Kleine aanpassing, groots effect! Vervang makkelijk zelf je oude keukenkraan

Ben je uitgekeken op je keuken, maar zie je op tegen afbraakwerken of zware kosten? Geef je keuken dan een frisse look met een GROHE Start keukenkraan. Die installeer je bovendien makkelijk zelf dankzij QuickFix: dat is één handig pakket met alle benodigdheden. Ontdek snel hoe het werkt!

Om je keuken een nieuwe uitstraling te geven, hoef je niet meteen de grove middelen boven te halen. Met een nieuwe kraan krijgt je keuken al een andere look. Wist je trouwens dat je je keukenkraan wel 90 keer per dag open- en dichtdraait? Je kiest daarom best voor kwaliteit. Verder zijn gebruiksgemak en een mooi ontwerp belangrijke aandachtspunten. Daarom combineren de nieuwe GROHE Start keukenkranen functionaliteit met een opvallend design. Bovendien kan je deze elegante blikvangers verrassend eenvoudig zelf plaatsen dankzij GROHE QuickFix.

Eén doos met alle benodigdheden

Met het QuickFix stappenplan is je nieuwe keukenkraan van GROHE in een mum van tijd geïnstalleerd. Maak eerst je selectie uit één van de Start keukenmengkranen. Met een lage of hoge uitloop, in GROHE StartLight chroom of GROHE SuperSteel, al dan niet met een uittrekbare uitloop... Je vindt ongetwijfeld de kraan die past bij jouw stijl en keukengewoontes.

Stap voor stap

Ben je geen doorwinterde klusser? Geen probleem, met de praktische QuickGuide kan iedereen aan de slag. GROHE begeleidt je met deze eenvoudige handleiding stap voor stap doorheen de installatie. De korte teksten en duidelijke foto’s helpen je snel op weg. Zie je toch liever echt in beeld hoe je de klus best aanpakt? Scan dan de bijgeleverde QR-codes op de doos of de handleiding om de QuickVideo’s te bekijken. In vijf minuutjes maken ze jou wegwijs. Makkelijk toch?

Gezonde keuze

Als je kiest voor een GROHE Startkraan, kies je niet alleen voor comfort en design. Je maakt ook de beste keuze voor je gezondheid. Om de aanwezigheid van lood en nikkel in het drinkwater te reduceren, ontwikkelde de sanitairspecialist kranen met geïsoleerde waterwegen, zodat het water niet in contact komt met messing: GROHE Zero. En dat is mooi meegenomen! Lees hier meer over GROHE Zero.

Ben jij klaar om je keuken te QuickFixen? Surf snel naar www.quickfix.grohe.be voor meer info.


FEATURE :: Steeds veilig en cool, dankzij GROHE CoolTouch
FEATURE :: Steeds veilig en cool, dankzij GROHE CoolTouch

Een verkwikkende douche in de ochtend of een warm bad na een drukke dag, zijn deugddoende en gelukzalige momenten. Per ongeluk met je rug of hand het hete...

Lees meer
DIY :: Verrassend eenvoudige keuken- en badkamer renovaties met GROHE QuickFix
DIY :: Verrassend eenvoudige keuken- en badkamer renovaties met GROHE QuickFix

Ons huis is en blijft de plaats bij uitstek om ons terug te trekken. Zeker wanneer de wereld soms op zijn kop staat, zoals in de afgelopen twee jaar. Na...

Lees meer
Je keukenkraan vernieuwen? Dat doe je makkelijk zelf met GROHE QuickFix
Je keukenkraan vernieuwen? Dat doe je makkelijk zelf met GROHE QuickFix

Wil je eindelijk werk maken van die druppelende kraan? Of ben je uitgekeken op je oude kraan en wil je die vervangen door een trendy exemplaar? Met GROHE...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie