Een werkblad in RVS: een knap staaltje design voor echte hobbykoks

We brengen meer tijd thuis door en maken vaker tijd vrij om uitgebreid en lekker te koken. Wil je jouw cooking skills naar een hoger niveau tillen? Met een roestvrijstalen werkblad van Franke is je keuken alvast uitgerust zoals bij een echte chef: de tijd dat RVS-bladen enkel in professionele keukens thuishoorden, is voorbij.

Roestvrij staal

Geen enkel materiaal is zo hygiënisch als roestvrij staal. Daarom is het uiterst geschikt voor je keukenwerkblad. Roestvrij staal is goed bestand tegen hitte en kou, waardoor je hete pannen rechtstreeks op je werkblad kan zetten. Nog een voordeel: een RVS-werkblad kan naadloos verwerkt worden tot 5 meter lang. Zo heb je geen vervelende of onhygiënische naden als je een lang werkblad of groot keukeneiland wenst.

Verschillende afwerkingen

Bij Franke bieden we verschillende afwerkingen voor RVS-werkbladen aan. De Orbitaal-finish zorgt voor een mat glanzend oppervlak dat makkelijk te reinigen is. Bij de Parel-finish wordt een transparante coating aangebracht waardoor je werkblad water- en vuilbestendig wordt. Ook vingerafdrukken maken geen kans. De Diamant-finish zorgt er voor dat je werkblad bestand is tegen krassen en vlekken minder zichtbaar zijn.

Geïntegreerde gaspits

Chefs en ook de meeste hobbykoks verkiezen koken op gas. De Crystal-gasbranders van Franke kunnen geïntegreerd worden in je RVS-werkblad voor een verfijnde en elegante look. Kook je liever op een klassieke kookplaat? Kies dan voor een kookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging zoals de Mythos 2gether. Zo behoud je het ruimtelijke gevoel in je keuken als je achter je potten en pannen staat. 

Finishing touch

Ook je spoelbak kan je probleemloos in een roestvrijstalen werkblad integreren. Kies je voor hetzelfde materiaal? Dan krijg je een naadloze overgang van je werkblad naar je spoelbak. Dit is niet alleen hygiënisch, maar oogt ook verfijnd. Wist je dat Franke ook een uitgebreid aanbod kranen heeft? Met een kraanuitvoering in roestvrij staal werk je je keuken volledig af in eenzelfde look. Ontdek hier het volledige gamma keukenkranen.

Full service

Franke biedt je een full service voor je RVS-werkblad: het wordt opgemeten, geleverd én geplaatst. Bovendien geniet je van 10 jaar garantie. Ook voor de juiste spoelbak en keukenkraan kan je bij Franke terecht. Meer weten? Surf naar www.franke.com/be of zoek een verdeler in je buurt.


De show stelen in jouw keuken? Met deze oplossingen creëer je het perfecte podium
De show stelen in jouw keuken? Met deze oplossingen creëer je het perfecte podium

De keuken is dé plek waar je samen met familie en vrienden geniet van bijzondere momenten. Het is jouw toneel waar jij in de potten en pannen roert. En die ...

Lees meer
De snelste weg naar zuiver drinkwater: met een filterkraan bespaar je tot 400 euro per jaar
De snelste weg naar zuiver drinkwater: met een filterkraan bespaar je tot 400 euro per jaar

Ben je het ook beu om met plastic waterflessen te zeulen? Met een filterkaan geniet je van lekker drinkbaar water rechtstreeks uit je kraan. Door over te...

Lees meer
Spoeltafels in Fragranit+, levenslang mooi
Spoeltafels in Fragranit+, levenslang mooi

De vloeiende vormen, klare lijnen en natuurlijke kleuren van een Fragranit+ spoeltafel, complementeren en inspireren uw perfecte keukenstijl. Fragranit+...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie