Catalano New Green: gebogen oppervlakken en dunne randen

Helemaal gewonnen voor een ingetogen badkamer zonder franje? De wastafels van New Green hebben een hedendaags karakter waar je jarenlang kan van genieten. De fijne randen verraden een degelijk staaltje ontwerpexpertise. Heb je graag nog meer minimalisme? Het optionele mat zwarte frame, al dan niet met pootjes, is een sober alternatief voor een kast.

Het designteam van Catalano vertaalde de tijdloze curves van de New Green wastafel eveneens naar een opbouwvariant... en ook die mag gezien worden.

De eliminatie van de overloop en de continuïteit van de waskom zorgen voor een maximale hygiëne. Bovendien is het porselein verzegeld met de antibacteriële Cataglaze®+ bescherming. Deze zorgt voor een blijvende gladde afwerking van het oppervlak. Het email is onaantastbaar en onveranderlijk. Door de toevoeging van titanium krijgt het een zelfdesinfecterende en -reinigende werking.

Ontdek New Green bij desco, exclusief verdeler van Catalano in België.

Meer info


Craft, een stukje Scandinavië in huis
Craft, een stukje Scandinavië in huis

In de badkamerreeks Craft van Desco is de Europese eik de hoofdrolspeler.

Lees meer
Tailor Top: wastafel met oneindige mogelijkheden
Tailor Top: wastafel met oneindige mogelijkheden

XonYX solid surface Tailor Top collection met geïntegreerde wastafel biedt alle luxe en comfort van minstens een vijfsterrenhotel. De naadloze afwerking...

Lees meer
Zacht, zuiver en gefilterd water
Zacht, zuiver en gefilterd water

De oplossing tegen kalk en de drinkwaterfilter oplossing: d-soft en d-pure. Vijand nummer één van onze sanitaire installatie is hard water. Het bevat veel...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie