Hou inbrekers en koude buiten met de aluminium voordeuren van Hörmann

Nog nooit was het zo belangrijk om de temperatuur in huis op peil te houden. Niet altijd even gemakkelijk, maar Hörmann helpt je een handje met hun aluminium voordeuren. Ze houden niet alleen de koude, maar dankzij hun inbraakwerende RC 3-veiligheidsuitrusting en dikke, gelaagde splintervrije beglazing ook inbrekers buiten.

Veiligheid verzekerd 

Voor een groot scala aan voordeuren moet je bij Hörmann zijn. Naast deuren van kunststof of hout heb je er ook aluminium voordeuren. Die bieden heel wat voordelen. Zo zijn de deuren zeer stevig en zijn ze uitgerust met de RC 3-veiligheidsuitrusting. Die garandeert dat het minstens vijf minuten kost om een deur in te breken. Zelfs met zware middelen zoals een koevoet geraken inbrekers niet snel binnen.

Energie besparen dankzij isolerende deuren 

Hoewel de temperaturen dalen, heeft de verwarming in heel wat huizen nog niet veel aangestaan. De energieprijzen worden steeds duurder en mensen trekken liever een extra trui aan dan de verwarming aan te zetten. Hörmann biedt hier een antwoord op met zijn isolerende aluminium deuren. De ThermoCarbon- en ThermoSafe-voordeuren beschikken over de hoogste warmte-isolatievoorwaarden. Ze behoren tot een nieuwe generatie voordeuren en zorgen ervoor dat je op langere termijn geld bespaart.

ThermoCarbon: ideaal voor passiefhuizen 

De ThermoCarbon wordt beschouwd als de isolatiekampioen. Met een 100 mm dik deurblad en een vleugelprofiel dat versterkt wordt met carbonglasvezels, is de voordeur ideaal voor passiefhuizen. Daarnaast voldoet de ThermoCarbon met een negenvoudig veiligheidsslot aan de strengste eisen.

ThermoSafe: warmte binnen, inbrekers buiten 

Dankzij een thermisch onderbroken 80mm aluminium deurkozijn van de ThermoSafe-voordeur is je woning verzekerd van uitstekende warmte-isolatie. Bovendien beschikt de deur over een vijfvoudig veiligheidsslot. Zowel inbrekers als de koude maken geen schijn van kans om binnen te geraken.

Unieke aluminium deuren 

De aluminium deuren bieden ruime keuzemogelijkheden op het gebied van technische uitrusting en design. Voor elke gevel heeft Hörmann een voordeur met bijpassende look dankzij de ThermoSafe Decoral. Een nieuw kleurengamma dat bestaat uit vijf mooie decors: Roestplatina, Schuurhout Grijs, Wilde Eik, Cement en Schuurhout. De kleuren zijn toepasbaar op alle achttien exclusieve ThermoSafe aluminium deuren met of zonder beglazing en geven je voordeur en woning een persoonlijke touch.

Hoe bied jij jouw woning de optimale bescherming? Ontdek het hier: Hörmann - Veiligheidsbelofte - YouTube


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Orde in je tuin dankzij de metalen opbergsystemen van Hörmann

Orde in je tuin dankzij de metalen opbergsystemen van Hörmann

Nu de lente in het land is, is het tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Maar waar blijf je met al je tuingereedschap? Heb je ook nood aan extra ruimte...

Lees meer

Welke kleur kies je voor je garagepoort?

Welke kleur kies je voor je garagepoort?

Is jouw garagepoort toe aan een verfbeurt of wil je een gloednieuwe garagepoort, maar weet je niet welke kleur het best past bij je woning ? Het kiezen van ...

Lees meer

Wat kan je doen als je garagepoort niet meer opent of sluit?

Wat kan je doen als je garagepoort niet meer opent of sluit?

Niets zo vervelend als een garagepoort die weigert te openen of te sluiten. Zeker als je thuiskomt na een lange dag of dringend ergens heen moet. Wat doe...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Kies je boven voor ramen van vloer tot plafond? Dit zijn de opties voor je veiligheid

  Kies je boven voor ramen van vloer tot plafond? Dit zijn de opties voor je veiligheid

  Om te voorkomen dat je naar beneden zou vallen, moet je afhankelijk van het soort raam doorvalveilige beglazing of valbeveiliging voorzien.

  Lees meer
 • 7 vooroordelen over raamroosters. Waarheid of fabel?

  7 vooroordelen over raamroosters. Waarheid of fabel?

  Dubolimburg en Renson willen komaf maken met een aantal misverstanden.

  Lees meer
 • Beglazing: welk soort glas voor je ramen kies jij?

  Beglazing: welk soort glas voor je ramen kies jij?

  Er bestaan verschillende soorten glas voor je ramen zoals dubbel, HR- en driedubbel glas. Je kan ook gaan voor akoestische, zonwerende ... beglazing.

  Lees meer
 • Raam beveiligen

  Raam beveiligen

  Een raam is een kwetsbaar punt in je huis. Met deze tips maak je het inbrekers heel wat moeilijker.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken