Je terras, oprit of pad perfect aanleggen en afwerken

Je wil optimaal genieten van het buitenleven in je eigen tuin? Leg je terras en oprit aan met kwalitatieve materialen die helemaal bij de stijl van jouw woning passen. Zo geniet je van de zomerzon én van een perfect afgewerkte tuin.

Tegels en sierbestrating

  • natuursteen: van blauwe hardsteen of graniet tot kalksteen, arduin of basalt, bij Gedimat is er een ruime keuze aan natuursteen om je terras of oprit een natuurlijke toets te geven.
  • terrastegels: met een terrastegel in keramiek, natuursteen of beton leg je eenvoudig een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras aan.
  • kleiklinkers: aangezien ze worden gemaakt van gebakken klei zijn kleiklinkers 100% natuurlijk en kleurvast. Bovendien zijn ze na het bakken gehard voor een duurzaam bestaan en laten ze geen vocht door. Zo krijgen mos en algen bijna geen kans en zijn de kleiklinkers makkelijk te onderhouden.
  • betonklinkers: ze zijn kleiner, dikker en stabieler dan tegels en dus ideaal voor het aanleggen van een oprit of parking.
  • siergrind: wil je eenvoudig en snel je oprit of tuinpad verharden? Dan kan je ook gebruik maken van grasdallen en gravel of siergrind.

Afwerking

  • afboording: je terras, oprit, zwembad of tuinpad afboorden kan perfect met borduurstenen, palissades, paliranden, keermuren, sier- en stapelblokken. Je kan er ook hoogteverschillen gemakkelijk mee opvangen.
  • afvoergeulen en -goten: wie overtollig regenwater vlot wil afvoeren, installeert een geul of afvoergoot. Bij Gedimat vind je verschillende uitvoeringen; van de standaardmodellen in polyester-beton voor bestratingen tot smalle sleuven uit metaal of kunststof die je mooi kan inwerken in je terrasvloer.
  • putdeksels: een put mooi wegwerken, doe je met een putdeksel, tegeldeksel of klinkerdeksel uit aluminium of gietijzer.

Ontdek een ruim aanbod buitentegels en sierbestrating
Bezoek het uitgebreide Gedimat-buitenpark


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Waarom tegels een slimme keuze zijn voor je keuken, woon- en badkamer

Waarom tegels een slimme keuze zijn voor je keuken, woon- en badkamer

Tegels bestaan in allerlei formaten en kleuren. Daardoor zorgen ze in elke ruimte voor een mooie afwerking: zowel in je keuken, badkamer als woonkamer. Een ...

Lees meer

Met terrastegels geef je jouw tuin extra cachet: uit deze 3 materialen kan je kiezen

Met terrastegels geef je jouw tuin extra cachet: uit deze 3 materialen kan je kiezen

Wil je deze zomer optimaal kunnen genieten in je achtertuin? Dan mag een terras dat er piekfijn bijligt zeker niet ontbreken. Ben je op zoek naar een...

Lees meer

De beste dakmaterialen voor de finishing touch

De beste dakmaterialen voor de finishing touch

Je dak is de spreekwoordelijke kers op de taart wanneer we het hebben over de ruwbouwfase van je woonproject. Gelukkig heb je met meer dan 200...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken