Gaat u voor een badkamerrenovatie? Overweeg zeker ook vloerverwarming. Alleen maar voordelen!

Bij een badkamerrenovatie denkt u meestal eerst aan het esthetische aspect: nieuwe tegels en modern meubilair. Maar vergeet ook de basis van comfort niet: verwarming. Hecht u belang aan duurzaamheid, kies dan voor de elektrische DITRA-HEAT vloer- én wandverwarming van Steylaerts. Met dit energiezuinige en efficiënte systeem geniet u – naast lekker warme voeten – van tal van voordelen.

Energiezuinig en efficiënt

De grootste pluspunten van vloerverwarming zijn efficiëntie en energiezuinigheid. Daar waar de warme lucht van een klassieke radiator stijgt, glijdt de warmte bij vloerverwarming vanuit de vloer langs uw lichaam. De beweging van die warmtegolven voelt veel warmer dan ‘stilstaande’ opgewarmde lucht. Hierdoor kan u de temperatuur makkelijk 2 graden lager instellen dan bij een radiator. En dat verschil zal u merken op uw energiefactuur.

Comfortabel en gezellig warm

Uw eerste stappen in de badkamer op een lekker warme vloer zetten, maakt opstaan ’s morgensvroeg een stuk aangenamer. En ook uw me-time-momentjes worden comfortabeler, zonder kille badkamervloer. De DITRA-HEAT vloerverwarming van Schlüter zorgt voor een gelijkmatige opwarming van uw badkamer en warmt niet enkel uw voeten, maar uw volledige lichaam.

Makkelijk programmeerbaar

Vloerverwarming heeft een eigen thermostaat en is dus apart te programmeren, los van de andere thermostaten in uw woning. U stelt dus zelf de gewenste badkamertemperatuur in.

Functioneel en esthetisch

In de meeste gevallen kan een onzichtbaar vloerverwarmingssysteem uw bestaande centrale of elektrische verwarming grotendeels vervangen. Zo hoeft u in een kleinere badkamer geen klassieke radiator meer te hangen, en dat is een enorm voordeel. U spaart er belangrijke ruimte mee uit en maakt uw badkamer esthetischer, strakker en minimalistischer.

De Ditra-Heat vloerverwarming kan trouwens niet enkel in uw vloer maar ook in de muur geïnstalleerd worden, waar u maar wil!

Hygiënisch en gezond

Vloerverwarming is proper én onderhoudsvriendelijk. De geleidelijke opwarming zorgt ervoor dat vocht sneller opdroogt. Zelfs tot in de kleinste hoekjes. In tegenstelling tot bij een radiator, wordt schimmelvorming hierdoor meer vermeden. Een radiator blaast stofdeeltjes bovendien door de lucht. Vloerverwarming is dus een stuk hygiënischer en gezonder.

Warme voeten actie

Steylaerts is al jaren dé specialist in badkamerrenovaties van a tot z. Wilt u uw badkamer in een nieuw jasje steken? Dan is het hét moment om te kiezen voor vloerverwarming. Tijdens de maand januari krijgt u gratis vloerverwarming bij uw badkamerrenovatie bij Steylaerts. De actie loopt tot en met 31 januari 2023 en is geldig voor elke badkamerrenovatie vanaf 23.000 euro, exclusief btw. Bij de gratis elektrische Ditra-Heat vloerverwarming geniet u van een forfaitaire korting van 1.500 euro + btw.

Maak een afspraak en geniet snel van warme voeten in uw badkamer!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Doucherenovatie: laat uw oud bad vervangen door een eigentijdse inloopdouche

Doucherenovatie: laat uw oud bad vervangen door een eigentijdse inloopdouche

Droomt u van een mooie, nieuwe inloopdouche, maar wilt u de rest van de badkamer niet veranderen? Dan is een doucherenovatie door specialist Steylaerts dé...

Lees meer

Van afbraak tot afwerking

Van afbraak tot afwerking

Hét grote voordeel van uw badkamer te laten renoveren door een ervaren badkamerrenovatiebedrijf? Zo’n specialist regelt echt álles, van de eerste...

Lees meer

Waarom u als vakman of aannemer best kiest voor een specialist in badkamerrenovatie

Waarom u als vakman of aannemer best kiest voor een specialist in badkamerrenovatie

Uw badkamer zelf renoveren kan flink wat kopzorgen teweegbrengen. Om nog maar te zwijgen van de mogelijke risico’s en een ellenlange renovatieperiode. Wilt ...

Lees meer

Steylaerts renoveert uw badkamer

Steylaerts renoveert uw badkamer

+32 3 482 13 53

Artikels van onze redactie

 • 10.000 euro voor je nieuwe badkamer? Expert legt uit wat er allemaal mogelijk is

  10.000 euro voor je nieuwe badkamer? Expert legt uit wat er allemaal mogelijk is

  Hoe kies je een badkamer met een budget van 10.000 euro? Expert Valérie Carrette deelt haar beste tips.

  Lees meer
 • Vloerverwarming: ontdek alles over de werking, installatie, soorten en prijs

  Vloerverwarming: ontdek alles over de werking, installatie, soorten en prijs

  Een energiezuinig warmteafgiftesysteem op lage temperatuur? Da’s vloerverwarming. Wij maken je graag wegwijs en lijsten alle belangrijke informatie op!

  Lees meer
 • Vloerverwarming weer aan? “Met de juiste instellingen moet je er amper naar omkijken”

  Vloerverwarming weer aan? “Met de juiste instellingen moet je er amper naar omkijken”

  Heb je vloerverwarming, dan vraag je je misschien af hoe je die het beste opnieuw aanzet. Roel Van den Eynde van Easykit deelt zijn beste tips.

  Lees meer
 • Van badkamer tot spa: dit zijn je opties

  Van badkamer tot spa: dit zijn je opties

  Heerlijk ontspannen in je badkamer? Met deze opties kom je volledig tot rust en plan je wat me-time in. Van een regendouche tot een massagebad.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken