daarnaast is hij bestand tegen regen, wind, sneeuw en uv-straling. Hij is te gebruiken in elk klimaat waardoor je ook in de winter kan genieten van zwempartijtjes of ontspannende momenten in je jacuzzi of hottub.

Summerproof

De meer dan 100 zeshoekige panelen die de HypeDome vormen, zijn gemaakt uit polycarbonaat. De dikke panelen zien eruit als glas maar zijn quasi onbreekbaar. Omwille van het materiaal waaruit ze gemaakt zijn en het serre-effect van de HypeDome, kan het op zonnige dagen warm worden binnenin. Techcomlight heeft hier enkele oplossingen voor: zo biedt het diverse accessoires en mogelijkheden aan om je buitenverblijf te verkoelen. De ideale oplossing is het installeren van een Solar Star of aircosysteem: deze energieneutrale en milieuvriendelijke ventilatie ventileert de ruimte, voert CO2 en stofdeeltjes af en verdrijft warmte en vocht. Een andere oplossing is een HypeDome-zonnescherm. Dit op maat gemaakte scherm met magnetisch kliksysteem creëert schaduw en privacy in een handomdraai. Je kan je HypeDome ook voorzien van een of meerdere raampanelen voor natuurlijke ventilatie.

Verlichting

Heb je een plungepool of jacuzzi? Dan is het fijn om familie of vrienden uit te nodigen om hier samen van te genieten. Creëer extra sfeer in je HypeDome door warme verlichting aan te brengen. Techcomlight biedt verschillende verlichtingen aan zoals een ledstrip of fairy lights. De ledstrip is 10 meter lang, beschikt over 800 leds en is instelbaar in elke RGB-kleur. Met de fairy lights kan je je koepel voorzien van een klassieke, warmwitte kleur.

Wil je de mogelijkheden van de HypeDome in jouw tuin bespreken met de experts van Techcomlight? Ze staan graag voor je klaar. Contacteer hen voor een vrijblijvende afspraak of meer info of bekijk hun merken en producten.


Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis
Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis

De Powerdaylight daglichtbuis uitvoering Cradle is een natuurlijk daglichtsysteem dat het daglicht buiten opvangt en naar binnen transporteert via een...

Lees meer
Powerdaylight: de originele daglichtbuis
Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop...

Lees meer
Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden
Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • "Elke week je gras maaien, is achterhaald": expert legt uit hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  "Elke week je gras maaien, is achterhaald": expert legt uit hoe je je gazon verantwoord laat stralen

  Je gras even laten groeien is goed voor de biodiversiteit. Maai je het liever toch? Bart Verelst van Groen Groeien deelt enkele praktische maaitips.

  Lees meer
 • Binnenkijken: een onderhoudsvriendelijke tuin met moderne accenten
  Binnenkijken: een onderhoudsvriendelijke tuin met moderne accenten

  De bewoners wouden een groene, maar vooral onderhoudsvriendelijke tuin. Tuinaannemer Roeland Vranckx maakte een sober ontwerp met gevarieerde beplanting.

  Lees meer
 • Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor
  Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor

  Met de verf uit het Inspiration-gamma van Xyladecor breng je een dekkende laag aan of een zachte beitslaag die de houttekening nog zichtbaar laat.

  Lees meer
 • Voor elk budget een tuinhuis: dit moet je weten over materialen en de fundering
  Voor elk budget een tuinhuis: dit moet je weten over materialen en de fundering

  Heb je een nieuw tuinhuis nodig? Wij zochten uit wat de opties zijn voor een beperkt en ruimer budget. En hoe je het tuinhuis zelf kan plaatsen.

  Lees meer