Voor elk bouwmateriaal het juiste transport

Vaak zijn bouwmaterialen zwaar of hebben ze afwijkende vormen. Niet ideaal om te transporteren dus, zeker als je geen aangepast vervoer hebt. Bouwmaterialen Wijckmans heeft een eigen transportvloot waar je een beroep op kan doen om al je bouwmaterialen snel en veilig naar je werf te brengen.

Grote transportcapaciteit

Als je bij Wijckmans bouwmaterialen bestelt, kan je die zelf afhalen met bijvoorbeeld een aanhangwagen of ze aan huis laten leveren. Wijckmans heeft namelijk een eigen transportvloot met een grote diversiteit aan transportmiddelen om alle bouwmaterialen te kunnen vervoeren. Van opleggers en vrachtwagens met of zonder aanhangwagen tot kraanwagens, betonmixers en betonpompen, de flexibele transportcapaciteit staat garant voor een vlotte levering ter plaatse.

Levering op korte termijn

Heb je dringend bouwmaterialen nodig en kan je ze niet zelf gaan afhalen? Dan is het vaak ook mogelijk om een ‘last minute’ levering aan te vragen. Wijckmans heeft voortdurend zo’n twintig vrachtwagens op de baan die je snel kunnen verder helpen in heel België en de grensstreek in Nederland.

Uitzonderlijk transport

Tot de transportmogelijkheden van Wijckmans behoren ook uitzonderlijke transporten tot een breedte van 3,5 m. Dus zelfs voor de grootse bouwmaterialen ben je zeker van een veilige levering zonder kopzorgen.

Leer meer over de transportmogelijkheden
Neem contact op om de transportmogelijkheden te bespreken
Bezoek de showroom van Wijckmans


Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning
Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

De vloer in je leefruimte, keuken of inkomhal bepaalt de sfeer van je interieur. Daarom ga je beter niet over één nacht ijs. Welke vloer draagt jouw...

Lees meer
Een totaalservice voor je volledige ruwbouw
Een totaalservice voor je volledige ruwbouw

Van isolatiematerialen, betonproducten of snelbouwstenen tot gevelstenen, dakbedekking en buitenafwerking, je vindt het allemaal onder één dak bij...

Lees meer
Beton rechtstreeks van de bron
Beton rechtstreeks van de bron

Sinds 2019 beschikt Bouwmaterialen Wijckmans over een nieuwe betoncentrale en productieloods. Wanneer je dus betonproducten bestelt bij Wijckmans ben je...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Hoe vind je de juiste bouwfirma: enkele bouwers getuigen
  Hoe vind je de juiste bouwfirma: enkele bouwers getuigen

  Hoe hou je tussen tientallen kanshebbers dat ene bedrijf over? Wij vroegen het aan enkele bouwers die voor dezelfde keuze stonden.

  Lees meer
 • Batibouw 2022 opent de deuren op 21 mei
  Batibouw 2022 opent de deuren op 21 mei

  Van 21 tot en met 29 mei kan je in de vertrouwde Paleizen van Brussels Expo opnieuw terecht voor een bezoek aan Batibouw 2022.

  Lees meer
 • Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit
  Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit

  Hoe staat de bouwsector ervoor in 2023? Vijf experts blikken vooruit en onthullen wat dit jaar nog in petto heeft voor bouwers en verbouwers.

  Lees meer
 • Werkt je aannemer aan een uurtarief? Zo vermijd je discussies
  Werkt je aannemer aan een uurtarief? Zo vermijd je discussies

  Aannemers werken soms aan een uurtarief in de plaats van een vast bedrag. Met deze tips vermijd je discussies over het aantal gepresteerde uren.

  Lees meer