Daikin warmtepompen, innovatief en energiebesparend

Op zoek naar een verwarmings- en/of koelingssysteem dat perfect aan je behoeften voldoet, en dit zowel in de zomer als in de winter? Daikin warmtepompen passen perfect bij elk nieuwbouw- of renovatieproject en bieden het ideale comfort voor je hele woning - energiezuinig en voordelig. 

Volledig pallet oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie 

Dankzij het uitgebreide bestaande gamma warmtepomptoepassingen en de continue toevoeging van nieuwe modellen, beschikt Daikin over een volledig pallet oplossingen. Dit voor nieuwbouw en renovatie en zowel voor hoge- als lagetemperatuur afgiftesystemen. Via de website www.daikin.be vind je met behulp van de Chatbot en de  Product wizard tool het systeem dat het best bij jouw situatie past. Zo helpt Daikin de juiste oplossing te vinden voor elke woning.

Daikin adviseert erkende installateurs

90% van het succesverhaal van een project hangt af van de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Daarom werkt Daikin met erkende Daikin installateurs. Zij dienen gecertificeerd te zijn en worden geselecteerd op basis van de geleverde kwaliteit bij uitvoering van de installatie, alsook hun commerciële aanpak en de werfopvolging.  Ze beschikken over de nodige kennis en ervaring om je raad te geven en samen met jou de oplossing te vinden die het best aansluit bij jouw behoefte.

Kwaliteitsgarantie

Dankzij het Stand By Me service-programma, genieten jij en je installatie gegarandeerd van het beste op gebied van comfort, energie-efficiëntie en opvolging van de installatie. Bovendien kan je, naast het kiezen van je Service Partner voor het onderhoud, de garantie van je toestel verlengen tot 8 jaar.

Daikin staat voor je klaar

Daikin draagt een kwalitatieve klantenondersteuning en dienst na verkoop hoog in het vaandel. De Daikin klantendienst (bereikbaar op het gratis nummer 0800 84 022) staat je dan ook graag te woord bij al je vragen rond de Daikin-oplossingen.  
Een luchtreiniger, jouw redder in nood tegen hooikoorts, astma of allergie
Een luchtreiniger, jouw redder in nood tegen hooikoorts, astma of allergie

De afgelopen maanden zijn er al erg hoge pollenconcentraties gemeten in de lucht. Die hoge concentraties zijn voor mensen met allergieën minder goed...

Lees meer
Vermijd piekverbruik dankzij een warmtepomp met slimme sturing
Vermijd piekverbruik dankzij een warmtepomp met slimme sturing

Het capaciteitstarief is sinds begin dit jaar van toepassing voor iedereen die een digitale meter heeft. Je elektriciteitsfactuur wordt vanaf nu dus...

Lees meer
Daikin Experience Days: kom alles te weten over de warmtepomp
Daikin Experience Days: kom alles te weten over de warmtepomp

De afgelopen maanden hebben ons meer dan ooit doen nadenken over ons energieverbruik. De stijgende energieprijzen en de strengere regelgeving rond het...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie