Nooit meer stress tijdens het koken dankzij ATAG Celsius°Cooking

Nodig je graag vrienden of familie uit, maar ervaar je altijd een beetje stress om voor een grote groep te koken? Met de Celcius°Cooking-technologie van ATAG is dat verleden tijd. De temperatuurgestuurde inductiekookplaten zorgen ervoor dat je de controle in de keuken behoudt en heerlijke gerechten op tafel tovert.

Altijd de perfecte garing

Met een ATAG Celcius°Cooking-kookplaat kan geen enkel gerecht meer mislukken. Je hebt de volledige controle over je kookplaat en kan elke zone apart aansturen. Je stelt eenvoudig de gewenste stand in en je hebt keuze uit verschillende functies: smelten, sudderen, op de graad nauwkeurig grillen, warmhouden, timers. Per kookzone kan je tot op de graad en seconde nauwkeurig koken. Zo branden je gerechten niet meer aan, worden je groenten niet overgaar en kookt je pasta nooit meer over. Ontdek alles wat je moet weten over de ATAG Celcius°Cooking-technologie.

Voor elke keuken een kookplaat

Voor elke keuken is er een ATAG Celcius°Cooking-kookplaat. Zo is het model van 64 cm breed geschikt voor keukens waar wat minder plaats is. Heb je een kookeiland? Dan is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging ideaal, zodat de dampkap geen stoorzender vormt aan je plafond. De ATAG Celcius°Cooking-kookplaten zijn al verkrijgbaar vanaf 1.849 euro. Ontdek hier het volledige gamma.

Controle op afstand

Alle ATAG Celcius°Cooking-kookplaten zijn ondersteund met WiFi, zodat je via de Connect Life app op je smartphone of tablet veel functies en informatie ter beschikking hebt.

Support op maat

Gepocheerde zalm met citroen of een hertenstoofpotje met jeneverbessen? Dankzij de Celsius°Cooking-receptenwebsite hoef je nooit meer te stressen over welk gerecht je gaat bereiden voor je gasten. Je hebt toegang tot meer dan 100 recepten. Je vindt er ook videotutorials die je stap per stap begeleiden, zodat je steeds nieuwe technieken ontdekt. Doe alvast inspiratie op voor je volgende etentje!

Meer weten? Ontdek meer informatie op www.atag.be of ga langs bij een verkooppunt in je buurt.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Ontdek de chef in jezelf met ATAG Celsius°Cooking: onmisbaar voor hobbykoks!

Ontdek de chef in jezelf met ATAG Celsius°Cooking: onmisbaar voor hobbykoks!

Koken als een sterrenkok? Dat kan dankzij de Celsius°Cooking-technologie. Met de temperatuurgestuurde kookplaten van ATAG bak je met het grootste gemak je...

Lees meer

Temperatuurgestuurd koken: 4 voordelen waar ook jij van wil genieten

Temperatuurgestuurd koken: 4 voordelen waar ook jij van wil genieten

Heb je al gehoord van temperatuurgestuurd koken waarbij je gerechten tot op de seconde en graad juist bereidt? Dat is mogelijk met de...

Lees meer

Superior Koelen & Vriezen: KD85

Superior Koelen & Vriezen: KD85

Met Superior hebben we een geheel eigen premium platform ontwikkeld. We hebben hierbij gekeken naar alle qualifiers in het premium segment en uiteraard ook ...

Lees meer

ATAG

ATAG

+32 53 80 45 36

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken