Binnendeuren van Door-Tech: de beste schilderdeuren die je zelf kan samenstellen

Wil je een binnendeur die je zelf volledig kan samenstellen? Met de binnendeuren van Door-Tech is het al mogelijk om een voordeur te selecteren op jouw voorkeuren. Stel binnen 5 stappen jouw ideale binnendeur samen waarna je (optionele) onderdelen kan toevoegen als afkastingen, deurklinken of deurpompen. Door te kiezen voor een Door-Tech binnendeur kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Met een selectie aan vele maten, types, draairichtingen en onderdelen zit er altijd een deur bij die bij jou past. Daarnaast zijn alle deuren van Door-Tech volledig voorgelakt zodat die na levering direct klaar is om overschilderd te worden in iedere gewenste kleur.

Levering in drie pakketten

Deur-Tech binnendeuren worden geleverd in drie pakketten. Het eerste pakket bestaat uit een stevig deurblad van Theuma. Omdat Door-Tech garant staat voor buitengewoon kwalitatieve binnendeuren krijg je op dit deurblad maar liefst 5 jaar garantie. Online kun je het deurblad zelf verder samenstellen en kiezen uit de volgende opties:

Standaard (RF0) of Brandwerend (RF30).

Kies voor een standaard deurblad wanneer je geen speciale eisen hebt op het gebied van brandveiligheid. Kies voor een brandwerend deurblad om aan alle wettelijke eisen te voldoen omtrent brandveiligheid.

Draairichting

De draairichting van de deur bepaal je door na te gaan welke kant de deurklink komt te zitten wanneer je de deur naar je toe trekt. Denk hierbij dus goed na zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Slot

Dit is het mechanisme waar de deurklink en een eventuele sluiting aan is bevestigd. Hierbij heb je de keuze uit een cilindersluiting (sluiting met sleutel), een toiletsluiting (waarbij je de deur aan een zijde op slot kunt draaien) of geen sluiting.

Het tweede pakket bestaat uit de afkasting, slaglatten en bevestigingsset. De afkasting zijn de planken die zich in de deuropening bevinden, op de kopse kant van de muur. Slaglatten zijn houten latten waar het deurblad tegenaan komt op het moment dat de deur dichtgaat. De bevestigingsset bestaat uit alle onderdelen die je nodig hebt om het deurblad, de afkasting en de chambranten te monteren.

In het derde pakket zitten de chambranten. Dit is de houten omlijsting die zich aan de buitenkant, rondom de deuropening bevindt. Hierbij heb je de keuze uit twee stijlen: Modern of Trapeze.

Optionele onderdelen

Deurklinken

Alle deurklinken zijn gemaakt van massief roestvrij staal (RVS). Bij het selecteren van een deurklink heb je de keuze uit 3 designs: Amsterdam (één rechte hoek), Paris (twee gebogen hoeken) & Bonn (één gebogen hoek). Op dit degelijke deurbeslag krijg je van Door-Tech maar liefst 10 jaar garantie!

Sleutelsluiting

Hierbij heb je de keuze tussen een standaard of veiligheidscilinder. Beide cilinders worden met 3 sleutels geleverd.

Pomp & arm

Een deurpomp / deurdranger is een mechanisme aan de bovenkant van de deur, wat ervoor zorgt dat de deur automatisch (zachtjes) sluit. De deurpompen van Door-Tech bestaan uit een aluminium behuizing en een overkapping van roestvrij staal.

Eenvoudig te plaatsen

Alle Door-Tech binnendeuren worden geleverd in een compleet bouwpakket inclusief handleiding. Daarnaast kan je gebruik maken van de handige plaatsingsvideo’s die stap voor stap laten zien hoe je een Door-Tech deur plaatst.

Wil je meer informatie of heb je vragen over de binnendeuren van Door-Tech. Bezoek dan de website of neem contact op met Afwerkingshop.be.

Stel zelf jouw Door-Tech binnendeur samen
Ontdek meer over de binnendeuren van Door-Tech
Ontdek hoe je een Door-Tech binnendeur binnen 5 stappen plaatst


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Geef jouw ruimte een waterdichte, natuursteenlook met de unieke Mortex pleister!

Geef jouw ruimte een waterdichte, natuursteenlook met de unieke Mortex pleister!

Ben jij toe aan een unieke en authentieke uitstraling in je woning die volledig is afgesteld op jouw stijl? Met de pleister van Mortex kan dit...

Lees meer

Profiteer van hoge kortingen op OSB platen! De multifunctionele oplossing voor jouw klus.

Profiteer van hoge kortingen op OSB platen! De multifunctionele oplossing voor jouw klus.

Wanneer je voor OSB platen kiest, kies je voor een duurzame, betaalbare en robuuste optie. OSB platen bestaan namelijk uit verschillende lagen van...

Lees meer

Transformeer jouw badkamer eenvoudig met de badkameroplossingen van Wedi

Transformeer jouw badkamer eenvoudig met de badkameroplossingen van Wedi

Klussen in de badkamer is een uitdagende taak om uit te voeren. Het is dan ook van groot belang dat je gebruik maakt van kwalitatieve materialen die je...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Op zoek naar nieuwe deuren? Denk dan goed na over het totaalplaatje: een deur kies je niet alleen op basis van stijl.

  Lees meer
 • 4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  Een vrije dag in het vooruitzicht en niet onmiddellijk iets om handen? Het ideale moment om te klussen. Leuk om te doen en met instant effect in huis.

  Lees meer
 • Wat is intensieve nachtventilatie?

  Wat is intensieve nachtventilatie?

  Heb jij al van intensieve nachtventilatie of nachtkoeling gehoord? We vertellen je hoe het precies werkt en lijsten 5 aandachtspunten op.

  Lees meer

Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken