Houten binnendeuren in hoogwaardige Hörmann-kwaliteit

Wie Hörmann zegt, zegt in één adem garagepoorten. De Hörmann-groep is hiervan immers dé toonaangevende aanbieder in Europa. Wist je echter dat het bedrijf zijn expertise uitbreidde en zijn aanbod vervolledigde met een nieuw gamma houten binnendeuren? Van tijdloos elegant of strak modern, wit gelakt of beuken, je vindt voor elke inrichting en elk budget een Hörmann-deurmodel.

Kiezen voor Hörmann is kiezen voor ambachtelijke Duitse degelijkheid

Met de nieuwe Hörmann binnendeuren in hout zijn vervormde deurbladen, afgeschilferde verf of gehavende deurkaders verleden tijd. Dit dankzij de meest hoogwaardige afwerkingstechnieken waarvan het merk gebruik maakt.

Duradecor: ultieme robuustheid voor intensief gebruik

De Duradecor-afwerking van de houten Hörmann-binnendeuren is veel kwalitatiever dan de standaard CPL-oppervlakken (Continuous Pressed Laminate) die de meeste andere fabrikanten gebruiken. Het grote verschil zit in het speciaal productieproces waardoor het Duradecor-oppervlak bijna net zo robuust als een keukenwerkblad wordt en daarnaast ook 48% stoot- en slijtvaster is dan het gemiddelde van de geteste CPL-oppervlakten. Het oppervlak is bovendien hittebestendig, bijzonder onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor de inwerking van in het huishouden gebruikte vloeistoffen. Eigenschappen die zeker goed van pas komen wanneer je kleine kinderen of huisdieren rondlopen hebt.

4Protect: hoogwaardige randbescherming

De 4Protect randbescherming aan de binnendeuren creëert een hoek met een perfecte overgang zonder voegen, voor een hoogwaardig deuraanzicht. Deze afwerking heeft een hoge slag- en slijtvastheid en is zeer krasbestendig. Hierdoor blijven de hoeken van het deurblad er perfect uitzien.

Planar-krukgarnituren voor een strak minimalisme design

Deuren dragen in belangrijke mate bij aan het totaalbeeld van de ruimte. Hörmann begrijpt dit als geen ander en zorgt ervoor dat je steeds de gewenste deur vindt, waarbij elke detail klopt. Het grootste deel van de Hörmann-krukgarnituren voor houten deuren is beschikbaar in de nieuwe Planar-variant. Hierbij ligt de rozet volledig verzonken in het deurblad. Voor een bijzonder elegant aanzicht kan je ook kiezen voor verdoken scharnieren. Of kies je ervoor het sleutelgat volledig weg te laten – want hoe vaak doe je een binnendeur nu eigenlijk op slot? – waardoor het ontwerp een nog minimalistischere uitstraling krijgt. En voor de echte designliefhebbers onder ons zijn er krukken en beslag in de nieuwe matte black.edition uitvoering. Met keuze uit meer dan 150 verschillende deurbladmotieven en -randen, scharnieren, kozijnen, krukgarnituren, heeft Hörmann ook voor jouw smaak een houten binnendeur.


Wat kan je doen als je garagepoort niet meer opent of sluit?
Wat kan je doen als je garagepoort niet meer opent of sluit?

Niets zo vervelend als een garagepoort die weigert te openen of te sluiten. Zeker als je thuiskomt na een lange dag of dringend ergens heen moet. Wat doe...

Lees meer
Hou inbrekers en koude buiten met de aluminium voordeuren van Hörmann
Hou inbrekers en koude buiten met de aluminium voordeuren van Hörmann

Nog nooit was het zo belangrijk om de temperatuur in huis op peil te houden. Niet altijd even gemakkelijk, maar Hörmann helpt je een handje met hun...

Lees meer
Garagepoorten
Garagepoorten

Hörmann levert kantelpoorten en sectionaalpoorten in talrijke motieven met stalen of houten vullingen, in bijna alle RAL-kleuren, met optisch aangepaste...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Arlu Divina: glazen binnenwanden voor meer cachet
  Arlu Divina: glazen binnenwanden voor meer cachet

  Divina, de nieuwe glazen binnenwand van Arlu, vormt met zijn zwarte aluminium structuur een echte blikvanger in je interieur.

  Lees meer
 • Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen
  Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Op zoek naar nieuwe deuren? Denk dan goed na over het totaalplaatje: een deur kies je niet alleen op basis van stijl.

  Lees meer
 • “Al doende leer je enorm veel bij”: koppels uit 'Huis Gemaakt' delen hun verbouwtips
  “Al doende leer je enorm veel bij”: koppels uit 'Huis Gemaakt' delen hun verbouwtips

  Livios sprak met Eline en Younes, Cedric en Anaïs en Emiel en Alexia. “Tijdens een deadlineweekend ben je klussenier van hier tot in Tokio.”

  Lees meer
 • 4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur
  4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  Een vrije dag in het vooruitzicht en niet onmiddellijk iets om handen? Het ideale moment om te klussen. Leuk om te doen en met instant effect in huis.

  Lees meer