Powerdaylight Cradle: de duurzame daglichtbuis

De Powerdaylight daglichtbuis uitvoering Cradle is een natuurlijk daglichtsysteem dat het daglicht buiten opvangt en naar binnen transporteert via een sterk reflecterende lichtkoker, om zo daglicht te brengen naar donkere ruimtes, voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Meer daglicht
De daglichtbuizen worden toegepast in zowel nieuwbouw als in renovatieprojecten. De Powerdaylight daglichtbuis bestaat uit een vlakke glazen koepel, gekoppeld aan een sterk reflecterende buis. Aan het einde van de buis bevindt zich een glazen plafondplaat.

Bij Powerdaylight Cradle houdt men zich bewust bezig met het potentieel van het hergebruik van materialen. Het is daarom een bewuste keuze om geen kunststof te gebruiken. De materialen die gebruikt worden, zoals glas, zijn 100% recycleerbaar en duurzaam.

100% glas
Het Powerdaylight Cradle systeem is de enige daglichtbuis op de markt met een 100% glazen koepel en plafondplaat. Het merk Powerdaylight is ook gespecialiseerd in het leveren van overloopbare en overrijdbare daglichtbuizen.

Meer informatie: Powerdaylight website
Meer informatie over Powerdaylight
Vragen? Neem contact met ons op


Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren
Vocht in huis? De Solar Star gebruikt de zon om te ventileren

De Solar Star is een mechanische ventilator die op natuurlijke basis werkt. Het ventilatiesysteem wordt van stroom voorzien door een zonnepaneel, waardoor...

Lees meer
Powerdaylight: de originele daglichtbuis
Powerdaylight: de originele daglichtbuis

Het Powerdaylight-verhaal begon in de jaren 80 toen een Australische uitvinder een product creëerde dat een revolutie teweegbracht in de manier waarop...

Lees meer
Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden
Lucernario aerante inox: de traditionele koekoek opnieuw uitgevonden

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Binnenkijken: Van donker zeefdrukatelier naar zonnige loft met patio’s
  Binnenkijken: Van donker zeefdrukatelier naar zonnige loft met patio’s

  Eigenlijk zocht Philippe een pand voor zijn architectenbureau. Maar toen hij dit zeefdrukatelier zag in Ledeberg besloot hij er zijn woning van te maken.

  Lees meer
 • Nieuwe dakvensters die voor (drie)dubbel zoveel daglicht zorgen
  Nieuwe dakvensters die voor (drie)dubbel zoveel daglicht zorgen

  VELUX pakt uit met twee nieuwe varianten voor de 2-in-1 en 3-in-1 dakvensters: een gemotoriseerd raam op zonne-energie en een manueel uitzetbare versie.

  Lees meer
 • Binnenkijken in een opvallend gerenoveerde woning in de duinen
  Binnenkijken in een opvallend gerenoveerde woning in de duinen

  Een ruimtelijk gevoel, veel daglicht en meer verbinding met de tuin. Met die verbouwwensen klopten Hasan en Lut aan bij SILO architectuuratelier.

  Lees meer
 • 10 tips om meer daglicht in huis te halen (of het zo te doen lijken)
  10 tips om meer daglicht in huis te halen (of het zo te doen lijken)

  Nu de dagen korten, is het nog belangrijker om voldoende daglicht binnen te laten. Het bezorgt je vaak een goed humeur en is helemaal gratis.

  Lees meer