Met deze 2 tips maak je van je spoelbak een kleurrijke blikvanger én praktische werkplek

Kan een spoelbak ook de eyecatcher van je keuken worden? Uiteraard! Met de nieuwe trendkleuren voor RVS-keukenkranen tover je instant kleur op je spoelbak. Ga je voor antraciet, koper of goud? Combineer deze kleurrijke kraan met de handige opbergbox Andy Chef en je hebt meteen ook een praktische aanvulling voor je RVS-spoelbak.

Koper, champagne goud of antraciet?

De roestvrijstalen keukenkranen van Franke zijn verkrijgbaar in RVS-look en industrieel zwart. Naast deze twee bestaande kleuren voegt Franke drie nieuwe kleuren toe aan haar gamma: antraciet, koper en champagne goud. Ook de zeepverdeler is in deze nieuwe kleuren verkrijgbaar.

Deze drie nieuwe trendkleuren zorgen voor extra cachet in je keuken. De RVS-kranen krijgen een gekleurde PVD-coating die ervoor zorgt dat de RVS-structuur zichtbaar blijft. Hierdoor zie je minder snel vlekken op je kraan.

Keukenkranen Atlas Neo en Eos Neo

Zowel de Atlas Neo als de Eos Neo van Fanke zijn verkrijgbaar in antraciet, koper of champagne goud. Kies zelf de kleur die het beste bij je RVS-spoelbak past. Of ga je liever voor contrast? Beide kranen bestaan in twee modellen met een uittrekbare of zwenkbare uitloop. Ze zijn ook uitgerust met een laminaire straalregelaar die ervoor zorgt dat de waterstraal erg stil is.

Tip: De Atlas Neo is ook verkrijgbaar als sensorkraan in RVS-look en industrieel zwart: de Atlas Neo Sensor. Als je met je hand voor de infraroodsensor komt, loopt het water uit je kraan. Hij stopt automatisch na 30 seconden. Zo hoef je hem niet meer handmatig te bedienen. Ook de temperatuur kan je instellen naar voorkeur.

Praktische keukenassistent: Andy Chef

Een gekleurde keukenkraan is een echte blikvanger voor je spoelbak. Maar daarnaast moet je spoelunit ook gewoon praktisch zijn. Heb je je keuken graag goed georganiseerd? Met de compacte opbergbox Andy Chef heb je alle toebehoren binnen handbereik.

De Andy Chef past perfect in elke Box-unit en bevat een houten snijplank, een koksmes en een afdruipbakje. Steek je alle toebehoren in de box? Dan is alles netjes opgeruimd. Ook als de voorwerpen nog niet helemaal droog zijn, kan je ze al opbergen: het water drupt rechtstreeks in je spoelunit. Heb je geen Box-unit? Dan kan je de Andy Chef ook perfect op je werkblad plaatsen als handig accessoire.

Tip: Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden en keukentrends? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Meer weten? Surf naar www.franke.com/be of zoek een verdeler in je buurt.


De show stelen in jouw keuken? Met deze oplossingen creëer je het perfecte podium
De show stelen in jouw keuken? Met deze oplossingen creëer je het perfecte podium

De keuken is dé plek waar je samen met familie en vrienden geniet van bijzondere momenten. Het is jouw toneel waar jij in de potten en pannen roert. En die ...

Lees meer
De snelste weg naar zuiver drinkwater: met een filterkraan bespaar je tot 400 euro per jaar
De snelste weg naar zuiver drinkwater: met een filterkraan bespaar je tot 400 euro per jaar

Ben je het ook beu om met plastic waterflessen te zeulen? Met een filterkaan geniet je van lekker drinkbaar water rechtstreeks uit je kraan. Door over te...

Lees meer
Spoeltafels in Fragranit+, levenslang mooi
Spoeltafels in Fragranit+, levenslang mooi

De vloeiende vormen, klare lijnen en natuurlijke kleuren van een Fragranit+ spoeltafel, complementeren en inspireren uw perfecte keukenstijl. Fragranit+...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie