Jouw garantie op een geslaagd (ver)bouwproject? Een allround bouwpartner!

Je droomt van een moderne nieuwbouwwoning of wil je bestaande woning grondig renoveren? Dan sta je voor een heuse uitdaging om het volledige project volgens jouw smaak, budget en timing af te werken. Om je (ver)bouwavontuur alle slaagkansen te geven, kies je dan ook best een ervaren bouwpartner zoals Vandersanden die jou de nodige inspiratie, begeleiding en kwalitatieve producten kan bieden.

Inspiratie

Je bent nog op zoek naar de geschikte baksteen voor je nieuwbouwwoning of de gevelrenovatie van je bestaande huis? Of misschien zoek je de perfecte kleiklinker voor je terras, oprit of tuinpad? Dan is een beetje extra inspiratie altijd welkom. Daarom ontwikkelden de specialisten van Vandersanden enkele leuke brochures en handige tools die je kan gebruiken als inspiratiebron. Denk maar aan de inspiratiezoeker en de praktische referentietool die je in een handomdraai adressen geeft van referenties in de buurt. Zo kan je meteen met eigen ogen het effect van jouw favoriete gevelsteen in een bestaande woning zien. Verder vind je ook in het e-book met 100 bouw- en verbouwtips of het e-book met 100 tuintips een heleboel nuttige informatie en inspiratie voor jouw project.

Productzoekers

Inspiratie genoeg, maar geen idee welke kleur gevelsteen of kleiklinker nu het beste bij jouw woning of tuin past? Of hoe je je steenstrips precies moet plaatsen? Dan zijn er de kennis- en advieszoeker en de handige productzoekers van Vandersanden. Zo vind je in de productzoeker voor gevelstenen een overzicht van alle beschikbare gevelstenen en kan je met één druk op de knop filteren op kleur, formaat, techniek en textuur. Hetzelfde geldt voor de productzoeker voor tuinbestrating. Met behulp van de duidelijke filters is de juiste keuze zo gemaakt.

Onderbouwde adviezen

Naast de online tools, kan je bij Vandersanden uiteraard ook terecht voor een persoonlijke begeleiding. Maak een afspraak in de dichtstbijzijnde showroom en profiteer van deskundig advies op maat van jouw (ver)bouwproject. Je kan er alle gevelstenen, steenstrips of kleiklinkers keuren, voelen en vergelijken en meteen overleggen met één van de ervaren adviseurs. Geen tijd om een showroom te bezoeken? Dan kan je ook een afspraak maken in het Digi’Café voor virtuele begeleiding op maat.

Kwalitatief productaanbod

Eens je gevelstenen of kleiklinkers gekozen, wil je natuurlijk kunnen rekenen op innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook daarvoor zit je goed bij Vandersanden. De interne productie van gevelstenen, gevelsystemen, straatstenen en steenstrips met een focus op innovatie en duurzaamheid is jouw garantie op een kwalitatief productaanbod.

Allround bouwpartner

Wil je je jouw (ver)bouwproject alle slaagkansen geven en nog jarenlang genieten van een piekfijn resultaat? Vertrouw dan op de ervaring, kennis en kwaliteit van Vandersanden. Doe online of in de showrooms de nodige inspiratie op en laat je begeleiden door professionals die voor jou graag een oplossing op maat zoeken.


Meer woonruimte creëren? Bouw slanker en duurzamer met S-line® smalle gevelstenen
Meer woonruimte creëren? Bouw slanker en duurzamer met S-line® smalle gevelstenen

Wil je meer woon- en/of werkruimte creëren bij een renovatie of nieuwbouw, dan telt elke centimeter. Daarnaast moet er ook voldoende ruimte voor isolatie...

Lees meer
E-Board® totaaloplossing voor gevels: isoleer én renoveer in 1 keer
E-Board® totaaloplossing voor gevels: isoleer én renoveer in 1 keer

Wil je je gevel in 1 keer isoleren en renoveren? Dat kan met E-board: de totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw van gevels Ontdek hier de voornaamste...

Lees meer
Je gevel afwerken met steenstrips: plaatsbesparend en snel te plaatsen
Je gevel afwerken met steenstrips: plaatsbesparend en snel te plaatsen

Wil je je buitenmuren duurzaam afwerken én isoleren in 1? Dan kan je je misschien wel vinden in steenstrips. Deze baksteen-lookalikes hebben dezelfde...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Welke renovatiewerken kan je zelf en welke laat je het best aan een prof over?
  Welke renovatiewerken kan je zelf en welke laat je het best aan een prof over?

  Je bespaart heel wat door bepaalde werken zelf uit te voeren. Maar waar waag je je het best helemaal niet aan zonder professionele expertise?

  Lees meer
 • Waterdoorlaatbare verhardingen voor je oprit
  Waterdoorlaatbare verhardingen voor je oprit

  Door zo weinig mogelijk oppervlakken te verharden, kan regenwater makkelijker in de grond sijpelen. Dat kan met deze waterdoorlatende materialen.

  Lees meer
 • Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit
  Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit

  Hoe staat de bouwsector ervoor in 2023? Vijf experts blikken vooruit en onthullen wat dit jaar nog in petto heeft voor bouwers en verbouwers.

  Lees meer
 • Droge zomers te slim af zijn? Ga voor waterdoorlatende materialen op je terras
  Droge zomers te slim af zijn? Ga voor waterdoorlatende materialen op je terras

  Bij de keuze van je materiaal voor je oprit of terras is het goed om ook naar de waterdoorlaatbaarheid te kijken. Welke materialen zijn waterdoorlaatbaar?

  Lees meer