Een luchtreiniger, jouw redder in nood tegen hooikoorts, astma of allergie

De afgelopen maanden zijn er al erg hoge pollenconcentraties gemeten in de lucht. Die hoge concentraties zijn voor mensen met allergieën minder goed nieuws. Zeker nu het pollenseizoen langer duurt dan vroeger en je hier in de maanden januari en februari al last van kan krijgen. Denk aan tranende ogen, een loopneus, niezen of huiduitslag. Zijn deze symptomen herkenbaar voor jou? Dan is een luchtreiniger geen overbodige luxe. Kies voor een Daikin Airpurifier en geniet van een korting tot 25%.  

Hallo zuivere lucht, bye bye allergieklachten  

We brengen het merendeel van onze tijd binnenshuis door en ook hier kunnen pollen rondzweven. Het is dus belangrijk om je woning efficiënt te zuiveren om hooikoortsklachten te verminderen. Met een luchtreiniger worden stof, pollen, allergenen en geurtjes uit de binnenlucht gefilterd en onschadelijk gemaakt. We raden je aan om te kiezen voor een kwalitatieve en betrouwbare luchtreiniger die over een HEPA-filter en ionisator beschikt, deze zorgt namelijk voor het beste resultaat.

De Daikin Airpurifier: één toestel, drie filters  

Met een Daikin-luchtreiniger maak je de lucht in je woning drie keer zuiverder en gezonder. Een van de belangrijkste kenmerken is de combinatie van meerdere filters. Zo gebruikt het toestel een voorfilter om grotere deeltjes zoals stof en vuil op te vangen. De actieve koolstoffilter verwijdert geuren en organische stoffen. Pollen, schimmels en bacteriën hebben geen kans tegen de HEPA-filter met Flashstreamer-technologie. Je geniet dus zonder zorgen van zuivere lucht en optimaal comfort.

Energiezuinig model 

De luchtreiniger is niet enkel zeer efficiënt, maar ook uiterst energiezuinig. Hoe? Dankzij de speciale sensoren die het verontreinigingsniveau van de lucht detecteren en vervolgens het systeem inschakelen. Bovendien plan je met de timers makkelijk je automatische luchtzuivering in.

Waar plaats je jouw luchtreiniger het best? 

Ga je voor 100% efficiëntie? Plaats jouw luchtreiniger dan in het midden van de ruimte. We raden je aan het toestel op minimum 50 cm afstand van andere voorwerpen te plaatsen voor een optimale werking. Een luchtreiniger in de slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust en voorkomt astma en allergieën. Gedaan met wakker worden door een loopneus of hoestbui! Spendeer je overdag veel tijd in je woonkamer of je bureau, dan heeft de Daikin luchtreiniger ook hier zijn plekje verdiend.

Tip: plaats je luchtreiniger nooit in een vochtige ruimte zoals de badkamer of in de buurt van warmtebronnen.

Stijlvol en fluisterstil ontwerp voor ieder interieur 

Dankzij het stijlvolle design van de Daikin Airpurifier past het toestel in elk interieur en elke ruimte. Compact, licht in gewicht én fluisterstil, kan je deze toestellen overal plaatsen waar je het nodig acht. Of het nu in jouw woonkamer, slaapkamer of home office is.

Een Daikin Airpurifier bij je thuis?   

Surf naar de Daikin-website, bestel je toestel en geniet van een korting tot 25%. Zo ben jij helemaal klaar voor de lente!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Is er een verschil tussen een warmtepomp en een aircotoestel?

Is er een verschil tussen een warmtepomp en een aircotoestel?

De zomer komt eraan en dat betekent warmere dagen! Kijk jij er al naar uit? Toch wil je tijdens deze periode niet al zwetend je bed uitkomen of puffend je...

Lees meer

Vermijd piekverbruik dankzij een warmtepomp met slimme sturing

Vermijd piekverbruik dankzij een warmtepomp met slimme sturing

Het capaciteitstarief is sinds begin dit jaar van toepassing voor iedereen die een digitale meter heeft. Je elektriciteitsfactuur wordt vanaf nu dus...

Lees meer

Daikin Experience Days: kom alles te weten over de warmtepomp

Daikin Experience Days: kom alles te weten over de warmtepomp

De afgelopen maanden hebben ons meer dan ooit doen nadenken over ons energieverbruik. De stijgende energieprijzen en de strengere regelgeving rond het...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Vocht in huis: oorzaken en oplossingen

  Vocht in huis: oorzaken en oplossingen

  Vocht in huis? We vertellen je alles over de soorten vochtproblemen, wat de oorzaken kunnen zijn en hoe vocht te bestrijden.

  Lees meer
 • Deze winter meer kans op schimmel en vochtproblemen in huis

  Deze winter meer kans op schimmel en vochtproblemen in huis

  Experts vrezen een heuse schimmelgolf deze winter. We leggen uit hoe dat komt en wat je ertegen kan doen.

  Lees meer
 • Waarom zou je voor zonwering of rolluiken kiezen?

  Waarom zou je voor zonwering of rolluiken kiezen?

  Waarom zou je zonwering of rolluiken kiezen? Welke voordelen bieden ze? En hoe kan je ze bedienen? Wij geven een overzicht.

  Lees meer
 • Gespot: de musthaves van maart

  Gespot: de musthaves van maart

  Ontdek de musthaves: een platdakbedekking, een energiezuinige ventilatie, een recyclerende douche, een ecologische waterverzachter en een design dampkap.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken