Twinson-planken: de look van hout en het onderhoudsgemak van kunststof gecombineerd

Wil jij deze zomer genieten van een prachtig nieuw terras in je tuin? Ontdek dan de Twinson-terrasplanken van Deceuninck. Ze hebben de natuurlijke look van hout, zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen dankzij het Click-systeem snel geplaatst worden. Zo geniet jij deze zomer nog van jouw nieuw terras.

Twinson: een uniek materiaal

Twinson-terrasplanken van Deceuninck zijn vervaardigd uit een hout-kunststofcomposiet dat de voordelen van hout en kunststof combineert. De planken zijn even onderhoudsvriendelijk als kunststof, maar hebben een natuurlijke look dankzij de aanwezige houtvezels.

Geschikt voor elk type terras

Of je nu een open, (half)overdekt terras of balkon hebt, Twinson-planken zijn een uitstekende keuze. De planken zijn namelijk bestand tegen verkleuring onder invloed van uv-stralen, krassen en vlekken. Dit maakt dat een Twinson-terras makkelijk schoon te maken is. Zo kan je met een minimale inspanning maximaal genieten van je terras. De splintervrije planken zorgen ook voor een 100% kidsproof terras waar je perfect blootvoets kan rondlopen.

Natuurlijke en organische kleurvarianten

Je hebt keuze uit twee verschillende uitvoeringen: Majestic Massive Pro met authentieke houtnerven en gegroefde houtlook, en Character Massive met een geschuurde afwerking die bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Er zijn verschillende kleurvarianten beschikbaar die een natuurlijke en organische uitstraling hebben. Benieuwd welke kleur het beste bij je tuin past? Vraag dan een gratis staal aan.

Snelle plaatsing

De planken kunnen eenvoudig en snel geplaatst worden via het schroefloze en innovatieve Twinson Click-systeem. Wist je dat een Twinson Click-terras gemiddeld 2,5 keer sneller geplaatst is dan een traditioneel houten terras met schroeven? Dankzij de unieke en innovatieve schroefloze techniek heeft een professionele vakman ruime flexibiliteit bij de plaatsing van het terras, omdat de volledige structuur integraal wordt opgebouwd zonder maar één enkele schroef.

Voel jij de klik?

Kan je niet meer wachten om te genieten van je nieuwe terras? Download de brochure en ontwerp je terras nu al met de handige terrascalculator Van Deceuninck. Dealer vinden? Neem contact op met een gecertificeerde Twinson-installateur in jouw buurt.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Terrasoplossing op maat: ontdek alle voordelen van Twinson-terrasplanken

Levenslang van je terras genieten? Dat doe je met een Twinson-terras van Deceuninck. De lange levensduur en integrale recycleerbaarheid maakt dit...

Lees meer

Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Elegant kleurencollectie vanaf 2023

Ben je op zoek naar de perfecte ramen en deuren voor jouw woning? Bij Deceuninck helpen we je graag bij het vinden van de ideale match. We vinden het...

Lees meer

Bye keuzestress: aluminium en pvc-ramen met dezelfde look & feel

Bye keuzestress: aluminium en pvc-ramen met dezelfde look & feel

Twijfel je tussen aluminium ramen en pvc? Die keuzestress is voor niets nodig, want voortaan kan je beide materialen met elkaar combineren, zonder dat...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken