Puro, keramische tabletten met marmerlook

Met Puro ontwikkelde sanitairspecialist Desco een slim concept: tijdloze badkamermeubelen waarbij je eindeloos kan combineren. De greeploze collectie met satijnzachte afwerking krijgt nu een eigentijdse aanvulling met halfhoge onderkasten en keramische tabletten in marmerlook.

Keramische bladen

Met zijn nieuwe keramische bladen weet Desco het beste van twee werelden te rijmen: de natuurlijke exclusieve uitstraling van marmer én alle voordelen van keramiek. Zo zijn de tabletten niet alleen hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, maar ook sterk, vlekbestendig en krasvast – maak je dus geen zorgen over een warme haardroger of hete wax.

Tegelijk hebben de bladen een satijnzacht oppervlak, waarbij je kan kiezen uit een strak tablet van 12 mm of een robuustere versie van 100 mm. Wakker worden in… Milaan? Ga dan voor de witte keramiek Calacatta White , waarmee Desco knipoogt naar een van de oudste marmersoorten. Bamboo Black is de elegante tegenhanger: met zijn Tunesische roots zorgt hij voor mooie contrasten tussen zwart en bruin, waarbij de fragiele witte aders de massieve uitstraling benadrukken.

Met de nieuwe keramische tabletten in marmerlook vult Desco het bestaande assortiment kunstmarmer, Solid en het robuuste Solid Puro knap aan – goed voor jaren duurzaam comfort.

Halfhoge onderkasten

Grote troef van Puro is de vrijheid tot combineren, met een aantal sets of gewoon door losse items op elkaar af te stemmen. Bovendien verrast de greeploze collectie van Desco met tal van praktische details. Zoals spiegelkasten met opbergruimte of laden en deuren die je lichtjes moet aanraken om ze te openen en te sluiten.

Daarbij krijgen de hoge onderkasten voortaan het gezelschap van halfhoge onderbouw. Zo heb je nog meer designmogelijkheden om je persoonlijke badkamer samen te stellen. Opnieuw stijlvol en functioneel vakmanschap met kwaliteitsmaterialen als standaard. De satijnzachte afwerking benadrukt de pure look van de meubels.

De nieuwe halfhoge onderkasten zijn er in sober satijn wit en in elegant satijn grijs. Daarnaast is er nog de wengé afwerking voor een meer avontuurlijke sfeer. De diepe kleur en de warme nerven zijn zo verfijnd dat je nauwelijks het verschil merkt met het massieve wengé. Met de uitgebreide collectie Puro toont Desco andermaal zijn talent voor hedendaags comfort en toegankelijk design.


Craft, een stukje Scandinavië in huis
Craft, een stukje Scandinavië in huis

In de badkamerreeks Craft van Desco is de Europese eik de hoofdrolspeler.

Lees meer
Catalano New Green: gebogen oppervlakken en dunne randen
Catalano New Green: gebogen oppervlakken en dunne randen

Helemaal gewonnen voor een ingetogen badkamer zonder franje? De wastafels van New Green hebben een hedendaags karakter waar je jarenlang kan van genieten....

Lees meer
Acryl- of Solid Surface-wanden: waterdichte afwerking zonder tegels en voegen
Acryl- of Solid Surface-wanden: waterdichte afwerking zonder tegels en voegen

Acryl- of Solid Surface-wanden plaats je in de douche of achter het bad ter vervanging van de muurbekleding of over de bestaande tegels. Lekken en vieze...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie