HypeDome: dé ideale overkapping of afdekking voor je zwembad of jacuzzi

Wil je graag het hele jaar door genieten van je zwembad, jacuzzi of hottub in de tuin? Zowel in de zomer als tijdens de winter? Dan doe je er goed aan het te voorzien van een afdekking of overkapping. De HypeDome is een origineel alternatief voor een klassieke overkapping in glas.

Wat is de HypeDome?

HypeDome is een merk van de Belgische daglichtspecialist Techcomlight. Het is een volledig transparant, frameloos systeem waarmee je een unieke buitenbeleving creëert: zij het als thuiswerkplek, yogastudio, tuinserre, veranda of overkapping voor je jacuzzi. Je kan er ook in slapen onder de sterren of je vrienden uitnodigen voor het ultieme etentje. De kristalheldere iglo-pod is een echte eyecatcher in jouw tuin of op jouw terras waarmee je iedereen zal verrassen!

Zwembadoverkapping

Heb je een zwembad, hottub of jacuzzi in de tuin? Dan kan de HypeDome fungeren als overkapping. Zo geniet jij zowel in de zomer als tijdens de winter van heerlijke spa-momentjes. De Hypedome is helaas niet groot genoeg om je zwembad van 40m² te overkappen, maar compacte cocktail-of plungepools - die je kan uitrusten met een jetstream of spa-functies - passen natuurlijk wel perfect binnen de vloeroppervlakte van 10m² van de Hypedome.

Winterproof

De HypeDome is zeer temperatuurbestendig: van +80° Celsius tot -50° Celsius in de winter. Daarnaast is hij bestand tegen regen, wind, sneeuw en uv-straling. Hij is te gebruiken in elk klimaat waardoor je ook in de winter kan genieten van zwempartijtjes of ontspannende momenten in je jacuzzi of hottub.

Summerproof

De meer dan 100 zeshoekige panelen die de HypeDome vormen, zijn gemaakt uit polycarbonaat. De dikke panelen zien eruit als glas maar zijn quasi onbreekbaar. Omwille van het materiaal waaruit ze gemaakt zijn en het serre-effect van de HypeDome, kan het op zonnige dagen warm worden binnenin. Techcomlight heeft hier enkele oplossingen voor: zo biedt het diverse accessoires en mogelijkheden aan om je buitenverblijf te verkoelen. De ideale oplossing is het installeren van een Solar Star of aircosysteem: deze energieneutrale en milieuvriendelijke ventilatie ventileert de ruimte, voert CO2 en stofdeeltjes af en verdrijft warmte en vocht. Een andere oplossing is een HypeDome-zonnescherm. Dit op maat gemaakte scherm met magnetisch kliksysteem creëert schaduw en privacy in een handomdraai. Je kan je HypeDome ook voorzien van een of meerdere raampanelen voor natuurlijke ventilatie.

Verlichting

Heb je een plungepool of jacuzzi? Dan is het fijn om familie of vrienden uit te nodigen om hier samen van te genieten. Creëer extra sfeer in je HypeDome door warme verlichting aan te brengen. Techcomlight biedt verschillende verlichtingen aan zoals een ledstrip of fairy lights. De ledstrip is 10 meter lang, beschikt over 800 leds en is instelbaar in elke RGB-kleur. Met de fairy lights kan je je koepel voorzien van een klassieke, warmwitte kleur.

Wil je de mogelijkheden van de HypeDome in jouw tuin bespreken met de experts van Techcomlight? Ze staan graag voor je klaar. Contacteer hen voor een vrijblijvende afspraak of meer info of bekijk hun merken en producten.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

De Solar Star is een mechanische ventilator die op natuurlijke basis werkt. Het ventilatiesysteem wordt van stroom voorzien door een zonnepaneel, waardoor...

Lees meer

Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop...

Lees meer

Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis

Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis

De Powerdaylight daglichtbuis uitvoering Cradle is een natuurlijk daglichtsysteem dat het daglicht buiten opvangt en naar binnen transporteert via een...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Binnenkijken: een onderhoudsvriendelijke tuin met moderne accenten

  Binnenkijken: een onderhoudsvriendelijke tuin met moderne accenten

  De bewoners wouden een groene, maar vooral onderhoudsvriendelijke tuin. Tuinaannemer Roeland Vranckx maakte een sober ontwerp met gevarieerde beplanting.

  Lees meer
 • Voor elk budget een tuinhuis: dit moet je weten over materialen en de fundering

  Voor elk budget een tuinhuis: dit moet je weten over materialen en de fundering

  Heb je een nieuw tuinhuis nodig? Wij zochten uit wat de opties zijn voor een beperkt en ruimer budget. En hoe je het tuinhuis zelf kan plaatsen.

  Lees meer
 • Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor

  Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor

  Met de verf uit het Inspiration-gamma van Xyladecor breng je een dekkende laag aan of een zachte beitslaag die de houttekening nog zichtbaar laat.

  Lees meer
 • In 4 stappen zelf een fundering voor je tuinhuis gieten

  In 4 stappen zelf een fundering voor je tuinhuis gieten

  Een goed tuinhuis begint bij een stevige basis. Hoe giet je zelf een een fundering voor je tuinhuis? Wij leggen het je in 4 stappen uit.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken