Troeven van tegels glashelder uitgelegd

Met keramische of natuursteentegels geef je je woning de toets die jij zelf verkiest. Er is dan ook een heel scala aan opties mogelijk om jouw woonst de ideale vloer te schenken. Ontdek er meer over in deze bijdrage!

Keramische tegels of natuursteentegels?

Beide tegelsoorten hebben hun eigen troeven, maar uiteindelijk hoef jij je keuze niet alleen te laten afhangen van de mogelijke voordelen. Ook jouw eigen voorkeur speelt een belangrijke rol. Hou je van een natuurlijke toets in huis? Dan is natuursteen jouw perfecte keuze. Deze oerdegelijke en authentieke vloerbedekking transformeert je leefomgeving in een rustgevende ontspanningsplek. Aangezien natuursteen wat gevoeliger is voor water en vlekken, is een goede behandeling met het juiste impregneermiddel wel aan te raden.

Kiezen voor keramische tegels is altijd een voltreffer. Je hebt een ongelooflijk ruime keuze aan soorten, stijlen en kleurtinten. Zo vind je gegarandeerd je gading in de ruime gamma’s keramische tegels die op de markt zijn. Bovendien zijn keramische tegels uiterst onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle huis- tuin- en keukenongelukjes. Zo geniet je ook van deze vloer gegarandeerd vele jaren lang.

Tegelvloer kiezen: bezint eer ge begint

Het is overbodig om te zeggen dat je een tegelvloer maar beter niet te snel selecteert. Want het is natuurlijk niet de bedoeling om elk jaar een andere vloer te plaatsen. Daarom doe je er goed aan om wat meer tijd te besteden aan een doordachte selectie. Ga eens langs in een speciaalzaak zoals Bouwmaterialen Wijckmans in Ham. Daar vind je een ruime collectie aan vloertegels. En vooral, de juiste expertise bij de toonzaalmedewerkers. Zij begeleiden je van begin tot eind op professionele wijze bij de selectie van jouw ideale tegelvloer. Daarbij luisteren ze aandachtig naar je wensen en houden ze ook rekening met de omstandigheden bij jou thuis. Gaat het om nieuwbouw of renovatie? Zijn er bepaalde beperkingen of specifieke zaken waarmee rekening moet worden gehouden bij de vloerkeuze? Zo krijg je een totaalbegeleiding waardoor je altijd de correcte informatie krijgt en dus ook een gefundeerde keuze kunt maken.

Ervaar de troeven van tegels!

Ben je op zoek naar de vloer van je dromen? Kom dan vandaag nog langs in de toonzaal van Bouwmaterialen Wijckmans in Ham. Je vindt er een uiterst uitgebreid aanbod aan keramische en natuursteentegels en kunt er rekenen op de expertise van gedreven toonzaalmedewerkers die tot het uiterste gaan om jou je droomvloer te schenken.

Benieuwd naar het omvangrijke tegelaanbod bij Wijckmans? Neem dan snel contact met ons op!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

De vloer in je leefruimte, keuken of inkomhal bepaalt de sfeer van je interieur. Daarom ga je beter niet over één nacht ijs. Welke vloer draagt jouw...

Lees meer

Voor elke ruimte een passende vloer

Voor elke ruimte een passende vloer

De sfeer van je interieur wordt voor een groot stuk bepaald door je vloer. Kies daarom een vloer die aansluit bij de stijl en het karakter van je woning....

Lees meer

Betonproducten van eigen makelij

Betonproducten van eigen makelij

Bouwmaterialen Wijckmans heeft een eigen betoncentrale waar betonnen putten en andere betonproducten worden gemaakt. Zo ben je als particulier,...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken