Ontdek alle troeven van stortbeton

Je let er waarschijnlijk al lang niet meer op, maar zo goed als dagelijks zie je wel ergens een betonmixer voorbijkomen. En dat is geen toeval, want stortbeton is en blijft een klassieker die elk bouwproject vele voordelen oplevert.

Flexibiliteit verzekerd

Stortbeton is een uiterst flexibel product. En daar heeft de vloeibare vorm alles mee te maken. Die laat niet alleen toe om het stortbeton makkelijk te vervoeren, maar zorgt er ook voor dat stortbeton makkelijk wordt ingezet en kan gegoten worden in vele verschillende vormen. Die flexibiliteit geeft architecten en bouwdeskundigen een zee aan mogelijkheden die ze dan ook dankbaar inzetten om hun creatieve ideeën op een oerdegelijke manier te realiseren.

Snelle levering

Bij Wijckmans in Ham beschikken we over alle middelen om stortbeton op een snelle en efficiënte manier te leveren bij particulieren en professionelen. En dat begint al bij de realisatie van onze eigen betoncentrale. Sinds 2019 produceert die elke dag stortklaar beton dat meteen naar de werven vertrekt. Daarvoor beschikken we over een eigen transportafdeling met ervaren chauffeurs. Onze betonmixers gaan snel de baan op om de door jou gewenste hoeveelheid te leveren, daarbij indien nodig ook bijgestaan door een van onze betonpompen die het beton probleemloos op elke locatie pompt.

Hoogwaardig beton

Het ene beton is het andere niet en de kwaliteit ervan bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit van de uiteindelijke constructie. Bij Wijckmans waken we altijd over de correcte samenstelling van het beton dat we produceren. Zo verzekeren we jou hoogwaardig beton dat perfect beantwoordt aan de vereisten voor jouw bouwproject én aan de BENOR-normen die garant staan voor producten van topkwaliteit. Dankzij de expertise van Wijckmans bieden we jou het meest geschikte beton voor de werkzaamheden die je uitvoert. Gaat het om een groter bouwproject of om een renovatie aan een particuliere woning? Wij passen ons graag aan de vereisten van elk project aan en zetten de juiste middelen in om het stortbeton snel ter plaatse te krijgen.

Stort je vragen uit!

Heb je concrete vragen over stortbeton of vraag jij je af welke voorzieningen je moet treffen voor een vlotte levering? Ontdek dan snel alle antwoorden in onze FAQ!

Voor vragen over de kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van stortbeton, staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar. Neem dus gerust contact met hen op!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

De vloer in je leefruimte, keuken of inkomhal bepaalt de sfeer van je interieur. Daarom ga je beter niet over één nacht ijs. Welke vloer draagt jouw...

Lees meer

Voor elke ruimte een passende vloer

Voor elke ruimte een passende vloer

De sfeer van je interieur wordt voor een groot stuk bepaald door je vloer. Kies daarom een vloer die aansluit bij de stijl en het karakter van je woning....

Lees meer

Betonproducten van eigen makelij

Betonproducten van eigen makelij

Bouwmaterialen Wijckmans heeft een eigen betoncentrale waar betonnen putten en andere betonproducten worden gemaakt. Zo ben je als particulier,...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken