Woning gekocht? Geef je interieur een frisse uitstraling met nieuwe binnendeuren

Ben je recent eigenaar van een huis of appartement geworden? Proficiat! Vaak moet je nog verbouwingswerken uitvoeren of kan je interieur nog wel een opknapbeurt gebruiken. Maar met enkele beperkte ingrepen kan je je woning al opfrissen of moderniseren. Door je oude binnendeuren te vervangen bijvoorbeeld. Bij De Donder Deuren vind je een uitgebreid aanbod binnendeuren aan scherpe prijzen.

Uitgebreid gamma

Binnendeuren bepalen grotendeels de stijl van je woning. Hou je van een modern interieur of weet je de warmte van hout te appreciëren? Bij De Donder Deuren vind je voor elke stijl de gepaste deur:

 • Hedendaagse stijl: Witte verfdeuren passen in quasi elke woning. Ze zijn extreem krasvast en onderhoudsvrij. Bij de witgelakte Porto-deur liggen de deur en omlijsting gelijk. Deze deur heeft ook verdoken scharnieren wat leidt tot een strakke look.
 • Industrieel karakter: Stalen binnendeuren zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs. De stalen deuren van De Donder worden met zwarte poederlak gespoten en zijn zeer sterk. Ze zijn uitgerust met een magnetische strip waardoor ze geruisloos sluiten.
 • Natuurlijke charme: Eiken planchettedeuren passen perfect in een landelijk of eigentijds interieur. Het zijn half massieve eiken deuren met kleine knopen en onregelmatige planchetten. De houten look zorgt voor een rustieke sfeer.

Benieuwd naar het totale aanbod binnendeuren? Kom dan eens langs in de showroom in Opwijk. Ook online kan je een uitgebreid gamma raadplegen. Ontdek hier het online gamma.

Aan scherpe prijzen

Dankzij de rechtstreekse import van binnendeuren biedt De Donder Deuren binnendeuren aan een scherpe prijs aan. Deuren kunnen plaatsklaar geleverd worden als je zelf handig bent of bij je thuis geplaatst worden. Benieuwd hoeveel jouw favoriete deur kost? Raadpleeg hier het prijzenoverzicht.

Op 6 weken geleverd en geplaatst

De Donder Deuren is gespecialiseerd in het leveren én plaatsen van houten, glazen en stalen binnendeuren. Met meer dan 7.000 deuren op stock, ben je verzekerd van een snelle levertijd. Met onze eigen plaatsingsdienst leveren en plaatsen we deuren in heel België. Zodra je bestelling geplaatst is, worden je deuren op slechts zes weken bij je thuis tijd geleverd en geplaatst. Wil je meer weten over het uitgebreide gamma binnendeuren van De Donder Deuren? Vraag dan hier je gratis brochure aan of surf naar www.dedonderdeuren.be.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Wit gelakte verfdeuren: ideaal voor strak interieur tegen betaalbare prijs

Wit gelakte verfdeuren: ideaal voor strak interieur tegen betaalbare prijs

De deur en de omlijsting in volkern liggen in hetzelfde vlak waardoor ze een zeer moderne indruk geeft. Bovendien wordt er gewerkt met onzichtbare...

Lees meer

Chinese eiken deuren, massief of halfmassief

Chinese eiken deuren, massief of halfmassief

Chinese eik is een Aziatische houtsoort, die sterk gelijkt op gewone eik.Deze houtsoort bezit dezelfde kwaliteiten als de Franse eik en is even hard.De...

Lees meer

Retro en toch modern? Ontdek onze stalen deuren!

Retro en toch modern? Ontdek onze stalen deuren!

Stalen deuren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze interieurs.Of het nu om een landelijke woning of een strakke woning gaat, staal past...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Tussen deze soorten binnendeuren kan je kiezen

  Op zoek naar nieuwe deuren? Denk dan goed na over het totaalplaatje: een deur kies je niet alleen op basis van stijl.

  Lees meer
 • 4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  4 easy-doe-het-zelf-klusjes voor je interieur

  Een vrije dag in het vooruitzicht en niet onmiddellijk iets om handen? Het ideale moment om te klussen. Leuk om te doen en met instant effect in huis.

  Lees meer
 • Wat is intensieve nachtventilatie?

  Wat is intensieve nachtventilatie?

  Heb jij al van intensieve nachtventilatie of nachtkoeling gehoord? We vertellen je hoe het precies werkt en lijsten 5 aandachtspunten op.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken