Online inspiratiemodule voor tuinprojecten

Op zoek naar een tuinaannemer om je tuin aan te leggen? Of een nieuwe tuin te ontwerpen en/of aan te leggen? Laat je inspireren door uiteenlopende tuinprojecten, stuk voor stuk aangelegd door een professionele tuinaannemer. Stadstuinen, landschappelijke tuinen, strakke tuinen, kindvriendelijke tuinen, klimaatvriendelijke tuinen. Alles wordt gebundeld in een handige zoekmodule.

Via www.tuinaannemer.be/tuinaannemers kan je op zoek gaan naar een professionele tuinaannemer in je buurt. Momenteel staan er ongeveer 3.000 tuinaannemers, tuinontwerpers en boomverzorgers op de website, mooi gespreid over Vlaanderen. Dat aantal neemt elke maand toe. Wens je beroep te doen op een tuinaannemer voor specifieke opdrachten zoals bv. boomverzorging, vijveraanleg/onderhoud, tuinontwerp of beplantingsadvies? Dan kan je jouw zoekopdracht gemakkelijk verfijnen in functie van wat je precies zoekt. Heb je een geschikte specialist gevonden via de zoekfunctie? Dan kan je hem/haar meteen contacteren via zijn/haar profiel op de website.

Laat je inspireren


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
De sponstuin: bescherm je tuin tegen droogte en wateroverlast

De sponstuin: bescherm je tuin tegen droogte en wateroverlast

Heel wat tuinen krijgen het moeilijk nu onze zomers warmer en droger worden, afgewisseld met periodes van zware regenval. De oplossing om jouw tuin te...

Lees meer

Maak je tuin lenteklaar... en voorkom de meest gemaakte fouten

Maak je tuin lenteklaar... en voorkom de meest gemaakte fouten

Hoog tijd om af te rekenen met al die herfst- en winterbladeren en opnieuw lentebloeiers in je tuin te verwelkomen! Maar hoe begin je er best aan?...

Lees meer

Tuinkalender

Tuinkalender

Je tuin lente- of winterklaar maken? Wat kan ik wanneer doen en waarvoor ga ik best ten rade bij een specialist (tuinontwerper, tuinaannemer,...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Tuinieren in augustus: wat doe je beter wel/niet?

  Tuinieren in augustus: wat doe je beter wel/niet?

  In augustus draait het vooral om genieten van je tuin. Toch zal je af en toe je groene vingers moeten bovenhalen. Ontdek welke klussen je kan doen.

  Lees meer
 • Schaduwbomen: onder een groene parasol

  Schaduwbomen: onder een groene parasol

  Er bestaan heel wat manieren om de zomerzon buiten te houden, maar niets zo efficiënt of gezellig dan het bladerdak van schaduwbomen.

  Lees meer
 • De tuinarchitect

  De tuinarchitect

  Net zoals een architect een huis uittekent, maakt een tuinarchitect een tuinontwerp, rekening houdend met jouw wensen en budget.

  Lees meer
 • Tuin met niveauverschillen krijgt wolk van groen

  Tuin met niveauverschillen krijgt wolk van groen

  Hoe los je niveauverschillen in je tuin op? Laat je inspireren door deze zwemtuin van tuinarchitect Berwout Dochy van Studio Verde.

  Lees meer

Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken