Dak en muren zelf isoleren? Met de totaaloplossingen van COMFI houd jij deze winter de warmte binnen

Er gaat enorm veel warmte verloren via het dak en de muren van je woning. De oplossing? Isoleren. Met de totaaloplossingen van ISOVER isoleer jij je woning probleemloos én houd je de warmte beter binnen.

Muurisolatie = warmte binnenhouden

Behalve via het dak, gaat er ook veel warmte verloren via matig of niet-geïsoleerde muren. En dat warmteverlies heeft niet enkel een impact op je wooncomfort, maar ook op je financiën. Je energiefactuur zal immers (nog meer) stijgen. Om dat te vermijden, is het belangrijk om je muren goed te isoleren. Dat kan je moeiteloos zelf, met de totaaloplossingen van COMFI. Je krijgt nu tijdelijk ook een premie van de Vlaamse Regering als je zelf je dak of zoldervloer isoleert.

Deze all-in-one toolkits combineren isolatie en toebehoren, waardoor jij ineens aan de slag kan. Doorgewinterde klusser of doe-het-zelver zonder technische knowhow? ISOVER begeleidt jou tijdens het hele isolatietraject, wat je skills ook zijn. Reken op professioneel advies, klantvriendelijke productverpakkingen en duidelijke informatie. Je wordt in een handomdraai wegwijs gemaakt en bent klaar om vol vertrouwen om het even welke isolatieklus te klaren!

Duurzame investering

Isolatie: we kunnen er niet omheen. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, worden de isolatienormen strenger en strenger. Bouw of verbouw dus toekomstbestendig en investeer in isolatie van je dak en je muren. Zo geniet je in de winter van een heerlijk warme woning en in de zomer van frisse kamers. Je zal merken dat je in een goed geïsoleerd huis, minder hoeft te verwarmen. En dat is zichtbaar op je energiefactuur.

De voordelen van COMFI totaaloplossingen

❶ Binnenmuren of scheidingswanden isoleren

COMFI oplossing:

COMFI PANEL. Soepele en buigzame glaswolplaat die makkelijk aan te passen is aan oneffenheden en leidingen. De panelen kunnen eenvoudig geplaatst worden.

 • Effectieve akoestische isolatie in de diverse ruimtes van je woning dankzij de geluidsabsorberende glaswolplaat
 • Betere thermische prestaties: de isolatie houdt de warmte beter vast
 • Verhoogde brandveiligheid
 • Extra wooncomfort

❷ Hellend dak (met regelmatige keperafstanden) isoleren

COMFI oplossing:

COMFI ALU. Glaswoldeken met een aluminium dampscherm en versterkte spijkerflenzen. Voor een volledige damp- en luchtdichte isolatie van je hellend dak.

 • Verbeterde thermische en akoestische prestaties
 • Perfecte vochtregulatie
 • Optimale luchtdichtheid
 • Geen koudebruggen meer

Toebehoren:

COMFI Tape. Eenzijdige kleefband om de overlappingen van de flenzen luchtdicht vast te plakken. Zo bekom je een optimale luchtdichtheid van de naden.

❸ Hellend & plat dak (met onregelmatige keperafstanden) isoleren

COMFI oplossing:

COMFI UNI. Deze isolatie-oplossing is een glaswoldeken, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Dankzij de grote elasticiteit, is het plaatsen van COMFI UNI heel eenvoudig.

 • Verhoogde energiezuinigheid
 • Dubbele isolatie, zonder tijdrovende timmerwerken
 • Geen koudebruggen meer
 • Geschikt voor renovatie en nieuwbouw

Toebehoren:

COMFI Screen. Dit dampscherm reguleert het vochtgehalte van de isolatielaag en maakt ze volledig damp- en luchtdicht. Hierdoor geniet je van een droog en gezond binnenklimaat.

COMFI Tape. Eenzijdige kleefband die een optimale luchtdichtheid van de naad tussen de verschillende dampschermbanen verzekert.

COMFI STIXX. Ophangsysteem in gewapend composiet, dat toelaat om COMFI UNI glaswolpanelen samen met het COMFI Screen dampscherm vast te maken onder je hellend dak.

COMFI Kit. Dichtingskit met een optimale kleefkracht voor een luchtdichte en betrouwbare hechting van COMFI Screen aan muren, vloeren, schouwen en plafonds. Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Klaar voor jouw isolatieklus? Schrijf je dan in voor onze live demo!

ISOVER is marktleider in isolatie-oplossingen. Kies je voor COMFI, dan kan je rekenen op de vertrouwde ISOVER-kwaliteit.

Benieuwd naar meer? Ontdek het tijdens een live demo in samenwerking met GAMMA op donderdag 10 november, daarin toont een COMFI expert hoe je aan de slag gaat!

Schrijf je hier in.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Zorgeloos je dak isoleren met COMFI

Zorgeloos je dak isoleren met COMFI

Heb je renovatieplannen en wil je graag zelf je zolder verbouwen? Dan raden we je aan om eerst je hellend dak van binnenuit isoleren. Want met een goede...

Lees meer

Je woning energiezuiniger maken was nooit eenvoudiger

Je woning energiezuiniger maken was nooit eenvoudiger

Als bouwer of verbouwer is het je vast niet ontgaan: de winter van 2022 was een woelige periode. Inflatie en stijgende energieprijzen zorgden voor vele...

Lees meer

COMFI PANEL - voor het isoleren van scheidingswanden

COMFI PANEL - voor het isoleren van scheidingswanden

GESCHIKT VOOR VOOR HET ISOLEREN VAN SCHEIDINGSWANDEN Graag een goede geluidsisolatie in de diverse ruimtes van je woning? Isoleer dan zeker je...

Lees meer

ISOVER COMFI

ISOVER COMFI

+32 3 360 22 11

Artikels van onze redactie

 • Klus: hellend dak isoleren in 5 stappen

  Klus: hellend dak isoleren in 5 stappen

  Via een ongeïsoleerd dak gaat enorm veel warmte verloren. Je dak isoleren is de boodschap! Wij leggen uit hoe je zelf een hellend dak kan isoleren.

  Lees meer
 • Hoe een hellend dak isoleren?

  Hoe een hellend dak isoleren?

  Een hellend dak kan je op verschillende manieren isoleren: via je zoldervloer, tegen het dak, met behulp van geprefabriceerde dakelementen, ...

  Lees meer
 • Dakisolatie: hellend dak na-isoleren langs binnen

  Dakisolatie: hellend dak na-isoleren langs binnen

  Tot maar liefst een derde van de warmte in je woning gaat verloren via je dak. Het loont dus zeker de moeite om te investeren in (extra) dakisolatie.

  Lees meer
 • Welke premies zijn er voor dakisolatie?

  Welke premies zijn er voor dakisolatie?

  Een goede dakisolatie drukt de energiefactuur. Maar op welke premies heb je recht? En hoe vraag je ze aan? We zoeken het voor je uit.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken