Profiteer nu van voordeel bij PIR platen van Idelco: dé oplossing voor jouw isolatieklus

Ben je op zoek bent naar een duurzaam isolatieproduct wat energiekosten verlaagt en de energie-efficiëntie verbeterd van jouw woning? En wil je ook nog eens profiteren van een mooie korting bij de aanschaf? Dan zijn de PIR platen van Afwerkingshop zeker iets om over na te denken. PIR (PolyIsocyanuraat) isolatieplaten zijn gemaakt van een gesloten celstructuur. Daarmee bieden ze een uitstekende bescherming tegen koude lucht en verlies van warmte. De isolatiewaarde van PIR is dan ook ontzettend hoog, waardoor ze een perfect geschikt zijn voor dak- en wandisolatie.

Ontdek alle kortingen op PIR isolatieplaten via Afwerkingshop.be

Voordelen van PIR

Hoge isolatiewaarde, minimale dikte:
PIR isolatieplaten zijn gemaakt van een gesloten celstructuur, wat betekent dat ze zeer efficiënt zijn in het vastleggen van warme lucht. Dit zorgt ervoor dat je voor een hoge isolatiewaarde kan zorgen met een minimale isolatiedikte. Zo zorg je ervoor dat je woning beter geïsoleerd is en voor een verlaging van de energierekening.

Gemakkelijk te installeren:
PIR isolatie is gemakkelijk te installeren. De platen zijn licht van gewicht, waardoor het transporteren en te installeren van de platen ontzettend eenvoudig is. Daarnaast zijn sommige platen voorzien van een tand-en-groef afwerking, waardoor de platen eenvoudig in elkaar te schuiven zijn. Voor een optimale luchtdichtheid werk je de naden af met aluminiumtape en PU-schuim.

Verschillende toepassingen:
PIR kan worden gebruikt voor verschillende soorten projecten, zoals dak- en muur-, vloer- en gevelisolatie. Wil je weten wat de beste isolatie is voor jouw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Afwerkingshop.be.

Meer weten over PIR isolatieplaten?
Ontdek alle informatie over PIR op Afwerkingshop.be


Idelco PIR platen op Afwerkingshop
Op Afwerkingshop hebben we speciaal gekozen voor PIR isolatieplaten van het merk Idelco. Deze platen beschikken naast de eigenschappen die hierboven benoemd worden, ook over nog meer extra voordelen. De platen beschikken namelijk over een egale aluminium afwerking aan één zijde. Dit zorgt ervoor dat de plaat al een nette afwerking van zichzelf heeft zonder opvallende logo’s. In combinatie met de makkelijke plaatsing door het lichte gewicht én tand-en-groef afwerking, is dit de ideale plaat voor de doe-het-zelver.

Ontdek de PIR isolatieplaten van Idelco op Afwerkingshop.be

Zoals gezegd is er momenteel een lopende actie die duurt t/m 30 april 2023. Als je nu PIR isolatieplaten via Afwerkingshop koopt, kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw woning voordeliger te isoleren.

Ontvang een doe-het-zelf premie met PIR isolatie
Naast het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis, is het ook mogelijk om te profiteren van de Vlaamse dakisolatiepremie voor doe-het-zelvers. Dit betekent dat je een subsidie kunt ontvangen voor de aanschaf van dakisolatieproducten, waaronder PIR isolatieplaten. Dit is een geweldige manier om uw investering in isolatie te verminderen en uw energierekening te verlagen. Let op: deze premie duurt t/m 30 april 2023 en ontvang je alleen wanneer je de dakisolatie zelf plaatst (incl. dampscherm).

Lees alles over de doe-het-zelf premie op Afwerkingshop.be

Heb je na het lezen van dit artikel nog meer vragen over PIR isolatie? Neem dan contact op  met Afwerkingshop.be. Wij helpen je met al jouw vragen zodat jij jouw klus snel kan beginnen.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Geef jouw ruimte een waterdichte, natuursteenlook met de unieke Mortex pleister!

Geef jouw ruimte een waterdichte, natuursteenlook met de unieke Mortex pleister!

Ben jij toe aan een unieke en authentieke uitstraling in je woning die volledig is afgesteld op jouw stijl? Met de pleister van Mortex kan dit...

Lees meer

Profiteer van hoge kortingen op OSB platen! De multifunctionele oplossing voor jouw klus.

Profiteer van hoge kortingen op OSB platen! De multifunctionele oplossing voor jouw klus.

Wanneer je voor OSB platen kiest, kies je voor een duurzame, betaalbare en robuuste optie. OSB platen bestaan namelijk uit verschillende lagen van...

Lees meer

Transformeer jouw badkamer eenvoudig met de badkameroplossingen van Wedi

Transformeer jouw badkamer eenvoudig met de badkameroplossingen van Wedi

Klussen in de badkamer is een uitdagende taak om uit te voeren. Het is dan ook van groot belang dat je gebruik maakt van kwalitatieve materialen die je...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Minder verwarmingskosten dankzij buitengevelisolatie

  Minder verwarmingskosten dankzij buitengevelisolatie

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Maar wat komt daar precies bij kijken? En wat kost het?

  Lees meer
 • Wat is een sarkingdak: van de plaatsing, voor-en nadelen tot de prijs

  Wat is een sarkingdak: van de plaatsing, voor-en nadelen tot de prijs

  Wat is een sarkingdak? Hoe wordt het geplaatst? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat is de prijs van een sarkingdak? We geven je alle info.

  Lees meer
 • Spouwmuurisolatie: voordelen, nadelen en beste isolatie

  Spouwmuurisolatie: voordelen, nadelen en beste isolatie

  Hoe weet je of je muur geschikt is voor spouwmuurisolatie? Wat zijn de nadelen? En de voordelen? Welk isolatiemateriaal gebruik je best?

  Lees meer
 • Ben ik verplicht om te isoleren? En wat is 'voldoende geïsoleerd'?

  Ben ik verplicht om te isoleren? En wat is 'voldoende geïsoleerd'?

  Waarom moet je je nieuwbouw of woning eigenlijk isoleren? Wat is 'voldoende geïsoleerd' en ben je verplicht om je huis te isoleren?

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken