Spot de laatste trends en grootste kortingen op Batibouw 2023!

Aangezien Batibouw de grootste bouwbeurs is van België, is het een niet te missen beurs voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft. Ook degenen die toe zijn aan een nieuwe keuken kunnen tijdens een bezoekje aan de beurs hun hart ophalen. Op de beursstand van DSM Keukens kan je de laatste trends en nieuwste innovaties in het keukenlandschap ontdekken. Van werkbladen, over kranen, tot kastindelingen. Op onze stand bevind je je in een echt keukenparadijs. Batibouw gaat uiteraard ook gepaard met serieuze kortingen. Daarom profiteer je nu bij DSM Keukens van -30% op meubilair, -20% op alle toestellen én een gratis Quooker-kraan t.w.v. €1.495!* Pssst: lees verder om gratis tickets te bemachtigen!

Welke trends kan je verwachten op onze beursstand?

De perfecte balans

Een concept dat de laatste jaren steeds vaker voorkomt is dat de gebruikte materialen doorheen verschillende ruimtes worden doorgetrokken. Door het materiaal van de keukenkasten ook te gebruiken bij de balansdeur zit de deur als het ware ‘verstopt’ in de keuken. Op die manier krijg je een naadloze verbinding tussen de keuken en de aansluitende ruimte. Een balansdeur is minder zwaar dan een pivotdeur en is trouwens enkel te verkrijgen bij DSM Keukens. Ontdek de balansdeur dus op onze stand!

Subliem duo

Een andere keuken op onze beursstand is de moderne keuken in kleur Dark Maron. Doordat het materiaal van het werkblad in deze keuken is doorgetrokken naar de spatwand krijgt de keuken een uniforme uitstraling, wat voor rust zorgt. Het werkblad en de spatwand zijn van composiet gemaakt en worden hier in het kleur Snowy Ibiza getoond. Composiet kan zowel een matte als glanzende afwerking hebben. In deze keuken is er voor een glanzende afwerking gekozen (ook wel gepolijst genoemd).

Efficiënte kastindelingen

In dezelfde keuken als de alinea hierboven valt meteen op dat er veel opbergruimte is. Dat is mede door de extrahoge kasten. Die zijn maar liefst 2m60 hoog! Ook de inrichting van de kasten zorgt ervoor dat je veel voeding en spullen kan opbergen. De kolomkast rechts heeft bijvoorbeeld een zwenk- en uitrekelement. Dat wil zeggen: aan de binnenkant van de deur zitten verschillende rekjes gemonteerd, waardoor het voorste deel van de kastinhoud meekomt wanneer je de deur opentrekt. Het achterste deel van de kast wordt tegelijk naar voren geschoven, zodat ook de spullen achteraan de kast binnen handbereik zijn. Meer slimme kastindelingen vind je hier.

Een bijkeuken op jouw maat

Je kent ze wel, de traditionele wasplaats waar de wasmachine en droogkast zich bevinden tussen losstaande rekken, borstelstelen en misschien zelfs schoenen en rugzakken. Een rommeltje, op zijn zachtst gezegd, waarvan je de deur liever dicht houdt zodat bezoekers het niet zouden zien. Bovendien is de wasplaats – of bijkeuken – voor velen de ruimte waar je zelf binnenkomt. Hoog tijd dus om deze ruimte een extreme make-over te geven. Bij DSM More ben je hiervoor aan het juiste adres. Op onze beursstand vind je de ultieme bijkeuken terug.

Kasten die je bijvoorbeeld niet kan missen in een bijkeuken zijn een bezemkast en een kolomkast voor kratten. In een bezemkast kan je al je kuisspullen kwijt: veegborstels, dweil, emmer … De kolomkast voor kratten is dan weer ideaal om al je voorraad georganiseerd op te bergen. Zeker voor grote gezinnen of gezinnen die iets verder van een supermarkt wonen is deze kast een must have. De voorraadkast van de bijkeuken is goed gevuld zonder dat je keukenkasten overlopen.

Daarnaast is in de bijkeuken op onze beursstand de wasmachine op een ergonomische hoogte geplaatst. Je hoeft je dus niet langer te bukken om je was in en uit de wasmachine te halen. Ook je gevulde wasmand van de grond heffen is in deze bijkeuken verleden tijd. Onderaan de ruimte waar je de wasmachine plaatst is er namelijk een lade voorzien om er je wasmand op te zetten. Op die manier kan je efficiënt je was uit de machine halen en het meteen in de wasmand leggen, zonder je rug te hoeven buigen. Als dat niet praktisch is!

Alleen maar voordeel: kortingen en gratis tickets!

Bestel in deze beursperiode je keuken bij DSM Keukens en krijg 30% korting op meubilair, 20% korting op toestellen én een gratis Quooker kraan t.w.v. €1.495!* Vraag je gratis Batibouw-tickets af in je dichtstbijzijnde toonzaal.

*vraag naar de voorwaarden in de toonzaal of aan een keukenadviseur


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Een keuken kopen: de weg van A tot Z

Een keuken kopen: de weg van A tot Z

Het kopen van een nieuwe keuken is een spannende en uitdagende onderneming. Van het plannen en ontwerpen tot het vinden van de juiste materialen en...

Lees meer

Deze 4 kastindelingen zijn een must voor een optimale keukenflow

Deze 4 kastindelingen zijn een must voor een optimale keukenflow

Een goed georganiseerde keuken is een genot om in te werken, of je nu een ervaren hobbykok bent of iemand die net begint. Het geheim van een opgeruimde...

Lees meer

Een bijkeuken zorgt voor maximaal comfort en orde

Een bijkeuken zorgt voor maximaal comfort en orde

De wasplaats -eindelijk- op orde Je kent ze wel, de traditionele wasplaats waar de wasmachine en droogkast zich bevinden tussen losstaande rekken,...

Lees meer

DSM Keukens

DSM Keukens

+32 9 371 51 93

Artikels van onze redactie

 • Met deze microplasticfilter was je jouw kleding op een ecologische manier

  Met deze microplasticfilter was je jouw kleding op een ecologische manier

  AEG introduceert een microplasticfilter die verhindert dat tot 90% van de microplasticvezels van synthetische kledij vrijkomen in het afvalwater.

  Lees meer
 • Vermijd deze 6 grootste keukenfouten

  Vermijd deze 6 grootste keukenfouten

  Een keuken kopen doe je niet op 1-2-3. Maar toch kan je verkeerde keuzes maken. We lijsten de grootste fouten op die je kan maken als je een keuken kiest.

  Lees meer
 • 6 tips voor een keuken voor alle leeftijden

  6 tips voor een keuken voor alle leeftijden

  Met deze eenvoudige maatregelen hou je het veilig en comfortabel in je keuken voor alle gezinsleden. Zowel voor kinderen als ouderen.

  Lees meer
 • 5 tips voor een betaalbare keuken

  5 tips voor een betaalbare keuken

  Je hoeft niet altijd diep in de buidel te tasten om je droomkeuken te realiseren. Deze handige tips helpen je om de kosten te drukken.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken