Een 100% transparant en frameloos buitenverblijf? Kies voor de HypeDome

Ben je op zoek naar een uniek alternatief voor een serre of overkapping voor jouw zwembad of jacuzzi? Of wil je een overdekte speelplaats waar jouw kinderen kunnen spelen wanneer het regent? Met de HypeDome van Techcomlight zit je altijd goed! Met dit 100% transparante en frameloze systeem, creëer je een extra ruimte die helemaal opgaat in de omgeving. Ontdek hier van welke andere voordelen je nog kan genieten!

Eindeloze mogelijkheden

De HypeDome van Techcomlight is een product met vele toepassingen. Je kan dit unieke en transparante systeem o.a. gebruiken als sport-, yoga-, mindfulness- of meditatieruimte. Heb je geen extra ruimte meer binnenshuis en zoek je een aparte thuiswerkplek? Ook dan is de HypeDome ideaal. Ook als je een serre of tuinkas of een overkapping voor je plungepool of jacuzzi zoekt, ben je gebaat bij de HypeDome. Andere toepassingsmogelijkheden zijn: een showroom, een veranda, een slaapplek onder de sterren, een overdekte kinderspeelkamer, een unieke restaurantbeleving onder vrienden … De mogelijkheden zijn legio!

Eyecatcher

Het transparante en frameloze ontwerp maakt van de HypeDome een échte blikvanger in jouw tuin. Je kan de kristalheldere iglo-pod niet enkel gebruiken voor het beschermen van je tuinmeubilair, maar ook om je gasten te verbazen en om zelf dagelijks te genieten van een uniek design!

Temperatuurbestendig

De HypeDome is regen-, wind-, sneeuw- en uv-bestendig. Het is bestand tegen temperaturen tot -50° Celsius en tot +80° Celsius! Het is ontworpen om het hele jaar buiten te kunnen staan, zodat je dus zelfs in de winter kan genieten van een gezellig etentje met vrienden in de tuin of op je terras. Bovendien is de HypeDome bestand tegen windsnelheden van meer dan 100 km per uur! Wat de weersomstandigheden dus ook zijn, in de cocon van de HypeDome zit je goed beschermd.

Zelf te monteren

Een standaard HypeDome met een vloeroppervlakte van 10 m2 bestaat uit meer dan 100 zeshoekige, dikke panelen. Deze zijn gemaakt uit polycarbonaat en hebben een glaslook. De panelen wegen ongeveer 1 kilo per stuk. Het DIY-pakket van HypeDome is uiterst geschikt om zelf in elkaar te zetten. Met twee personen kan je de koepel in 6 à 10 uur opbouwen. Uitgebreide installatie- en onderhoudsinstructies en gereedschap worden meegeleverd met het pakket. Bovendien zijn alle panelen voorzien van een verwijderbare sticker met een kleur- en lettercode. Wil je na de montage het systeem toch nog verplaatsen? Dat kan! Het is eenvoudig demonteer- en verplaatsbaar.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam systeem

De HypeDome vereist geen periodiek onderhoud en is dus bijna onderhoudsarm. Een occasionele reiniging met de meegeleverde zachte microfiberdoek volstaat. Zijn je panelen toch vuil geworden? Gebruik dan een hogedrukreiniger van op voldoende afstand. Het is aangeraden om af en toe te controleren of de schroeven en de bevestiging nog goed vastzitten aan de vloer. De 100% recycleerbare panelen zijn gemaakt uit polycarbonaat en vrijwel onbreekbaar. Hierdoor heeft de HypeDome een levensduur van 10 tot 15 jaar.

Heb je interesse in een uniek en frameloos ontwerp met vele toepassingsmogelijkheden? Dan kan je zeker terecht bij het Belgische bedrijf Techcomlight. Deze daglichtprofessional biedt voor elke situatie de beste oplossing. Ontdek hun producten en merken of contacteer hen voor meer info over HypeDome.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

De Solar Star is een mechanische ventilator die op natuurlijke basis werkt. Het ventilatiesysteem wordt van stroom voorzien door een zonnepaneel, waardoor...

Lees meer

Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in...

Lees meer

Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Voor elk budget een tuinhuis: dit moet je weten over materialen en de fundering

  Voor elk budget een tuinhuis: dit moet je weten over materialen en de fundering

  Heb je een nieuw tuinhuis nodig? Wij zochten uit wat de opties zijn voor een beperkt en ruimer budget. En hoe je het tuinhuis zelf kan plaatsen.

  Lees meer
 • Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor

  Buiten verven? Ontdek 30 hedendaagse kleuren van Xyladecor

  Met de verf uit het Inspiration-gamma van Xyladecor breng je een dekkende laag aan of een zachte beitslaag die de houttekening nog zichtbaar laat.

  Lees meer
 • Een tuinhuis plaatsen? Alle materialen en mogelijkheden op een rijtje

  Een tuinhuis plaatsen? Alle materialen en mogelijkheden op een rijtje

  Je tuin uitbreiden met een tuinhuis? Dan heb je een waaier aan mogelijkheden. Van het materiaal, over de fundering tot de prijs: wij lijsten alles op.

  Lees meer
 • In 4 stappen zelf een fundering voor je tuinhuis gieten

  In 4 stappen zelf een fundering voor je tuinhuis gieten

  Een goed tuinhuis begint bij een stevige basis. Hoe giet je zelf een een fundering voor je tuinhuis? Wij leggen het je in 4 stappen uit.

  Lees meer

Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken