Slimme waaier aan kleuren voor je buitenschrijnwerk: mix & match!

Ramen en deuren kiezen? Deze beslissing bepaalt de stijl en uitstraling van je woning. Wil je een harmonieus geheel creëren? Met de slimme kleuren van Deceuninck kan je aluminium met pvc combineren en het volledige buitenschrijnwerk van je woning perfect op elkaar afstemmen. Zowel op vlak van kleur als design.

Aluminium ramen…

Aluminium is een populair materiaal voor ramen en deuren. De Decalu-reeks van Deceuninck biedt verschillende modellen met een oplossing voor elke bouwstijl. Van minimalistische ramen voor moderne woningen tot ramen met een retrotoets voor een landelijke stijl. Dankzij de geïntegreerde thermische isolatie en voorgemonteerde rubbers blinken Decalu-ramen niet alleen uit in stijl, maar ook op vlak van isolatie. Bekijk hier alle aluminium ramen.

… of pvc-ramen?

Ook pvc is een veel gekozen materiaal voor ramen en deuren. Met het Elegant-profielsysteem combineert Deceuninck superieure prestaties met een nieuwe look voor kunststof ramen. Daardoor passen ook pvc-ramen bij een moderne, minimalistische stijl. Dankzij het gebruik van gerecycleerd pvc, is Elegant ook een ecologisch verantwoorde oplossing voor jouw woning.  Bekijk hier alle pvc-ramen.

Combineer dankzij slimme kleuren

Twijfel je tussen aluminium en pvc? Je kan beide materialen ook combineren. Doordat de pvc-ramen van Deceuninck een slanker en verfijnder profiel hebben, vormen ze een ideale match met aluminium ramen. Om dezelfde kleur te garanderen, lanceerde Deceuninck ‘Smart Colours’. Dankzij deze slimme kleuren passen de kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en pvc (Decoroc) uitstekend bij elkaar. Zo kan je aluminium en pvc probleemloos combineren zonder dat iemand het verschil merkt - noch qua vorm, noch qua kleur – en bewuster omspringen met je budget.

Voor al je buitenschrijnwerk

Een harmonieus geheel creëren? In het uitgebreide gamma ramen en deuren van Deceuninck vind je een perfect evenwicht tussen energierendement, comfort en design. Met de slimme kleuren van Deceuninck stem je alles op elkaar af: ramen, deuren, dakranden, ventilatie- en geveloplossingen. Je combineert alles tot één geheel! Je hebt keuze uit een uitgebreid kleuraanbod. Van crèmewit tot antracietgrijs. Ontdek hier alle kleuren.

Welke kleur past bij jou?

Benieuwd welke kleur het beste bij jouw woning past? Via de Winspirator-tool van Deceuninck kies je jouw woningstijl en test je verschillende ramen en deuren uit. Configureer zelf je ramen en deuren. Heb je jouw ramen naar wens samengesteld? Dan kan je jouw configuratie doorsturen naar een Deceuninck-verdeler in je buurt waar je terecht kan voor advies voor jouw (ver)bouwproject. Zoek hier een verdeler in je buurt.

Meer weten? Surf naar www.deceuninck.be of vraag een gratis offerte aan.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Wil jij deze zomer genieten van een prachtig nieuw terras in je tuin? Ontdek dan de Twinson-terrasplanken van Deceuninck. Ze hebben de natuurlijke look van ...

Lees meer

Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Levenslang van je terras genieten? Dat doe je met een Twinson-terras van Deceuninck. De lange levensduur en integrale recycleerbaarheid maakt dit...

Lees meer

Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Ben je op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen we je graag bij het vinden van de ideale match. We vinden het...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Compacte woning van 85 m² op palen: “Volledig verplaatsbaar en afbreekbaar”

  Compacte woning van 85 m² op palen: “Volledig verplaatsbaar en afbreekbaar”

  Wim en Joosje bouwden in 2020 een bio-ecologische houtskeletwoning. De oppervlakte bedraagt slechts 85 m², maar de woning voelt toch ruim aan.

  Lees meer
 • Een nieuwbouwwoning voor 300.000 euro: kan dat nog? Expert geeft advies

  Een nieuwbouwwoning voor 300.000 euro: kan dat nog? Expert geeft advies

  Kan je nog een nieuwbouwwoning zetten voor 300.000 euro? We vroegen het aan Pieter Devos van bouwfirma Dewaele. "Vooral je ontwerp bepaalt de prijs."

  Lees meer
 • Beglazing: welk soort glas voor je ramen kies jij?

  Beglazing: welk soort glas voor je ramen kies jij?

  Er bestaan verschillende soorten glas voor je ramen zoals dubbel, HR- en driedubbel glas. Je kan ook gaan voor akoestische, zonwerende ... beglazing.

  Lees meer
 • Screens: wat is de prijs van verticale zonwering?

  Screens: wat is de prijs van verticale zonwering?

  Verticale zonneschermen bieden je heel wat comfort, zeker in de zomer wanneer de temperaturen hoog kunnen oplopen. Maar wat is de prijs van screens?

  Lees meer

Onze toolbox
Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken
Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen
Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken
Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag
Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken