Betonproducten van eigen makelij

Bouwmaterialen Wijckmans heeft een eigen betoncentrale waar betonnen putten en andere betonproducten worden gemaakt. Zo ben je als particulier, grondwerker, tuinaanlegger of aannemer zeker van de beste kwaliteit. Kleinere hoeveelheden beton of stabilisé kan je ook zelf afhalen met een aanhanger.

Betonnen putten

De productie van betonnen putten is één van de specialiteiten van Wijckmans. Concreet gaat het om regenwaterputten, septische putten, kleinschalige waterzuiveringsinstallaties oftewel iba’s etc. Het gamma loopt van 2.000 tot maar liefst 20.000 liter, een volume dat weinig betonfabrikanten aanbieden voor een voegloos betonnen geheel.

Maatwerk

Als je een betonnen put installeert, heb je uiteraard ook toebehoren zoals pompen en filters nodig. Die heeft Wijckmans ook in zijn gevarieerd gamma. Daarnaast kan je er terecht voor maatwerk voor het boren van gaten of aansluitingen op de gewenste hoogtes. Alles gebeurt in eigen beheer, zo ben je op elk moment zeker van de beste kwaliteit.

Ontdek de verschillende betonproducten
Lees meer over de betonnen putten van Wijckmans
Vind meer info over stabilisé en chape


Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning
Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

De vloer in je leefruimte, keuken of inkomhal bepaalt de sfeer van je interieur. Daarom ga je beter niet over één nacht ijs. Welke vloer draagt jouw...

Lees meer
Beton rechtstreeks van de bron
Beton rechtstreeks van de bron

Sinds 2019 beschikt Bouwmaterialen Wijckmans over een nieuwe betoncentrale en productieloods. Wanneer je dus betonproducten bestelt bij Wijckmans ben je...

Lees meer
Voor elk bouwmateriaal het juiste transport
Voor elk bouwmateriaal het juiste transport

Vaak zijn bouwmaterialen zwaar of hebben ze afwijkende vormen. Niet ideaal om te transporteren dus, zeker als je geen aangepast vervoer hebt....

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Leestip: maak je tuin stap voor stap ecologisch
  Leestip: maak je tuin stap voor stap ecologisch

  Droom je van een ecologische tuin waarin planten spontaan mogen groeien, dieren welkom zijn en water een plaats krijgt? Dit boek helpt je op weg.

  Lees meer
 • Hoeveel kan je met een regenwaterput besparen?
  Hoeveel kan je met een regenwaterput besparen?

  Zo’n 50 procent van je totale waterverbruik kan je perfect opvangen met regenwater. Met een regenwaterput sla je bovendien drie vliegen in één klap.

  Lees meer
 • Zit jouw dakgoot of regenpijp verstopt? Zo maak je je goot bladvrij
  Zit jouw dakgoot of regenpijp verstopt? Zo maak je je goot bladvrij

  De herfst is het moment bij uitstek om je dakgoot bladvrij te maken. Hoe pak je die klus het beste aan? En hoe zorg je voor minder bladeren in je goot?

  Lees meer
 • Regenwaterput
  Regenwaterput

  Regenwaterrecuperatie is verplicht bij nieuw- en herbouw. Waarom moet je regenwater recuperen en hoe groot moet je regenput zijn?

  Lees meer