EMEZZI: De mooiste oplossing in steel-look binnendeuren!

Een deur, raam of wand is een middel om prettig te leven in je woning, buitenruimte of kantoor. Een EMEZZI maakt dit ‘middel’ in Italiaanse stijl: ranke profielen, voluit transparant. En onverwoestbaar!

Loft style metalen deuren

Vele mensen zijn op zoek naar glas-in-looddeuren of binnendeuren met staal. Maar aluminium is veel lichter dan staal en biedt een gegarandeerde stabiliteit, waardoor dit deurconcept ook makkelijker hanteerbaar is. Dagelijks gebruik, zelfs een iets te enthousiaste schoonmaakbeurt, zal de poedercoating van de metalen deur niet beschadigen. De in eigen beheer ontwikkelde profielen zijn slanker dan deze voor stalen deuren. Een hoekradius van slechts 0,5 mm en een minimale profielbreedte van slechts 30 mm is bepalend voor het slanke uitzicht.

Schuifdeuren in glas 

De zacht schuivende deuren functioneren optimaal dankzij de ophanging, hierdoor is de loopruimte vrij. Er is namelijk geen doorlopend geleidingsprofiel op de vloer.

Glazen douchewanden 

De randprofielen van onze vaste wanden zullen nooit roesten, wat dit concept geschikt maakt om als douchewand te gebruiken. De vaste wand wordt op volle kamerhoogte ingebouwd als hoekinstap of vrijstaande wand.

EMEZZI scharnierdeuren 

Deze elegante scharnierdeur is éénrichting draaiend en door een aanslagkader verankerd aan het gebouw. Na het sluiten klemt de deur tegen zacht rubber, dat voor een goede geluiddempende afsluiting zorgt.

Vaste ramen - Een unieke atelierlook

Door het eigentijdse strakke uitzicht van deze wanden creëer je een modernistische atelier look in je interieur, wanneer je ze toepast als roomdividers, eventueel gecombineerd met taats- of schuifdeuren. De EMEZZI-wanden kunnen oneindig aan elkaar geschakeld worden. Bijgevolg kan de typische metaallook ook geïntegreerd worden in de professionele werkomgeving.


Waaraan moet je denken bij het kiezen voor glas in je badkamer?
Waaraan moet je denken bij het kiezen voor glas in je badkamer?

Glas is overal aanwezig in je badkamer. Er zit beglazing in je douchewand, spiegel, als wandbekleding of scheidingswand en eventueel in de fronten van de...

Lees meer
Op zoek naar een designbalkon of -terras in glas?
Op zoek naar een designbalkon of -terras in glas?

Heel vaak kiezen we voor andere materialen wanneer we denken aan trappen, vloeren en balustrades. Echter is glas ideaal als product wanneer je wil gaan...

Lees meer
Creëer de ideale werkomgeving dankzij onze toepassingen
Creëer de ideale werkomgeving dankzij onze toepassingen

Glas is een bron van welzijn en comfort. En zeker op de werkplek is dit van essentieel belang. Daarom zien we vaak veel glas terug komen in kantoren,...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie