Jouw klus, nu nog eenvoudiger met Afwerkingshop

Bij Afwerkingshop is het onze missie is om het klussen voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit doen we onder meer met persoonlijk klusadvies, praktische stappenplannen, informatieve klusartikelen en handige calculatoren. Hierdoor kan jij als klusser zelf ontdekken hoe jij jouw klus wilt uitvoeren. Is jouw project te lastig? Laat je klus dan uitvoeren door bekwame professionals. Met het koppelprogramma op Afwerkingshop kom jij vrijblijvend in contact met een professional in jouw buurt. Handig toch!

Ontdek alle klusadviezen op Afwerkingshop.be

Stappenplannen met klusvideo’s voor elke klus

Weet je welke klus je wilt uitvoeren, maar weet je niet precies hoe je dit moet doen? Op Afwerkingshop vind je vele handige stappenplannen die stap voor stap laten zien hoe je jouw klus uitvoert. Zo vind je stappenplannen voor onder andere wanden, plafonds, daken, zolders en badkamers. De stappenplannen worden ondersteund met stapsgewijze afbeeldingen zodat je direct ziet hoe je een specifieke stap moet realiseren. Daarnaast beschikt elke stappenplan over een handige klusvideo voor een meer gedetailleerde uitleg over het plaatsen van jouw project. Op die manier weet jij precies hoe je jouw project opstart.

Ontdek alle stappenplannen op Afwerkingshop.be

Meer weten over afwerkmaterialen en/of bouwpremies? Ontdek de tips van Charles!

Wanneer je wilt gaan klussen zijn er vaak vragen of termen die je tegenkomt, maar geen antwoord op hebt. Vragen als: hoe dik moet ik isoleren?, Wat is het verschil tussen glaswol en rotswol? Of termen als Lambda-waarde en R-waarde. Op Afwerkingshop geeft onze klusspecialist Charles antwoord op al deze én meerdere vragen rondom klussen, afwerkmaterialen en bouwpremies.

Bekijk alle tips van Charles op Afwerkingshop.be

Zie welke materialen jij nodig hebt voor jouw klus met de online calculatoren

Bij Afwerkingshop moet klussen eenvoudig én leuk zijn. Als extra service bieden we daarom onze speciale calculatoren aan. Hiermee kan je gemakkelijk al het benodigde materiaal berekenen dat je nodig hebt voor jouw klus. Voer simpelweg de afmetingen en voorkeuren in en in slechts enkele stappen heb je een overzicht van al het materiaal dat je nodig hebt! Daarnaast wordt er automatisch in enkele calculatoren rekening gehouden met een snijverlies van 5%.

Bereken jouw producten met de calculatoren van Afwerkingshop.be

Lastige klus? Kom in contact met professionals in jouw regio!

Wanneer je een lastige of specifieke klus voor de boeg hebt is het begrijpelijk dat je dit wilt laten uitvoeren door een betrouwbare vakman. Wij van Afwerkingshop.be helpen hierbij. Zo hebben wij een selectie uit zeer vakkundige afbouwprofessionals die klaar staat om jou te helpen met jouw klus. Geef simpelweg je klus aan ons door en wij selecteren voor jou de beste professionals uit je regio. Vervolgens kun jij zelf bepalen wie deze klus voor je mag uitvoeren.

Hoe werkt het?

 1. Meld je klus aan
 2. Je ontvang van ons een aantal zorgvuldig geselecteerde professionals uit jouw regio in je mailbox
 3. Neem vrijblijvend contact met hen op om je klus te laten uitvoeren
 4. De gekozen professional neemt al je zorgen uit handen

Ontdek meer informatie over het koppelprogramma op Afwerkingshop.be

Mocht je na het lezen van dit artikel nog meer vragen? Neem dan gerust contact op met Afwerkingshop.be. Wij helpen je met al je klusvragen.


Transformeer jouw badkamer eenvoudig met de badkameroplossingen van Wedi
Transformeer jouw badkamer eenvoudig met de badkameroplossingen van Wedi

Klussen in de badkamer is een uitdagende taak om uit te voeren. Het is dan ook van groot belang dat je gebruik maakt van kwalitatieve materialen die je...

Lees meer
Profiteer nu van voordeel bij PIR platen van Idelco: dé oplossing voor jouw isolatieklus
Profiteer nu van voordeel bij PIR platen van Idelco: dé oplossing voor jouw isolatieklus

Ben je op zoek bent naar een duurzaam isolatieproduct wat energiekosten verlaagt en de energie-efficiëntie verbeterd van jouw woning? En wil je ook nog...

Lees meer
De veelzijdigheid van Fermacell: onmisbaar in elk bouwproject .
De veelzijdigheid van Fermacell: onmisbaar in elk bouwproject .

Fermacell platen zijn revolutionaire platen voor de bouw die uitstekende prestaties bieden in termen van duurzaamheid, sterkte en comfort. Deze platen zijn ...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • ECORENO: nieuwe lening met lage rente voor Brusselaars
  ECORENO: nieuwe lening met lage rente voor Brusselaars

  Sinds 1 augustus kunnen Brusselaars de nieuwe ECORENO-lening aanvragen om hun woning te renoveren, en dit aan een vaste rentevoet tussen 0 en 1%.

  Lees meer
 • Huis Gemaakt: Deze panden wachten op renovatie
  Huis Gemaakt: Deze panden wachten op renovatie

  In Huis Gemaakt strijden negen koppels om de hoofdprijs: hun droomhuis dat ze eigenhandig hebben verbouwd. Maak kennis met de koppels en panden.

  Lees meer
 • De tips van Johny: Plafondlijsten plaatsen als een pro
  De tips van Johny: Plafondlijsten plaatsen als een pro

  Het is een van de meest frustrerende klussen: sierlijsten plaatsen. De koppels kunnen ervan meespreken. Johny geeft enkele tips om frustratie tegen te gaan.

  Lees meer
 • Huis Gemaakt: de 5 grootste moeilijkheden van onze verbouwers
  Huis Gemaakt: de 5 grootste moeilijkheden van onze verbouwers

  Huis Gemaakt zit erop. Samen met Johny blikken we terug op de vijf grootste moeilijkheden uit het programma en tipt hij hoe je voorbereid aan de slag gaat.

  Lees meer