Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop daglicht in een gebouw werd gebracht. Na te zijn gepatenteerd werd dit systeem, de Power Daylight, de eerste daglichtbuis die ooit verkocht werd, en de uitvinding die de daglichtindustrie transformeerde. Sinds die tijd is het merk Power Daylight blijven innoveren met nieuwe modellen en geavanceerde optische technologieën. Andere benamingen voor daglichtbuis zijn: daglichtsysteem, daglichtspot, lichttunnel, sunpipe, daglichtkoker.

Voorzien door de natuur, geperfectioneerd door Powerdaylight

Door de geschiedenis heen hebben mensen manieren gezocht om het interieur van de plaatsen waar ze wonen en werken op te fleuren. En geen andere lichtbron dan de zon is perfecter om licht te geven. Daglicht is van nature helder en gratis. Het benutten en overdragen van dat perfecte licht in een gebouw is de basis van het merk Powerdaylight. In tegenstelling tot traditionele daglichtopeningen vangen de producten van Powerdaylight het daglicht op en brengen het naar binnenruimtes waar natuurlijk licht voorheen onmogelijk leek, zoals inpandige ruimtes en kamers op lagere verdiepingen. En alleen Powerdaylight daglichtsystemen gebruiken baanbrekende technologie om vrijwel elke kamer in slechts twee uur te transformeren - zonder de kosten, isolatielekken en gedoe van traditionele daglichtopeningen. Door gebruik te maken van geavanceerde optica en baanbrekende technologieën, kregen de ontwerpen van de Powerdaylight daglichtbuis lof van zowel experts uit de industrie als van particuliere klanten vanwege de hoge prestaties en technische eenvoud.

Verbeteringen voor meer daglicht 

Sindsdien is het merk Power Daylight voorop blijven lopen in de daglichtbranche met optische verbeteringen en decoratieve verbeteringen waardoor de producten nog meer daglicht kunnen opvangen en naar interieurs kunnen transporteren. Tegenwoordig hebben de producten van het merk Power Daylight bij meer dan twee miljoen mensen hun huis verbeterd, en miljoenen anderen genieten van de voordelen in warenhuizen, scholen, hotels, ziekenhuizen, supermarkten, kantoren en sportfaciliteiten. Bekende grote merken hebben de ervaring van hun klanten verbeterd en de energiekosten van hun bedrijf verlaagd door onze producten in hun winkels op te nemen. Als het om jouw huis of werkplek gaat, is het installeren van een Powerdaylight daglichtsysteem één van de gemakkelijkste en snelste manieren om je binnenruimtes op te fleuren en hieraan comfort toe te voegen. En omdat onze systemen met daglicht werken, verminderen ze je afhankelijkheid van elektriciteit, de impact op het milieu en kosten ze niets om te bedienen. We zijn ervan overtuigd dat dit het slimste idee tot nu toe is.

Meer informatie over Powerdaylight
Meer informatie over Powerdaylight


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

De Solar Star is een mechanische ventilator die op natuurlijke basis werkt. Het ventilatiesysteem wordt van stroom voorzien door een zonnepaneel, waardoor...

Lees meer

Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in...

Lees meer

Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis

Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis

De Powerdaylight daglichtbuis uitvoering Cradle is een natuurlijk daglichtsysteem dat het daglicht buiten opvangt en naar binnen transporteert via een...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • 10 tips om meer daglicht in huis te halen (of het zo te doen lijken)

  10 tips om meer daglicht in huis te halen (of het zo te doen lijken)

  Nu de dagen korten, is het nog belangrijker om voldoende daglicht binnen te laten. Het bezorgt je vaak een goed humeur en is helemaal gratis.

  Lees meer
 • Binnenkijken: van vervallen rijhuisje tot zonnige triplex in het Gentse Rabot

  Binnenkijken: van vervallen rijhuisje tot zonnige triplex in het Gentse Rabot

  Architect Lieselotte tovert een klein rijhuisje in de gezellige Gentse Rabotwijk om tot een ruimtelijke en praktische plek. "Het was serieus puzzelen."

  Lees meer
 • Binnenkijken: Van donker zeefdrukatelier naar zonnige loft met patio’s

  Binnenkijken: Van donker zeefdrukatelier naar zonnige loft met patio’s

  Eigenlijk zocht Philippe een pand voor zijn architectenbureau. Maar toen hij dit zeefdrukatelier zag in Ledeberg besloot hij er zijn woning van te maken.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken