Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Ben je op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen we je graag bij het vinden van de ideale match. We vinden het belangrijk om ons kleurengamma actueel te houden en te laten aansluiten bij de laatste woontrends. Daarom breiden we onze Elegant kleurencollectie uit van 50 naar 57 foliekleuren, onderverdeeld in vier categorieën.

Ben je op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen we je graag bij het vinden van de ideale match. We vinden het belangrijk om ons kleurengamma actueel te houden en te laten aansluiten bij de laatste woontrends. Daarom breiden we onze Elegant kleurencollectie uit van 50 naar 57 foliekleuren, onderverdeeld in vier categorieën: natuurlijke houtstructuren, gekleurde houtstructuren, solids en metallics. Ontdek ze allemaal in onze nieuwe Elegant kleurenbrochure en geef jouw woning een hedendaagse uitstraling.

Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect passen bij de hedendaagse woontrends. Dankzij onze Smart Colours principe is het mogelijk om zowel kunststof als aluminium exact dezelfde kleur te geven. Hierdoor kunnen de twee materialen in eenzelfde project worden geïntegreerd, je hoeft dus niet langer te kiezen of je aluminium of kunststof ramen in jouw woning wilt. Je kan de twee naadloos met elkaar combineren.

Nieuwe ramen en deuren kiezen is geen eenvoudige taak. Daarom ontwikkelden we de Winspirator-tool, hiermee ontdek je of de ramen en deuren die je mooi vindt, passen bij de stijl van jouw woning.

Deceuninck biedt hoogwaardige ramen en deuren de niet alleen een mooie uitstraling hebben maar ook duurzaam en energiebesparend zijn. Of je nu op zoek bent naar moderne of klassieke ontwerpen, wij helpen je graag. Aarzel niet om contact op te nemen met een dealer in jouw buurt.Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Levenslang van je terras genieten? Dat doe je met een Twinson-terras van Deceuninck. De lange levensduur en integrale recycleerbaarheid maakt dit...

Lees meer

Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Wil jij deze zomer genieten van een prachtig nieuw terras in je tuin? Ontdek dan de Twinson-terrasplanken van Deceuninck. Ze hebben de natuurlijke look van ...

Lees meer

Bye keuzestress: aluminium en pvc-ramen met dezelfde look & feel

Bye keuzestress: aluminium en pvc-ramen met dezelfde look & feel

Twijfel je tussen aluminium ramen en pvc? Die keuzestress is voor niets nodig, want voortaan kan je beide materialen met elkaar combineren, zonder dat...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Een vliegenraam installeren doe je zo

  Een vliegenraam installeren doe je zo

  Met kant-en-klare kits hoef je geen kluswonder te zijn om zelf je vliegenramen te monteren. Dit overzichtelijke stappenplan toont je hoe het moet!

  Lees meer
 • Zonwerend glas in 5 vragen

  Zonwerend glas in 5 vragen

  Wat is zonwerend glas? Waar heb je het nodig en welke meerkost betekent dit voor jouw (ver)bouwbudget? We vroegen het aan Saint-Gobain Glass.

  Lees meer
 • Condens op buitenkant van je ramen: reden tot paniek?

  Condens op buitenkant van je ramen: reden tot paniek?

  Na een koude nacht kan er condens zitten op de buitenkant van je ramen. Wat is de oorzaak hiervan en is er reden tot ongerustheid?

  Lees meer
 • Bescherm je woning met een zonwering voor buiten: werking, soorten en prijs

  Bescherm je woning met een zonwering voor buiten: werking, soorten en prijs

  Je woning beschermen tegen oververhitting doe je met een zonwering voor buiten. Kies je voor screens, rolluiken of een overkapping? Wij maken je wegwijs!

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken