Wonen in landelijke stijl: dit authentieke dakraam vormt de perfecte match!

Wie dacht dat een dakraam niet past bij een hoeve of een woning met een landelijke uitstraling zit mis! Het rustieke kiepdakraam van Skylux met zijn authentieke look aan de buitenzijde en binnenafwerking in massief eik past perfect bij huizen met een traditioneler uitzicht.

Eiken dakraam met rustieke look

Het rustieke kiepdakraam Sky20 heeft een rustieke look dankzij de verticale glasverdeling in het midden en een binnenafwerking in massief eik. Een sierhandgreep aan de bovenzijde van de raamvleugel maakt het plaatje compleet. Het traditionele uitzicht zorgt er dus voor dat het dakraam volledig tot zijn recht komt bij een pastorijwoning of een woning met een authentiek interieur.

Duurzame profielen

Dankzij een vocht- en schimmelwerende behandeling tegen blauwzwam, houtrot en insecten zijn de profielen van het dakraam uiterst duurzaam. Tot slot is de eik aan de binnenzijde afgewerkt met een 2-componentenvernis waardoor je het dakraam ook probleemloos in een vochtige ruimte zoals de badkamer kan plaatsen.

Manuele of elektrische bediening

Het rustieke dakvenster is in verschillende standaardafmetingen verkrijgbaar van 78x98 cm tot 134x140 cm. Daarnaast heb je keuze uit een manuele of elektrische bediening. Bij een manueel dakraam zijn er twee handgrepen voorzien en kan je het raam in drie kiepstanden zetten. Kies je voor de elektrische variant? Dan kan je het raam tot 20 cm openen met een Bluetooth-afstandsbediening.

Muggenhor of verduisteren

De dakramen van Skylux zijn standaard uitgerust met een muggenhor aan de buitenzijde. Die zorgt er niet alleen voor dat muggen en andere insecten buiten blijven, maar ook bladeren, stof en zelfs regen. Een groot voordeel is dat je muggenhor kan combineren met zonwering. In dat geval is het screendoek van de hor iets donkerder waardoor er geen zonlicht binnen kan.

Meer weten over het rustieke kiepdakraam van Skylux? Surf naar www.skylux.eu/nl-be of download de brochure


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Extra daglicht en verluchting? Aan deze 5 voorwaarden moet een dakraam zeker voldoen

Extra daglicht en verluchting? Aan deze 5 voorwaarden moet een dakraam zeker voldoen

Met een dakraam haal je meer daglicht en verse lucht binnen. Maar een dakraam moet wel aan zeer hoge eisen voldoen. Zo moet het niet alleen bij de stijl...

Lees meer

SKYLUX

SKYLUX

+32 56 20 00 00

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken