Box in duurzaam thermowood

Een praktische bergruimte in je tuin, een moderne pool house bij je zwembad of dé ideale BBQ- spot? Kies voor een oogstrelend design in een trending thermowood ribprofiel met strakke aluminium afwerkingen.

Onze Box tuinconstructies zijn minimalistisch en praktisch. De moderne, strakke lijnen van dit design integreren perfect in elke tuin. Dankzij zijn veelzijdig karakter is maatwerk geen probleem bij de Box. Klein of groot, elk model ademt kwaliteit en Belgisch vakmanschap uit.

Waarom kiezen voor een Box tuinhuis?

Een tuinhuis bepaalt mee de sfeer van jouw tuin. Wil je graag de charme van hout tot zijn recht laten komen in jouw tuin? Met het tijdloze design van de Box thermowood verzeker je een oogstrelend totaalplaatje! Bovendien zijn onze Box tuinhuizen uiterst praktisch en werkelijk tot in de puntjes bruikbaar. Kies gemakkelijk welk formaat beantwoordt aan jouw behoeften.

Duurzame houtkeuze

Wij houden van het authentieke en natuurlijke karakter van hout. Al zeker als het ecologisch verantwoord is. Thermowood is een thermische behandeling die naaldhout een langere levensduur geeft en de duurzaamheidsklasse doet stijgen. Tijdens dit hitteproces worden geen chemische stoffen gebruikt, een verantwoorde vorm van verduurzamen dus. Thermowood is dus een goed alternatief voor exotisch hardhout. Door naaldhout te verhitten en te drogen wordt het vochtgehalte in het hout drastisch verminderd. Dit zorgt voor het verbeteren van de vormstabiliteit, het verhit hout gaat minder werken. Bovendien wordt het een stuk lichter in gewicht en krijgt thermisch hout die mooie warmbruine kleur.

Combineer hout met aluminium

Breng de natuurlijke uitstraling van thermowood samen met de architecturale troeven van aluminium en je krijgt een oogstrelend design als resultaat. Onze Box thermowood krijgt een moderne beplanking met geribd profiel in thermowood grenen of ayous.

Bovendien krijgt deze favoriet een aantal nieuwe features mee. Wil je een luifel aan jouw Box? Dan heb je de keuze tussen aluminium palen of houten palen met thermowood beplanking. Voor het onderdak kies je voor een houten thermowood beplanking of een witte aluminium beplanking, optioneel met geïntegreerde ledverlichting. Daarnaast werk je jouw tuinconstructie verder af met aluminium dagkanten, dakrand, ramen en schuifdeur in zwart of aluminium kleur.

Kies jouw functionaliteit

Zoek je een tuinhuis om jouw tuinmateriaal, buitenspeelgoed of kampeergerief in op te ruimen? Dan zal een Box op maat zeker dienst doen! Wat dacht je van een bergruimte met luifel, om er zo een gezellige lounge onder te creëren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij de Box in thermowood.

Creëer lichtinval

Wil je graag lichtinval creëren? Integreer een hoog verticaal raam in gelaagd opaal of helder glas in jouw Box. Ook de aluminium schuifdeur is voorzien van gelaagd opaal glas. Haal zo elke zonnestraal binnen in jouw moderne constructie!

Meer informatie en advies op maat van jouw tuinproject vind je steeds bij een van onze verdelers. Vind hier snel een expert in jouw buurt en download alvast onze brochure!


Waarom is de Box tuinconstructie de favoriet?
Waarom is de Box tuinconstructie de favoriet?

De Box herken je aan zijn minimalistisch en tijdloos design. De strakke lijnen integreren perfect in elke tuin. Deze moderne constructies zijn tot in de...

Lees meer
Infiniteau inbouwzwembad: stijlvol en betaalbaar genieten.
Infiniteau inbouwzwembad: stijlvol en betaalbaar genieten.

Het Infiniteau inbouwzwembad is een innovatief zwembadconcept van Exterior Living. Dankzij het modulaire systeem kies je zelf de afmetingen voor je...

Lees meer
Lumo - moderne aluminium carport met strak design
Lumo - moderne aluminium carport met strak design

De Lumo carport van Exterior Living is opgebouwd uit een stevige aluminium constructie en dakplaten uit polycarbonaat. Deze carport heeft een moderne...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Soorten buitenzonwering: van rolluiken tot zonnetent
  Soorten buitenzonwering: van rolluiken tot zonnetent

  De zon buiten houden? Er zijn heel wat soorten buitenzonwering zoals rolluiken, screens, zonnetenten, uitvalschermen...

  Lees meer
 • Een bijgebouw in je tuin: zoveel meer dan een tuinhuis!
  Een bijgebouw in je tuin: zoveel meer dan een tuinhuis!

  De mogelijkheden om je leefruimte rondom je huis uit te breiden zijn oneindig. Van een poolhouse tot een orangerie. Dit zijn je opties!

  Lees meer
 • Gedaan met rillen! Zo kies je een terrasverwarmer op jouw maat
  Gedaan met rillen! Zo kies je een terrasverwarmer op jouw maat

  Met een slim gekozen terrasverwarming geniet je ook op prille lentedagen of kille avonden van het buitenleven.

  Lees meer
 • Checklist garage en carport
  Checklist garage en carport

  Twijfel je nog tussen een garage of carport? Of heb je de knoop al doorgehakt, maar wil je niets over het hoofd zien? Deze checklist brengt redding!

  Lees meer