Geef een boost aan je interieur met COREtec®

Nu de dagen weer korter worden en we opnieuw meer tijd in ons huis doorbrengen, kriebelt het om ons interieur aan te pakken. Met een nieuwe vloer, een accentmuur of een gerenoveerde trap geef je je huis meteen een volledig nieuwe look.

Met een nieuwe vloer geef je je huis met een kleine moeite en vaak binnen een dag een enorme upgrade. Binnen onze uitgebreide collecties vind je zeker en vast wat je zoekt. Met keuze uit meer dan 230 decoren met natuurlijk ogende houtstructuren en realistische tegels en tal van verschillende legpatronen, creëer je met gemak jouw eigen stijl.

Wil je graag een unieke look samenstellen door verschillende stijlen en kleurtonen te combineren? Dan kan dat ook zonder problemen. Zo laat je met gemak tegels en planken aansluiten of laat je een donkere vloer mooi overgaan in een lichte vloer. Perfect als je twee ruimtes op elkaar wil afstemmen zonder dat ze elk hun eigenheid verliezen.

Mag het ook wat meer zijn?

Of wat denk je ervan om voor een volledige metamorfose te gaan en je trap in een nieuw jasje te steken? Met COREtec® Stairs geef je jouw trap in een handomdraai een nieuwe look die volledig past bij de vloeren in je huis. Je hebt keuze uit vier houtdecoren en één steendecor die naadloos aansluiten op jouw COREtec®-vloeren boven en beneden.

Daarnaast kan je opteren voor de bijpassende accessoires: kwartrondjes om tegen een plint of muur te plaatsen, een eindprofiel of overgangsprofiel om jouw vloeren mooi op elkaar te laten aansluiten en nog veel meer. Naast de snelle en gemakkelijke plaatsing, heeft een trap van COREtec® nog enkele andere voordelen. Zo is de trap akoestisch dempend dankzij de geïntegreerde kurkonderlaag én veilig dankzij de speciale COREtec®-antisliplaag.

Op zoek naar inspiratie voor jouw totaalrenovatie? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagram, Pinterest of Facebook!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
COREtec® voor een snelle traprenovatie!

COREtec® voor een snelle traprenovatie!

Kan jouw trap een nieuwe look gebruiken? Of ben je klaar voor een volledige metamorfose? Met COREtec® Stairs renoveer je jouw trap in een handomdraai!

Lees meer

Natuurlijke stijl, eersteklasse prestaties

Natuurlijke stijl, eersteklasse prestaties

Jouw thuis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je...

Lees meer

COREtec® Floors lanceert met Stairs eigen trappencollectie

COREtec® Floors lanceert met Stairs eigen trappencollectie

COREtec® Floors heeft vanaf heden niet enkel meerlagige waterdichte vloeren in zijn assortiment, maar komt nu ook met een eigen trappencollectie op de...

Lees meer

COREtec® Floors

COREtec® Floors

+32 9 391 64 55

Artikels van onze redactie


Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken