Gebruik jij nog toiletpapier? Straks niet meer!

Stel je eens de volgende situatie voor: na een afmattende sportsessie zwier je die sportkledij uit en droog of reinig je jouw lichaam met wat papier of een vochtig doekje. Klinkt absurd, nietwaar? Dit is nochtans de reflex die ons is aangeleerd na ieder toiletbezoek: we reinigen ons lichaam met papier of vochtige doekjes. Niet bepaald hygiënisch! Het SensoWash Starck f douchetoilet van Duravit brengt hier verandering in.

Duravit zet in op comfort en hygiëne door het gebruik van innovatieve technologie. SensoWash Starck f is een douchetoilet dat met een douchesproeier en warmeluchtföhn het voorbijgestreefde gebruik van wc-papier helemaal overbodig maakt en zorgt voor een handenvrije toiletervaring. Duravit gelooft in een gebruiksvriendelijkere en vooral meer hygiënische toiletervaring. Wc-papier gebruiken behoort dus tot het verleden.

De verfrissende kracht van water 

De reiniging met water is immers de meest natuurlijke en intuïtieve vorm van hygiëne, ook na het toiletbezoek. Met de SensoWash Starck f plaatst Duravit technologie in dienst van comfort en hygiëne. Een toiletbezoek wordt zo een volledig handenvrije en verfrissende ervaring. De benaderingssensor herkent je, opent de wc-bril én spoelt automatisch door. Dankzij de ingebakken keramieklaag HygieneGlaze 2.0 is het toilet bovendien binnen 24 uur voor 99,99 procent bacterievrij.

Is deze toiletervaring ook duurzaam voor de portemonnee? Het antwoord is volmondig "Ja!" Door het duurzame ontwerp en de geïntegreerde technologie komt het maandelijks verbruik neer op de prijs van welgeteld twee cappuccino’s.

Cashback van € 100

We brengen maar liefst een half jaar van ons leven door in het kleinste kamertje. Reden te meer om die ervaring zo comfortabel en hygiënisch mogelijk te maken. Net zoals een douche na het sporten zorgt ook SensoWash voor een verfrissend en zuiver gevoel. Geniet bij aankoop van een SensoWash Starck f Lite of Starck f Plus nog tot 8 april 2021 van een cashback van 100 euro.

Bekom hier jouw cashback! 


Baden en douchetubs
Baden en douchetubs

Een voordeel van acryl is het warme, poriënvrije, gladde oppervlak. Het geeft de huid een aangenaam gevoel en de gebruiker voelt zich onmiddellijk goed....

Lees meer
Sanitair keramiek
Sanitair keramiek

De basisbestanddelen van keramiek zijn natuurlijke bouwstoffen, zoals klei, kaolien, kwarts en veldspaat. Voor het glazuur worden kwarts, krijt, veldspaat...

Lees meer
Badkamermeubels
Badkamermeubels

Hout werkt behaaglijk, elegant en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Daarom worden warme houtkleuren steeds vaker gebruikt in de badkamer.

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie