Zwembad in zwemvijverstijl - ontdek de vele voordelen!

Bent u op zoek naar de natuurlijke uitstraling van een zwemvijver, maar met de voordelen van een zwembad? Dan heeft Starline dé oplossing voor u!

Een zwemvijverlook met de vele voordelen van een Starline zwembad

De laatste jaren zijn zwemvijvers steeds populairder geworden. Maar voor diegenen die op zoek zijn naar een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk alternatief, dan is een antracietgrijs zwembad de perfecte keuze dat tevens vele voordelen heeft. Zo biedt een Monoblock® zwembad namelijk meer controle over de waterkwaliteit, waardoor het hygienischer is en minder onderhoud vergt. Bovendien beschikt een Starline Monoblock® over een ingebouwd verwarmingssysteem en goed geïsoleerde wanden, waardoor het water altijd op de gewenste temperatuur is.

Maak kennis met Amazing Graphite

Stelt u zich eens voor: een donkere oase, omringd door weelderig groen. Het middelpunt van deze oase is een zwembad in de kleur Amazing Graphite. Deze kleur geeft het zwembad een verbluffend spiegeleffect en zorgt voor een chique, exclusieve uitstraling. Elke verandering in zonlicht brengt nieuwe diepblauwe of donker turquoise tinten naar voren, waardoor het zwembad een betoverende schoonheid krijgt.

Het fascinerende aan een zwembad in Amazing Graphite is dat de positie van de zon, het jaargetijde en het tijdstip van de dag uw waarneming van het zwembad beïnvloeden. Met elk nieuw perspectief biedt het zwembad een ander uiterlijk en een nieuwe ervaring.

Maar wist u dat een Amazing Graphite zwembad nog een voordeel biedt? Het water kan namelijk makkelijk een paar graden warmer worden dan bij een traditioneel wit zwembad. Hoe donkerder de kleur van het zwembad, hoe meer infraroodstralen worden aangetrokken.

Zwembadmodellen in Amazing Graphite

Bij Starline zijn er veel verschillende zwembadmodellen beschikbaar in de kleur Amazing Graphite, dus er is altijd een zwembad dat bij uw wensen past. Of u nu houdt van een strak modern of klassiek ontwerp, een zwembad in deze kleur is de perfecte keuze voor liefhebbers van een natuurlijke uitstraling. Met een Amazing Graphite zwembad creëert u een rustgevende plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur, gewoon in uw eigen achtertuin.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Het originele Monoblock® sinds 1973 - Starline composiet zwembad

Het originele Monoblock® sinds 1973 - Starline composiet zwembad

Bent u opzoek naar een zwembad van topkwaliteit? Neem dan niet genoeg met minder en kies voor het originele Monoblock® zwembad van Starline. Deze zijn...

Lees meer

Ontdek de nieuwste trend in zwembadtrappen: vier unieke en stijlvolle inlooptrappen

Ontdek de nieuwste trend in zwembadtrappen: vier unieke en stijlvolle inlooptrappen

Een zwembadtrap is een essentieel onderdeel van een zwembad. Niet alleen zorgt het voor een veilige en gemakkelijke toegang tot het water, maar het...

Lees meer

Het geheim van een goed monoblock zwembad

Het geheim van een goed monoblock zwembad

Wist u dat bij veel producenten van monoblock zwembaden de zijwanden van het bad schuin zijn? Dit resulteert niet alleen in een zwembad met een minder...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Zwemvijver in je tuin: een waaier aan mogelijkheden

  Zwemvijver in je tuin: een waaier aan mogelijkheden

  Een ecologisch alternatief voor een klassiek zwembad? Ontdek alles wat je weten moet over een zwemvijver en duik zo de natuur in. Wij maken je wegwijs!

  Lees meer
 • Een hedendaagse tuin met oog voor klimaat? Deze 10 stappen helpen je op weg

  Een hedendaagse tuin met oog voor klimaat? Deze 10 stappen helpen je op weg

  Onze buitenruimte maakte de voorbije jaren een heuse omwenteling door. Hoe onze tuin er anno 2023 dan uitziet? Dat ontdek je in deze tien stappen.

  Lees meer
 • Kleine zwembaden voor kleine tuinen

  Kleine zwembaden voor kleine tuinen

  Een grote tuin is geen must voor een zwembad. Ook in een meer bescheiden tuin kan het, kleiner van formaat maar met evenveel water- en zwemplezier.

  Lees meer
 • Klus: Zwembadwater onderhouden

  Klus: Zwembadwater onderhouden

  Om je zwembadwater in topvorm te houden, is een constante waterbehandeling noodzakelijk. Zo pak je het aan.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken