Tuinaanleg, onderhoud en veel meer: vertrouw op een expert

Bij het onderhoud van je tuin komt heel wat kijken. Ook de aanleg van een nieuwe tuin vraagt kennis van zaken. En heb je al gedacht aan een omheining, verharding van je oprit of een zwemvijver? Tuinaannemersbedrijf Tuinen Van Win is door en door gepassioneerd door groen en heeft tal van specialisaties. Deze partner levert keer op keer kwalitatieve tuinprojecten af.

Waarvoor kan je terecht bij Tuinen Van Win?

Tuinen Van Win is een expert in tuinonderhoud. Voor zowel winter- als zomeronderhoud, onkruidbestrijding, maaien, verticuteren en bemesten van je gazon, maar ook voor het snoeien van je planten, struiken en bomen kan je bij hen terecht.

Ook de aanleg van een geheel nieuwe tuin nemen ze graag voor hun rekening. Hieronder vallen o.a. grondwerken, aanplanting en aanleg van gazons (zaaien of grasmatten). Maar ook verhardingen (opritten, terrassen of tuinpaden in natuursteen, grind, kleiklinkers of beton), installatie of plaatsing van sproeisystemen, tuinhuizen, poolhouses, tuinverlichting, omheiningen (steenkorven, draad-, paneel-, weide- of houten afsluitingen) en zwemvijvers vallen onder de expertise van Tuinen Van Win.

Zowel voor bedrijven …

Voor bedrijven is het interessant om een verzorgde buitenomgeving te hebben. Het versterkt je professioneel imago en is het uithangbord van je bedrijf. Tuinonderhoud van bedrijven vraagt een specifieke aanpak, de nodige knowhow en de juiste expertise. Voor het team van Tuinen Van Win is dit een kolfje naar hun hand. Volledige ontzorging van klanten: daar draait het om. Zo worden niet enkel de tuinen vakkundig onderhouden, maar ook verhardingen en parkings.

Interesse? Neem contact op voor een onderhoudscontract, op maat van je bedrijvenpark. Tuinen Van Win stelt je graag een totaalpakket voor, met regelmaat, kwaliteit en communicatie als belangrijkste pijlers.

… als particulieren

En ook als particulier kan je genieten van een full service voor je buitenomgeving. Niet iedereen heeft namelijk groene vingers of voldoende tijd om in de tuin te werken. Maar daarom geniet je wel graag van de charmes van een prachtig verzorgde tuin. De gepassioneerde tuinmannen van Tuinen Van Win onderhouden jouw tuin met de nodige expertise, op het ritme van de seizoenen. Kies voor een totaalpakket, van ontwerp voor aanleg tot eenmalig of periodiek onderhoud.

Persoonlijke aanpak

Tuinen Van Win is een jong en dynamisch tuinbedrijf dat bewust kiest voor een persoonlijke aanpak en een goede en transparante communicatie. Bovendien wordt alles in eigen beheer gehouden. Zaakvoerder Pieter Jan staat als zelfwerkend tuinaannemer elke dag mee op de werven. Samen met zijn vrouw Laila hecht hij veel belang aan een proactieve aanpak om samen tot een efficiënte oplossing te komen. Dit kleinschalige tuinbedrijf speelt in op al je specifieke vragen en probeert zo aan je wensen tegemoet te komen.

Onderhoud of aanleg van jouw tuin?

Heb je concrete plannen voor de aanleg of het onderhoud van jouw tuin? Of wens je gewoon meer info? Neem een kijkje op de website of bezoek de stand van Tuinen Van Win op Batibouw, van 14 tot en met 19 maart 2023.


Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Binnenkijken: onverwachte daktuin in de stad op het dak van een garage
  Binnenkijken: onverwachte daktuin in de stad op het dak van een garage

  De bewoners van deze woning in Kortrijk misten een buitenruimte. Samen met tuinaannemer Bert Daenekindt bedachten ze een verrassende oplossing.

  Lees meer
 • Droge zomers te slim af zijn? Ga voor waterdoorlatende materialen op je terras
  Droge zomers te slim af zijn? Ga voor waterdoorlatende materialen op je terras

  Bij de keuze van je materiaal voor je oprit of terras is het goed om ook naar de waterdoorlaatbaarheid te kijken. Welke materialen zijn waterdoorlaatbaar?

  Lees meer
 • Binnenkijken in stadstuin: de Provence in hartje Antwerpen
  Binnenkijken in stadstuin: de Provence in hartje Antwerpen

  De familie Verhoeven droomde van een stadstuin met Provence-allures. Dankzij de slimme aanpak van tuinaannemer Jeamie Hendrickx is die droom werkelijkheid.

  Lees meer
 • Expert geeft tips: voor deze tuinklussen is januari hét ideale moment
  Expert geeft tips: voor deze tuinklussen is januari hét ideale moment

  Ook in de winter is er werk aan de winkel in de tuin. Expert Bart Verelst legt uit welke tuinklussen er in januari op de planning staan.

  Lees meer