Meest eenvoudig te plaatsen: de radiator met middenaansluiting

Meestal zitten de aansluitingen van je radiatoraan de zijkant, maar bij een radiator met middenaansluiting zitten de aansluitingen aan de onderzijde in het midden van het toestel.

De Strada Hybrid MM van Jaga is een radiator met middenaansluiting die werkt op ultralage watertemperaturen. Deze radiator is compatibel met alle warmtebronnen: van condensatieketels tot warmtepompen en is bovendien perfect geschikt voor renovatie en nieuwbouw.

Een Strada Hybrid MM radiator met middenaansluiting heeft heel wat voordelen:

Plug & Play: supersnel geplaatst

Zowel voor jou als voor elke professionele installateur is het installatiegemak het grootste voordeel van zo’n toestel. Je kan de radiator supersnel en eenvoudig monteren. De Strada Hybrid MM is een kant-en-klaar toestel, volledig voorgemonteerd, inclusief verborgen kraanwerk. Ontdek hoe eenvoudig het plaatsen van een radiator kan zijn: https://www.youtube.com/watch?v=JA_LlSRRXn0

Kies je radiatoren later in je (ver)bouwproces

Bovendien kan je je radiatoren (laten) plaatsen na het leggen van je leidingen. Zo kan je in een latere fase van je verbouwing of bouw nog kiezen welke grootte van radiatoren je nu in welke ruimte wenst te plaatsen. Geen complexe wiskunde, de aansluiting blijft identiek ongeacht hoogte, lengte of type van het gekozen model.

Minder zichtbare leidingen

Verder is het ook fijn dat de leidingen niet horizontaal over je muur moeten lopen, ze kunnen bij een middenaansluiting namelijk uit de vloer komen onder de radiator of centraal uit je muur zonder over de hele muur te moeten lopen.

Verwarming én koeling

Je woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperaturen en comforteisen. Een snel reagerend toestel zoals Strada Hybrid MM van Jaga anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur op elk moment. Zo geniet je in de zomer van aangename verkoeling en in de winter van een gezellige warmte.

Nog geen warmtepomp? Geen probleem!

Jaga warmtepomp radiatoren werken perfect met een CV-ketel en laten je al besparen vanaf dag 1. Zo kan je de investering spreiden in de tijd, door eerst je radiatoren te vervangen en pas later een warmtepomp te (laten) plaatsen. De Strada Hybrid MM radiator van Jaga garandeert zelfs op de allerlaagste watertemperaturen een uitstekend rendement!

Kies de kleur die perfect bij je past

Je kan bij Jaga kiezen uit een volledige kleurcollectie zodat jouw radiator perfect past in jouw interieur. Ben je eerder op zoek naar eenvoud? Kies dan voor een Jaga standaardkleur: Verkeerswit, Zandstraalgrijs of een volledig zwarte radiator met de kleurnaam “Off-black”.

Belgische kwaliteit

Als je kiest voor Jaga, kies je voor Belgische kwaliteit. Hierdoor geniet je van maar liefst 30 jaar garantie op je warmtewisselaar, het hart van je radiator. Mooi meegenomen,toch?

Meer info of kom langs

Ben je op zoek naar een professionele installateur die jouw radiator met middenaansluiting snel en goed kan plaatsen? Contacteer ons en wij helpen je graag verder!

Kom je graag langs in onze showroom in Diepenbeek?

Ook dat kan na het maken van een afspraak: +32(0)11294111 of via info@jaga.be

https://jaga.com/benl/radiatoren/strada-hybrid-mm/Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidiesZoeken
MagazinesAanvragen
Zoek een partnerZoeken
Vraag en antwoordZoeken

Artikels van onze redactie