Laat je wand- en vloertegels matchen met de stijl en het karakter van je woning

De vloer in je leefruimte, keuken of inkomhal bepaalt de sfeer van je interieur. Daarom ga je beter niet over één nacht ijs. Welke vloer draagt jouw voorkeur? En welke sluit naadloos aan bij het karakter van je woning? Ontdek het uitgebreide gamma aan natuursteen, keramische tegels, parket en laminaat bij specialist Wijckmans.

Gevarieerd tegelaanbod

Ben je op zoek naar tegels voor tal van toepassingen voor je renovatie- of nieuwbouwproject? Dan zit je goed bij tegelspecialist Wijckmans. Naast wand- en vloertegels en parket- en laminaatvloeren voor je leefruimtes, vind je er ook geschikte oplossingen voor je badkamer, garage of slaapkamer. Het bedrijf importeert zijn vloeren rechtstreeks waardoor er altijd een grote voorraad van verschillende tegels is en je als klant van scherpe prijzen geniet. Naast particulieren kunnen ook bouwbedrijven, projectontwikkelaars en interieurarchitecten terecht bij Wijckmans.

Natuursteen of keramische tegels

Wijckmans heeft een uitgebreid gamma aan klassieke en trendy natuurstenen en keramische tegels, parket en laminaat. Twijfel je tussen keramische tegels of natuursteentegels? Beide soorten zijn toppers van formaat. Maar ook jouw persoonlijke voorkeur speelt een grote rol. Indien je houdt van natuurlijke materialen, is natuursteen een voor de hand liggende keuze. Natuurstenen tegels zijn oerdegelijk. Ze geven je interieur een authentieke touch en een rustgevend gevoel. Natuursteen is weliswaar tamelijk gevoelig aan vlekken en water. Maar met een gepast onderhoud en de juiste impregneermiddelen, laat je je tegels altijd stralen.

Vind je dat er in een woning vooral geleefd moet worden? Dan zijn keramische tegels misschien wel meer wat je zoekt. Deze vloerbedekking is verkrijgbaar in tal van stijlen, soorten en kleurtinten. Keramische tegels zijn bovendien enorm onderhoudsvriendelijk en krasvast. Een voltreffer voor gezinnen met kinderen, waar huis-, tuin- en keukenongelukjes snel gebeurd zijn!

Professioneel en gericht advies

Ben je er nog niet helemaal uit welke vloer je gaat kiezen? Laat je dan bijstaan door de experts van Wijckmans. De toonzaalmedewerkers begeleiden je op professionele wijze bij de keuze van jouw ideale vloer, rekening houdend met jouw wensen en de stijl van jouw woning. Je geniet van een totaalbegeleiding en deskundig advies waardoor je een gefundeerde keuze kan maken.

Naast wand- en vloertegels, kan je bij Wijckmans ook terecht voor maatwerk, zoals het bekleden van je trap. Ook dorpels, raamtabletten en toebehoren zoals tegellijmen, voegspecies, afwerkingsprofielen en waterdichting vind je in huis bij Wijckmans. Ideaal voor wie zelf aan de slag wil. Je kan bovendien rekenen op plaatsingsadvies, volgens de regels van de kunst.

Sfeervolle showroom

Klaar om jouw project te realiseren? Breng dan een bezoekje aan Wijckmans in hun stijlvolle showroom in Ham-Kwaadmechelen. Je ontdekt er verschillende sfeerboxen die je helpen de juiste keuze te maken. Neem alvast een kijkje op de website of maak een afspraak!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Betonproducten van eigen makelij

Betonproducten van eigen makelij

Bouwmaterialen Wijckmans heeft een eigen betoncentrale waar betonnen putten en andere betonproducten worden gemaakt. Zo ben je als particulier,...

Lees meer

Voor elke ruimte een passende vloer

Voor elke ruimte een passende vloer

De sfeer van je interieur wordt voor een groot stuk bepaald door je vloer. Kies daarom een vloer die aansluit bij de stijl en het karakter van je woning....

Lees meer

Voor elk bouwmateriaal het juiste transport

Voor elk bouwmateriaal het juiste transport

Vaak zijn bouwmaterialen zwaar of hebben ze afwijkende vormen. Niet ideaal om te transporteren dus, zeker als je geen aangepast vervoer hebt....

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Leien

  Leien

  Naast dakpannen, een rieten dak of golfplaten kan je ook kiezen voor leien als dakbedekking.

  Lees meer
 • Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit

  Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit

  Hoe staat de bouwsector ervoor in 2023? Vijf experts blikken vooruit en onthullen wat dit jaar nog in petto heeft voor bouwers en verbouwers.

  Lees meer
 • 5 tips om je huis koel te houden tijdens warme dagen

  5 tips om je huis koel te houden tijdens warme dagen

  Bereid je nu al voor op de warme zomerdagen. Wij vertellen je aan de hand van vijf tips hoe je je huis tijdens warme dagen koel kan houden.

  Lees meer
 • Gepolierd beton of gepolijst? De betonvloer van A tot Z

  Gepolierd beton of gepolijst? De betonvloer van A tot Z

  Wat is het verschil tussen gepolierd beton en gepolijst? Wat zijn de voordelen? En hoe onderhoud je een betonvloer?

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken