Loftdeuren uit glas en staal: een prachtige eyecatcher in je woning

De voordien uitsluitend functionele instrumenten, spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de vormgeving van het interieur. Hörmann biedt hierop antwoord met zijn nieuwe serie moderne loftdeuren uit glas en staal. De binnendeuren geven je huis een harmonieuze sfeer en industriële look.  

Een tijdloze industriële stijl 

Het unieke uiterlijk van loftdeuren uit glas en staal maakt zowel de scheiding van grote ruimten als de opening van kleinere ruimten mogelijk, met behoud van de transparantie en onbeperkte lichtinval. De combinatie van glas en staal in een elegant en minimalistisch design maakt de binnendeuren een echte eyecatcher in elk interieur. Deze oplossing met moderne en slanke uitstraling is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en biedt een breed scala aan deuropties. Van schuifdeuren, standaard deuren en dubbele draaideuren tot wanden.

Met oog voor detail 

De royale beglazingen van de deuren bestaan uit 6mm dik gelaagd veiligheidsglas, in helder glas of met een matte folie. De hoogwaardige stalen profielen creëren met het smalle profielaanzicht van slechts 76mm bij deuren of 20mm bij vaste beglazingen een helder design in de moderne industriële stijl.

Wat betreft de dwarsstijlen is er de keuze tussen hoekglaslijsten of de nog verfijndere glaslijsten Slim. De eerste leggen door hun authentieke design met zichtbare schroefverbindingen extra nadruk op de industriële stijl en zorgen zo voor een opvallender accent. Liever een elegant en zeer smal profielaanzicht? Dan zijn de glaslijsten Slim, met een aanzichtbreedte van slechts 15mm, de juiste keuze.

Individualiteit binnen handbereik 

Hörmann loftdeuren uit glas en staal zorgen voor een modern en geraffineerd design. Door de onbeperkte afwerkingsmogelijkheden, passen deze deuren zich moeiteloos aan in elke interieurstijl.

Het brede kleurengamma biedt eindeloze mogelijkheden voor maatwerk. De deuren worden standaard in gitzwart mat RAL 9005 uitgevoerd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uit nog 5 voorkeurkleuren te kiezen (Verkeerswit, Titan Metalic, Antracietgrijs, Blank aluminiumkleurig of Grijs aluminiumkleurig). Zit de gewenste kleur er niet bij? Geen probleem. De loftdeuren zijn ook verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze, NCS speciale kleuren en structuur- en pareleffectkleuren. Zo creëert iedereen zijn eigen stijl.

De final touch  

Om de puntjes op de i te zetten, biedt Hörmann de keuze uit 10 hendelgrepen en 11 duwstangen uit roestvrijstaal die de industriële look vervolledigen. De fijne deurgrepen accentueren de transparantie van de loftdeuren waarbij de afmetingen variëren van 300 mm tot 1100 mm, afhankelijk van het deurmodel. De deurgrepen zonder rooster en verzonken slot, verzekeren een minimalistisch design. ​

Bovendien bieden de flexibele afmetingen tot 5 x 4 meter, brede kleurenwaaier en ruime keuze aan krukken en greepstangen, op maat oplossingen voor de Belgische renoveerder en bouwer. Daardoor zijn de deuren geschikt voor zowel grote openingen als kleinere doorgangen.

Benieuwd naar de loftdeur van je dromen? Bekijk hem in slechts 4 stappen dankzij de Hörmannconfigurator. Meer informatie vind je op de Hörmann-website

Hörmann blaast 60 kaarsjes uit 

Dit jaar bestaat Hörmann maar liefst 60 jaar. Om dat te vieren organiseren ze een cashbackactie tot wel 2000 euro! Ontdek het hier.


Wat kan je doen als je garagepoort niet meer opent of sluit?
Wat kan je doen als je garagepoort niet meer opent of sluit?

Niets zo vervelend als een garagepoort die weigert te openen of te sluiten. Zeker als je thuiskomt na een lange dag of dringend ergens heen moet. Wat doe...

Lees meer
Hou inbrekers en koude buiten met de aluminium voordeuren van Hörmann
Hou inbrekers en koude buiten met de aluminium voordeuren van Hörmann

Nog nooit was het zo belangrijk om de temperatuur in huis op peil te houden. Niet altijd even gemakkelijk, maar Hörmann helpt je een handje met hun...

Lees meer
Garagepoort- en inrithekaandrijvingen
Garagepoort- en inrithekaandrijvingen

Alle Hörmann aandrijvingen zijn TÜV-getest en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm 13241-1. De gepatenteerde, in de geleidingsrail geïntegreerde...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Intensieve nachtventilatie: je huis gratis koelen
  Intensieve nachtventilatie: je huis gratis koelen

  Loopt de temperatuur in huis serieus op? Dan kan je het ook zonder technische snufjes aangenaam houden.

  Lees meer
 • Huis Gemaakt: de 5 grootste moeilijkheden van onze verbouwers
  Huis Gemaakt: de 5 grootste moeilijkheden van onze verbouwers

  Huis Gemaakt zit erop. Samen met Johny blikken we terug op de vijf grootste moeilijkheden uit het programma en tipt hij hoe je voorbereid aan de slag gaat.

  Lees meer
 • Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen
  Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Op zoek naar nieuwe deuren? Denk dan goed na over het totaalplaatje: een deur kies je niet alleen op basis van stijl.

  Lees meer
 • “Al doende leer je enorm veel bij”: koppels uit 'Huis Gemaakt' delen hun verbouwtips
  “Al doende leer je enorm veel bij”: koppels uit 'Huis Gemaakt' delen hun verbouwtips

  Livios sprak met Eline en Younes, Cedric en Anaïs en Emiel en Alexia. “Tijdens een deadlineweekend ben je klussenier van hier tot in Tokio.”

  Lees meer